golfa pola nema...koliko sam vidio jos dva auta su bila tu...užasadmir_adoo wrote:Zestok sudar kod Energoinvesta na Stupu.... Kako sam vidio iz tramvaja vatrogasci sijeku golfa II da izvuku nastradale
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- JOHNNYJUVE
#101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- cappy_tempo
- jazzer
#103 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Strasno..
Za ovako nesto je potrebna brzina veca od dozvoljene, bar po mojoj procjeni. Zar nisu ujutro guzve,
kako je uspio voziti brze od nekih 50, 60, ako je?
- plemba
#104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a to je to... jutros krenuo na pos'o i vidim guzva ondje i razvaljeno auto... bas ga je razvalio....jazzer wrote:Strasno..
Za ovako nesto je potrebna brzina veca od dozvoljene, bar po mojoj procjeni. Zar nisu ujutro guzve,
samo me zanim u sta je udario kad je ovakav
- Bakir1
#105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sinoc je bio veliki utorak bandera opet su pijane po cesti hodale 
- cappy_tempo
#106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a garant se omoto oko bandere. eh sad jel ga ko od ove dvojice kucno pa se odbio ili je on njih fisno pa se odbio neam pojmaplemba wrote:a to je to... jutros krenuo na pos'o i vidim guzva ondje i razvaljeno auto... bas ga je razvalio....jazzer wrote:Strasno..
samo me zanim u sta je udario kad je ovakav
edit: procitah sad povrede u onom clanku. izgledaj ovaj iz golfa ce narednih par mjeseci malo kolica gura. obje potkoljenice slomio,kuk slomio,rebra polomio...
- kokuz_sa
#107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
tuning dvica
ovo bi trebao biti onaj sto je isao na ona takmicenja i izlozbe autica..
ovo bi trebao biti onaj sto je isao na ona takmicenja i izlozbe autica..
-
stidljiv
#108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da je vozio 60...ne bi ovako zavrsio sigurno.
Nego hoce oni sa autima starim 30 godina da izvode nesto...nije mi zao vala.
Drago mi je da nema nastradalih...
-
bull21
#109 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vroom vrooooom krh.
- cappy_tempo
#110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
stidljiv wrote:Da je vozio 60...ne bi ovako zavrsio sigurno.
ne branim ovog,ne znam ni sta je bilo ali sam vec govorio. sa 60km/h se moze golf 2 totalno unistiti. moj buraz je imao sudar u januaru neke godine kad su na 40km/h proklizali na ledu u 4 popodne (prosto nemoguce je brzo voziti jer na otoci u to vrijeme je guzva,auto na autu) i kad su fisnuli u banderu do vozaca golf unisten bio. cupali ih iz auta. staro auto,losa limarija,tanko ba,a i eno pezo kad vidis, udario ga lik sa 30km/h i raspo se pezo. zasto? pa zato sto su ga napravili da se on raspada,a da tebi ne bude nista. hocu reci nije uvijek to "vozio 150 i fisno". mada kazem mozda i jest vozio 150,a mozda i nije. niko od nas barem se nije niko javio da je gledao svojim ocima sta je bilo pa tako da niko i ne zna sta je bilo dok murija na kaze svoje
- bpsang
#111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kakva je to frka u B-Fazi , dvoje policiskih sa upaljenim rotacijama odose medju zgrade ?
- dingosp0
#112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne kontam ove trkace po gradu, nikako ne mogu da razumijem....
postoje trake gdje se mozes trkati, ne kontam ako u je merak sto ne idu tamo..
svaku noc skoro kad se vracam iz grada... ovi "trkaci" sa ovim krsevima od auta poput golf 2, opel kadet, itd nesto se trkaju ... neki dan gledam golf 2 ide i kroz crveno ..
i onda kad zaljepi u banderu i ubije se svi se nesto iznenade... pa sta si ocekivao...
meni je rodjak prije 2 godine zaljepio u banderu, isto tako glumio trkaca.. pa ga ko lego kockice slagali poslje.. danas je ko satelit za vrijeme, osjeti oblake i kisu na 500km ...
svaku noc skoro kad se vracam iz grada... ovi "trkaci" sa ovim krsevima od auta poput golf 2, opel kadet, itd nesto se trkaju ... neki dan gledam golf 2 ide i kroz crveno ..
i onda kad zaljepi u banderu i ubije se svi se nesto iznenade... pa sta si ocekivao...
meni je rodjak prije 2 godine zaljepio u banderu, isto tako glumio trkaca.. pa ga ko lego kockice slagali poslje.. danas je ko satelit za vrijeme, osjeti oblake i kisu na 500km ...
