sad kad je provaljen ne javlja se višesha_ba wrote:ne mislimo, sigurni smo![]()
![]()
![]()
i da, 15 je ok![]()
![]()
de dr. pickon priznaj, necemo ti ništa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sad kad je provaljen ne javlja se višesha_ba wrote:ne mislimo, sigurni smo![]()
![]()
![]()
i da, 15 je ok![]()
![]()
bitno da je tehnicar, jeltesha_ba wrote:ne mislimo, sigurni smo![]()
![]()
![]()
i da, 15 je ok![]()
![]()
bitno da je tehnicar, jeltealchak.ba wrote:sha_ba wrote:ne mislimo, sigurni smo![]()
![]()
![]()
i da, 15 je ok![]()
![]()
Oplakah citajuci
e i ti si se izgleda naguzio al rukom...sperma i mokraca ne putuju istim kanalom do uretre a onda idu istim kanalom i izlaze na isti otvor...prema tome pisanje i pranje pa opet turanje, a ti bi se mogao maniti teorije i nesto zguziti pa bi mozda i znao sta ti se nalazi u hasimuStar_Scream wrote:Prijavio sam se iz jednog jedinog razloga, da odgovorim na ovu temu. Vidio sam svakojakih nazovi j**aca koji se kao razumiju u nesto. Pojma nemate da Vam kazem, svaka cast izuzecima kojih uvijek ima.
Kakvo pišanje spominjete.ba. Sperma i mokraca uopste ne putuju istim kanalom nego imaju odvojene puteve do "slobode". Pišanjem cete istjerati samo mokracu i ako imate kamenac u bubregu i malo srece, par kamencica ce izletjeti bez operacije. Kao pluca i zeludac (malo je ruzno poredjenje ali najbolje moguce, dok gutamo neku hranu disajni putevi se zatvaraju i ponovo otvore poslije).
Tako da slobodno tu teoriju kacite macku o rep. Sperma nakon svrsavanja ne izadje u potpunosti nego joj je potrebno neko vrijeme. Sasvim dovoljno je da se operete, i dok to uradite sve ce biti napolju. Onda se ponovo mozete predati bludnicenju i uzivanju xD
Sad da se vratim na temu, taj prekinuti snosaj. Mnogi su vec rekli da nijedna metoda nije sigurna, ali je ta sigurno najefikasnija. Naravno ukoliko imate dobru kontrolu. Jedan moj prijatelj kaze: "Ma kad noge pocnu trzati ne bi ga vadio da kuca gori." A ne bi ni mogao kad vec dotle dodje
Guma glavu cuva. Kondom je najbolji izum jos od toalet papira.
Nisam ni ja neki profesionalac ali kad vidim kakvih amatera ima sebe mogu ocijeniti sa 8/10. Prekidao sam i ja, sto mi se ni malo ne svidja, ali ja se vodim onom izrekom: "Bolje spriječi da ne zakmeči." Naravno kad dodje vrijeme za to i kmečat ceAli kad nadjem neku finu i postenu gospodju da joj dam prezime.
valter033 wrote:Vidim da je i tebi anatomija "jaca" strana. Mokracna cijev (uretra) pocinje od mokracne besike i zavrsava se otvorom na glasu, znaci nema nikakvog kanala do uretre..Altsa wrote:e i ti si se izgleda naguzio al rukom...sperma i mokraca ne putuju istim kanalom do uretre a onda idu istim kanalom i izlaze na isti otvor...prema tome pisanje i pranje pa opet turanje, a ti bi se mogao maniti teorije i nesto zguziti pa bi mozda i znao sta ti se nalazi u hasimu![]()