Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo da se tuspasim.
Konto' sam i ja da vam se pridruzim, al' jbg. ne odg. mi termin..
Tamo vamo, dok se okupam, ujutru na fax..
Al' opet drago mi je zbog vas ko' da ja igram.
FMDzem wrote:Samo da se tuspasim.
drugi termin se i nemoze naci, tako da ovako ovo je jedina prilika malo da se istrcimo ili nesto slicno... trabao bi doc, ionako nesh prije 12-1 zaspat offo onno, bicesh za kompom ili TV, bolje malo istrcat se i lakse ces zaspat i bolje se odmoriti, a sutra nije garant ispit...
FMDzem wrote:Samo da se tuspasim.
drugi termin se i nemoze naci, tako da ovako ovo je jedina prilika malo da se istrcimo ili nesto slicno... trabao bi doc, ionako nesh prije 12-1 zaspat offo onno, bicesh za kompom ili TV, bolje malo istrcat se i lakse ces zaspat i bolje se odmoriti, a sutra nije garant ispit...
Imam parcijalu u petak, al' nije to problem..
Ugl' hvala na pozivu, sad za sad neka bude ovako, pa dok se sve to uhoda, dok cujem prve izvjestaje sa termina, ko je kome provuko kroz noge, aaa i dok se ja nakanim..
Ugl. pratim temu, imate moju podrsku i ocekujem prve izvjestaje
ruud wrote:slabo sam online ovih dana pa sam slabo upratio,
đe, šta, kako, koliko vas je, falil?
fali nas mozda 1 eventualno 2 aako sam se ja prebrojao....
dodji u wistafon sutra cetvrtak 1.11.2012 u 22 i 30 je termin al treba doc ranije ja sam rekao u 22 da budu svi tu da se skontamo, skupimo platimo presvucemo podjelimo, ma ono standardno...
shalla wrote:Jbm miša, baš kasno taj termin a mogao sam i ja, igra mi se lopte
pa dodji ba, ima raje i koja ide i prem ilidji, ima i koji idu prema gradu, eo ja NPR, sam kod vjecne vatre, ako fulimo tram taxi nam je 5 km nas 3 po marku i po, i 5 za termin i mjera... ha ja, ajd dodji da nas ne usfali
pa dodji ba, ima raje i koja ide i prem ilidji, ima i koji idu prema gradu, eo ja NPR, sam kod vjecne vatre, ako fulimo tram taxi nam je 5 km nas 3 po marku i po, i 5 za termin i mjera... ha ja, ajd dodji da nas ne usfali
Ma nije problem prevoz, ja sam sa autom (živim na Ilidži), samo eto kontam kasno mi nešto...
Jel sat ili sat i po traje?
Hajd ovako, ako vas se ne skupi danas do nekih 16-17h onda ću ja doći...
Ma nije problem prevoz, ja sam sa autom (živim na Ilidži), samo eto kontam kasno mi nešto...
Jel sat ili sat i po traje?
Hajd ovako, ako vas se ne skupi danas do nekih 16-17h onda ću ja doći...
dodji, trebace nam garant 1, uvijek 1 fali, josh ako si kakav nagodan ima raje sa ilidje koji idu dole, pa da povucesh josh nekog sa sobom bio bi i KAPITEN svoje ekipe
hahahah DODJI, vidjet cesh da ce usfalit, a ja sad nemogu nabrojat sve koji su rekli da ce doc, znam da nas ima jedno 8, i eo zika 9, i ti da dodjesh eto 10 KNAAP, i da nas ima 11, neko ce otkazat u posljednji tren DODJI
termin traje od 22:30 do 23:45 znaci sat i 15 minuta, s tim da nekad se moze uci i ranije, 10 ak min tako da mozemo sve stici i da se upoznamo i presvucemo platimo i podjelimo, al dolazak "sastanak/okupljanje" u 22:00
Sorry sto sa grijesio sa imenima, al ovo sam samo odokativno pobrojao ljude. imamo 13 ljudi koji su rekli doc/natuknuli da bi dosli/jos se premisljaju bil dosli.. tako da nemogu garantovat ni da ce nas biti dovoljno a kamoli previse, znate kako je sa terminima
ja uvijek mogu povest josh 1nog, ako bi dadoka dosao, al nemogu nista garantovat, osim da ako se josh ljudi javi do sutra
ima josh ljudi sa 1 i 2 stranice josh jedno 5 koji su pratili temu do te 2 stranice dali po 1, 2 komentar i nisu dalje nikako nista pisali, i nezz dali njih da racunam, planiram, tako da po neznam koji put pisem idem na nevidjeno, svi koji mozete doci dodjite BUJRUM bolje da nas je vise nego da nas fali