Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post Reply
MuaDib

#101 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by MuaDib »

Sorel wrote:Prošlost. Ćao. Vozdra. Adios.
Kratko i jasno. Ja ne znam kako je narod mogao da glasa za osbu, koja se ne zna ni obrijati, a bome niti pričati.
Man of steel

#102 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Man of steel »

Budući novi/stari predsjednik Bosne i Hercegovine i budući lider najveće i najjače bošnjačke stranke SDA.
XI JINPING

#103 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by XI JINPING »

Meni djeluje nekako umjereno,da li boja glasa,da li stavovi koje iznosi ...
Ne znam kompletnu "pozadinu",ko stoji iza njega,ko ga gura...
Na prvi pogled djeluje normalan
Ko će ga znati :roll:
bosan

#104 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by bosan »

ušće wrote:Aman jarabi što se brinete ,..nego kad ste toliko informisani gdje je čiji babo bio a gdje je bio njegov sin de mi nabrojte gdje je bila Kćerka Suljinog malog ,...Gdje je su bila Djeca utemeljitelja , gdje to ratova Sin Ede od Bičakčića ..Gdje je bio Jasenko Selimović... Gdjesu bili mnogi drugi čiji su Očevi imali bar Malo važnije položaj ....
Eto vi bi ste svoje dijete posllai na Žuć ...Ustvari pola vas i nezna ni gdje se Žuć nalazi a mlatite praznu priču ..

Princ Neonko jeste govno ali ni drugi prinčevi nisu baš dalje od njega ako nisu daleko ispod ...
Sikter i ti zajedno s njim
Njegov babo je bio predsjednik a ne moj ,a ja sam ovu zemlju branio puskom a cime je on -svojom inteligencijom mozda
Man of steel

#105 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Man of steel »

XI JINPING wrote:Meni djeluje nekako umjereno,da li boja glasa,da li stavovi koje iznosi ...
Ne znam kompletnu "pozadinu",ko stoji iza njega,ko ga gura...
Na prvi pogled djeluje normalan
Ko će ga znati :roll:
Geni prijatelju, geni su u pitanju.

Ne bih išao toliko daleko da Bakira upoređujem sa rahmetli Alijom, ali moram reći da je i više nego očigledna ta sličnost.
limeni

#106 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by limeni »

MuaDib wrote:
Kratko i jasno. Ja ne znam kako je narod mogao da glasa za osbu, koja se ne zna ni obrijati, a bome niti pričati.
da, zivio zlatko lagumdzija i ostali kokosari :lol:
Joe McCarthy

#107 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Joe McCarthy »

FOČANSKI PROPISI wrote: Ko je ustvari Bakir Izetbegović ?
Ovo kaže stranica o njemu na wikipedia.org; :lol:
Bakir Izetbegović (born 28 June 1956) is a Bosnian politician. Izetbegović is a member of the Party of Democratic Action and son of the late Bosnian president, Alija Izetbegović. In 2010, he was elected to be the Bosniak member of the Presidency of Bosnia and Herzegovina.
udrch

#108 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by udrch »

MuaDib wrote:
:lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#109 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by PipiDugaDevetka »

Simptomatično putem FTV, prvo gostuje Izetbegović B., odmah potom emisija o nerazjašnjenim ubistvima ''ŠEVA''.
Meni ova spojenost jedno do drugog, mnogo govori.
Granichar

#110 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

PipiDugaDevetka wrote:Simptomatično putem FTV, prvo gostuje Izetbegović B., odmah potom emisija o nerazjašnjenim ubistvima ''ŠEVA''.
sta ti to govori matere ti :-)
rajvosa1

#111 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by rajvosa1 »

Sta god mislili o njemu, s njim na celu SDA ce biti jos jaca. Zivi bili pa vidjeli.
Granichar

#112 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

rajvosa1 wrote:Sta god mislili o njemu, s njim na celu SDA ce biti jos jaca. Zivi bili pa vidjeli.
:thumbup:
Hodidid

#113 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Hodidid »

Sta mislim o B.I? Mislim da smo nahebali.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#114 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Fakat, kad će Izetbegović da mi uruči onih 2000 DEM koje je meni i svim ostalim borcima donirao sultan od Bruneja. Svakom borcu po, otprilike 2000 DEM, je bio poslao sultan?
I to poslije rata.
PipiDugaDevetka

