Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dale cooper wrote:Mene Scooter asocira na onu Cro dance scenu 90-tih. Senna M i ostali "velikani".
Bend koji u suštini čitavu karijeru prave varijaciju na istu pjesmu. Tuc tuc.
Muzika za ljude koji ne vole muziku.
U BeOGRAD dolazili/dolaze Prodigy,Skrillex,Depeche Mode,Joe Satriani,AeroSmith,Metallica,Linkin Park, a kod nas se djecica zadovoljavaju nekakvim skuterima i slicno.Jos fale Nana i C Block da im upotpuni ugodjaj.
mislim da ti je htcxone u svom postu pojasnio a ipak mislim da je i Celebrate th Nun (prethodnica Scooter-a) stariji od tebe
Da i ....
Ne shvatam poentu tvog komentara.Sad album stariji od mene i odmah grupa valja jel tako ispade?
dale cooper wrote:Joj viva je bila grozan kanal. Jedino je valjala ona alternativna emisija Wah Wah i ona
metal što ju je vodio Markus Kafka, olinjali mačak.
Zato je Viva Zwei bila najbolji muzicki kanal.Markus Kavka ,2rock vodio svaku noc kasnije pobjegao na MTV Deutchland.A ta metal emisija sto je prije bila na vivi se zvala Metalla ili tako nekako.
A Viva kec je upravo i promovisala gluposti ko Scooter i sl.
dale cooper wrote:Joj viva je bila grozan kanal. Jedino je valjala ona alternativna emisija Wah Wah i ona
Zato je Viva Zwei bila najbolji muzicki kanal.Markus Kavka ,2rock vodio svaku noc kasnije pobjegao na MTV Deutchland.A ta metal emisija sto je prije bila na vivi se zvala Metalla ili tako nekako.
Jeste, tako je. Ostarilo se jebote čim se toga sjećamo.
dale cooper wrote:Mene Scooter asocira na onu Cro dance scenu 90-tih. Senna M i ostali "velikani".
Bend koji u suštini čitavu karijeru prave varijaciju na istu pjesmu. Tuc tuc.
Muzika za ljude koji ne vole muziku.
pišeš gluposti
break it up
she's the sun
fire
kashmir (jedna od najjačih)
the revolution
no fate
summer wine
leave in silence
toliko različitih žanrova, načina pjevanja, vrsta muzike, vrsta izražavanja
Ja se sjecam i Onyxa.Onaj stari svapski muzicki kanal...
A sjeca li se iko( kad se vec skrenulo sa teme) pocetaka Stefana Raaba na VIVI, koji je to ludak bio (i ostao)
Dobra vremena, to me odmah podsjeti na one sto su dosli iz Njemacke poslije rata, pa bi u skoli pricali na tom jeziku, jebi ga zaboravili nas... pa bi im mi onda prodavali cigle po veleprodajnoj cijeni...