Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo pokusavam vec drugi put da dobijem accaunt na Adsense-u
Odbili su me prije dva da zbog premalo sadržaja i premalo teksta na stranicama..
Veceras su me odbili samo zbog premalo sadržaja... ( ovo nebi trebao biti neki problem... Treba samo vrijedno pisati i to ce doci na svoje za par dana)
Cijena klika se formira na osnovu konkurencije za određenu ključnu riječ, imao sam ja često klikove preko 1 evra, mislim da mi je negdje maximalno bilo 1.7 evra za 1 klik, ali naravno to su bili koji su obično dolazili iz stranih zemalja.
Kod nas je to sve tanko 0.02-0.004 evra je prosjek.
punta wrote:unovci li neko cek u Sarajevu ja svoj jos uvjek cuvam
ja svoj od 84eura cuvam od marta ili aprila
zao mi da propadne nije malo a nije ni puno ali ne volim objekte benke poste i slicno i nikako mi se ne ide da ih ispitujem sta treba da uradim
nisam dugo vremena koristio svoj adsense account, zadnji put su mi isplatili putem cheque i upaljena je bila express opcija za 15 eura da stigne ranije...
Sada mi pise da je isplaceno 28-og ali nesto mi je ovdje cudno i zabrinjava me, prvo nije mi odbilo 15 eura za expres (a nisam tu opciju nigdje gasio), drugo ne mogu mijenjati nacin isplate niti bilo sta oko toga, a trece kada provjerim nacin isplate pise "Provjeri" :S
Mozete sve i na slikama vidjeti, bio bih zahvalan ako neko moze pomoci i objasniti sta se desava i da li ce mi cheque stici i ako da kada da mu se nadam?
Hvala unaprijed
P.S. znaci unicredit i sada odmah isplacuju? Meni su prosli put tako (veoma davno)
Nedavno su stavili novi nacin isplate ,neznam sta su uradili sa expres dostavom uglavnom kako vidim cek ti je poslat 28.10,trebao bi ga ocekivat izmecu 15 i 20og ovog mjeseca ako negdje ne zaluta,bar je tako kod mene.
began wrote:Nedavno su stavili novi nacin isplate ,neznam sta su uradili sa expres dostavom uglavnom kako vidim cek ti je poslat 28.10,trebao bi ga ocekivat izmecu 15 i 20og ovog mjeseca ako negdje ne zaluta,bar je tako kod mene.
Aha hvala puno, zabrinulo me ovo sto ne mogu nista mijenjati i sto pise "Provjeri" a vidim da je poslat..
F16HT3R wrote:Prešao sam 70 evra prošli mjesec i čekao sam da mi obračunaju i sada imam preko 70 evra.
Međutim, nigdje ne vidim da mogu zatražiti isplatu. Ispod iznosa novca koji imam na nalogu piše samo Next payment
To be issued by Oct 31, 2013.
Kako se može zatražiti isplata?
Sami isplaćuju čekove kada zarada pređe 75 eura,isplate ti do početka sledečeg mjeseca kako ti i piše na nalogu.Meni isplate večinom 23-eg u mjesecu.
Za naplatu sam morao otvoriti devizini račun u banci i sada ide lakše,mada sam se kod prvog čeka izmrcvariooo
F16HT3R wrote:Prešao sam 70 evra prošli mjesec i čekao sam da mi obračunaju i sada imam preko 70 evra.
Međutim, nigdje ne vidim da mogu zatražiti isplatu. Ispod iznosa novca koji imam na nalogu piše samo Next payment
To be issued by Oct 31, 2013.
Kako se može zatražiti isplata?
Sami isplaćuju čekove kada zarada pređe 75 eura,isplate ti do početka sledečeg mjeseca kako ti i piše na nalogu.Meni isplate večinom 23-eg u mjesecu.
Za naplatu sam morao otvoriti devizini račun u banci i sada ide lakše,mada sam se kod prvog čeka izmrcvariooo
began wrote:Do 250$ nemoras imat racun isplata odmah provizija 5km
nije mi jasno kako odma isplate + ne mora se imat racun
jer ovi cekovi nemaju nikakav pecat niti bar kod svaki printer ih moze isprintat
kakva je banci sigurnost da je cek ispravan
Black swan wrote:ljudi i ja sam se prikopčo na ovo mjesto jer vidim da mi je dobra posjeta iz amerike u odnosu na ostale zemlje proporcionalno
valjda dijaspora kuca
uglavnom sad treba taj neki probni period proći...
koliko to traje da mi ispitaju blog
Meni su to odradili za 1 dan.
btw. zaključno s 01. novembrom sam ispunio kvotu za isplatu, 73€, te piše da je rok za isplati 01.12., što valjda znači da će mi do tada poslati ček.