e sve je to meni jasno moj dragi diggeru ja te potpuno razumijem, ali ja ne mislim da sam sasvim normalna osoba, živim stresno i jako mi teško zna biti stvarno kad se sjetim nekih depresija... ono, užas živi, najviše bi voljela da sm obična kao i svi ostali ljudi i da se ne znam udam živim idilično, ali to nisam ja i moj život sve svodi kao da je svaki dan jedna nova avantura u kojoj pojma nemam šta će se desiti, nekad ej to super... a nekad bogme zna da bude gadno... i onda ja pomislim huh tableta za smirenje a pošto sam imala gadnih iskustava s istim(nisam stala na jednoj) pa sam skorro dzanki postala... onda sebi kazes, sine maja ispusi ti jednu bolje i to nego da ti mozak explodiradigger wrote:Ne znam da li si primjetila korijen rijeci "odluka" koji je na latinskom "decidere" (slicno na engleskom i francuskom)._MaYa_ wrote:eto vidis... da najgore je ta jedna.. ona otviri čitav jedan drugi svijet... znaci nijednu... nema to ako si prestao pusiti nemoj se junačiti i govoriti e sad... cu samo jednu da sams ebi dokazes da mozes, aaa kao eto uz put, zapravo to je ocajnicki potez...digger wrote: Sjecam se. Isto se tako sjecam da je bilo par nedjelja, pa onda samo cu jednu da zapalim... pa polako niz brdo...
ili pusi ili nemoj nema tu sredine ili si pusac ili nisi, nema tu ono kao sam nesto izmedju...
ssamo ponekad... to je zavaravanje.. evo sad moram zapaliti
U prevodu to znaci "odsjeci" ili "presjeci." Znaci, kada napravis odluku, onda valja da bude takva kojom si presjekla svaku mogucnost izmjene.
A ako jos dodas malo nase bosanske tvrdoglavosti... onda pokazi najprije sebi a i svojoj raji sta mozes.
kuzis?
ma ni ja!
al volim zapaliti