#115 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Granichar wrote:
PipiDugaDevetka wrote:Simptomatično putem FTV, prvo gostuje Izetbegović B., odmah potom emisija o nerazjašnjenim ubistvima ''ŠEVA''.
Govori mi da je on, Bakir Izetbegović, sin Alije, zvani Kirba k-dovao Ševama.
Ratni zločini nikada ne zastarjevaju.
jazzer

#116 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by jazzer »

rajvosa1 wrote:Sta god mislili o njemu, s njim na celu SDA ce biti jos jaca. Zivi bili pa vidjeli.
I s njim na celu dolazi nam novih, boljih, prosperitetnijih 20 godina. Jer on nije imao nikakvog udjela
u prethodnih 20 godina. To su bili neki cobani, budale.

Sada je njegovo vrijeme i bosnjaaacki narod ce doziviti renesansu, siguran sam :) .
Granichar

#117 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

PipiDugaDevetka wrote:
Granichar wrote:
Govori mi da je on, Bakir Izetbegović, sin Alije, zvani Kirba k-dovao Ševama.
Ratni zločini nikada ne zastarjevaju.
Hajde bolan to je jedini covjek sto sad brani BiH. Neznate kako ce te ga vise blatit.
PipiDugaDevetka

#118 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Granichar wrote: Hajde bolan to je jedini covjek sto sad brani BiH. Neznate kako ce te ga vise blatit.
Hvala mu do neba, ali neka mene prestane braniti! Državni sud ima, pa tamo neka ispriča sve o Ševama.
Granichar

#119 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

PipiDugaDevetka wrote:
Granichar wrote: Hajde bolan to je jedini covjek sto sad brani BiH. Neznate kako ce te ga vise blatit.
Hvala mu do neba, ali neka mene prestane braniti! Državni sud ima, pa tamo neka ispriča sve o Ševama.
Kakve te Seve snasle, covjek trazi investicije, radi nesta dok vi trabunjate
Adriatic

#120 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Adriatic »

Šajin jaran, konobar Dobrice i Alije, drži pola Sarajeva i više, a o milijardama pokradenih donacija od strane njegovog babe i njega u ratu i poslije rata, drugom prilikom.
Granichar

#121 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

Adriatic wrote:Šajin jaran, konobar Dobrice i Alije, drži pola Sarajeva i više, a o milijardama pokradenih donacija od strane njegovog babe i njega u ratu i poslije rata, drugom prilikom.
vi ste ba obicni cetalji iz aviona se vidi. Tu pricu drugom prodaji
T-Rexx

#122 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by T-Rexx »

Uvrijeđena mlada

Nova dlaka ne mijenja ćud. I Tomislavu Nikoliću će, stoga, trebati još puno šminke, drugačije frizure i nasmijanijega lica pa da nas uvjeri da to više nije onaj krvožedni šešeljevski vuk.

Taj posao bit će mu još teži ukoliko se ne vrednuju nikakvi njegovi politički pomaci, pogotovo ako mu se na leđa bude tovarilo i ono što ga ne sleduje. A upravo tako prema njemu se ponio dio ovdašnje zvanične politike, zapravo bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Razlog za žaoke, barem formalno, pronašao je u tome što je svoj prvi predsjednički korak u komšiluk Srbijanac pružio prema Banjoj Luci, a ne prema Sarajevu.

Ako ćemo pravo, na vrata vam nezvani dolaze samo prosti i neodgojeni ljudi. A Nikolića u Sarajevo niko nije zvao, čak i kad se sam nudio. Zna se i ko je podigao rampu - Bakir Izetbegović. Umjesto da susjeda s kojim se zbog krvave međe svađamo i tučemo već decenijama odmah pozove na ozbiljne razgovore, on je, ispada, lovio priliku za jeftine političke poene.

Da je htio, Bakir Izetbegović imao je od koga učiti. Pa, njegov otac se i usred nekadašnje ratne huke susretao s neprijateljskim vođama iz okruženja, ne bi li se nekako prekinulo krvavo klupko! A sin, eto, ni u miru nije horan za razgovor sa šefom države s kojom imamo punu vreću neraščišćenih računa.

Izetbegović i Nikolić davno su se trebali susresti i, ako ništa drugo, barem dobro isvađati. Bilo bi to mnogo bolje od uloge uvrijeđene mlade, koju je odabrao bošnjački član Predsjedništva BiH.

Svome narodu Izetbegović time nije nimalo pomogao. Ako misli da jeste svojoj političkoj karijeri, vidjet će da je i s tom procjenom grubo omanuo.

:roll: :run:
FUJ i PLJUC na Vlastimira Mijovica i njegovu novinu
jazzer

#123 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by jazzer »

Sudar intelektualnih gromada, taman su po kapacitetu tu negdje :lol: :lol:
Bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića trebalo bi poslati na političku edukaciju kod srpskog člana Predsjedništva Nebojše Radmanovića, smatra predsjednik Saveza za bolju budućnost /SBB/ BiH Fahrudin Radončić.

Radončić je rekao da Radmanović, kao odgovoran političar, nikada nije pravio podjelu unutar srpskog bloka političkih stranaka na one "koje su izdajničke i koje nisu".

Reagujući na Izetbegovićev poziv "svim patriotima da pređu u SDA", Radončić je rekao da Izetbegović "primitivizuje politički život u BiH".

On je istakao da je previše patriota u redovima SBB BiH, SDP-a BiH i drugih političkih stranaka da bi im Izetbegović držao takve lekcije.

"Neka nam Izetbegović javno kaže da li je opet pripremio kakav bunker u Centralnoj banci gdje će se te patriote skrivati", rekao je Radončić na konferenciji za novinare.

Bakir Izetbegović sinoć je gostujući na Federalnoj televiziji pozvao "sve patriote da pređu u SDA".
Granichar

#124 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Granichar »

T-Rexx wrote:Uvrijeđena mlada

Nova dlaka ne mijenja ćud. I Tomislavu Nikoliću će, stoga, trebati još puno šminke, drugačije frizure i nasmijanijega lica pa da nas uvjeri da to više nije onaj krvožedni šešeljevski vuk.

Taj posao bit će mu još teži ukoliko se ne vrednuju nikakvi njegovi politički pomaci, pogotovo ako mu se na leđa bude tovarilo i ono što ga ne sleduje. A upravo tako prema njemu se ponio dio ovdašnje zvanične politike, zapravo bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović. Razlog za žaoke, barem formalno, pronašao je u tome što je svoj prvi predsjednički korak u komšiluk Srbijanac pružio prema Banjoj Luci, a ne prema Sarajevu.

Ako ćemo pravo, na vrata vam nezvani dolaze samo prosti i neodgojeni ljudi. A Nikolića u Sarajevo niko nije zvao, čak i kad se sam nudio. Zna se i ko je podigao rampu - Bakir Izetbegović. Umjesto da susjeda s kojim se zbog krvave međe svađamo i tučemo već decenijama odmah pozove na ozbiljne razgovore, on je, ispada, lovio priliku za jeftine političke poene.

Da je htio, Bakir Izetbegović imao je od koga učiti. Pa, njegov otac se i usred nekadašnje ratne huke susretao s neprijateljskim vođama iz okruženja, ne bi li se nekako prekinulo krvavo klupko! A sin, eto, ni u miru nije horan za razgovor sa šefom države s kojom imamo punu vreću neraščišćenih računa.

Izetbegović i Nikolić davno su se trebali susresti i, ako ništa drugo, barem dobro isvađati. Bilo bi to mnogo bolje od uloge uvrijeđene mlade, koju je odabrao bošnjački član Predsjedništva BiH.

Svome narodu Izetbegović time nije nimalo pomogao. Ako misli da jeste svojoj političkoj karijeri, vidjet će da je i s tom procjenom grubo omanuo.

:roll: :run:
FUJ i PLJUC na Vlastimira Mijovica i njegovu novinu
Evo ga sad po ALiji i Bakiru?!
Pa kako vas vise nije stid
kamen spoticanja

#125 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by kamen spoticanja »

Vrhunac bh politickog cirkusa je kad fahro nekog optuzi za primitivizaciju politicke scene :-)
I jos uz to sastancenje s cetnickim vojvodom tomom nikolicem prodaju kao patriotski akt
Post Reply