-
Bodkin
#113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
izvini nije smijesna situacija alidingosp0 wrote:ne kontam ove trkace po gradu, nikako ne mogu da razumijem....
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
joj gdje sve jutros nisam vidio parkirana auta
valjda idu na molitvu... ono je za crne kronike definitivno
najmoćnija su bijesna auta na prolazima za invalide...
fakat odron
valjda idu na molitvu... ono je za crne kronike definitivno
najmoćnija su bijesna auta na prolazima za invalide...
fakat odron
- cappy_tempo
#115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
e hajmo veceras lagano sportski. ko se nije spremio fizicki i psihicki bolje da ne izlazi iz kuce,a oni koji ipak izadju imam ja povoljno pancira i sljemova, eto za raju sa foruma u pola cijene 
- Kinaski
#116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nozevi naostreni , sve po pesu
Sent from Tapatalk 2
Sent from Tapatalk 2
- KPNCTNJAH
#117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije ni Bajram sto je nekad bio, gledam zadnjih par godina sve tanko... par tuca, neko izboden i to je to... prije se znalo u hitnoj cekati satima da dodjes na redcappy_tempo wrote:e hajmo veceras lagano sportski. ko se nije spremio fizicki i psihicki bolje da ne izlazi iz kuce,a oni koji ipak izadju imam ja povoljno pancira i sljemova, eto za raju sa foruma u pola cijene
- cappy_tempo
#118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
uhvatili se ljudi vjere pa eto kao nece vise 
- Logovan
#119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pošalji mi na pm koliko je to u pola cijene.cappy_tempo wrote:e hajmo veceras lagano sportski. ko se nije spremio fizicki i psihicki bolje da ne izlazi iz kuce,a oni koji ipak izadju imam ja povoljno pancira i sljemova, eto za raju sa foruma u pola cijene
-
nidll
#120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kod Pozorista Peugeot 303 udario zenu (Prosao kroz crveno)...Hitna je odvezla.Ne znam u kakvoj se situaciji nalazi.
- cappy_tempo
#121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nemoj molim te na pm, ja to hocu sve javno, obraz treba cuvatizlo87 wrote:Pošalji mi na pm koliko je to u pola cijene.cappy_tempo wrote:e hajmo veceras lagano sportski. ko se nije spremio fizicki i psihicki bolje da ne izlazi iz kuce,a oni koji ipak izadju imam ja povoljno pancira i sljemova, eto za raju sa foruma u pola cijeneZainteresovan sam, treba mi šljem.
-
rudy81
#122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /121026095
opet sranje
jesu ovo oni likovi na skuterima sto su zadnjih nekoliko dana po titovoj i dole nize izvodili gluposti, dizali se na zadnji tocak itd?
opet sranje
jesu ovo oni likovi na skuterima sto su zadnjih nekoliko dana po titovoj i dole nize izvodili gluposti, dizali se na zadnji tocak itd?
- cappy_tempo
#123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
93 i 95 godiste...sjajni su roditelji ovih idiota,sjajni 
-
SundanceKid
#124 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I ja upratio! Nekakva djecurlija na skuterima, divljaju po Titovoj, ja juce prolazim, voze skudere na zadnjem tocku...ko fol laferi...pa djeco furajte se, i onda udarajte u bandere...jbg.. Zao mi je mladosti, ali i ja sam bio mlad pa nisam bio retardiran...masmavi wrote:Haj' da su samo ovi levati, nego ih ima 20 najmanje koji svaki dan po Titovoj divljaju. Neko provlacenje, gasanje...rudy81 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /121026095
opet sranje![]()
- Logovan
#125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jedna djevojka koju imam u prijateljima na facebooku, napisala je za ovog A.T. pošto ga poznaje pa kaže: zašto se Bože ovo njemu moralo desiti, zašto???? (nije baš u bobu tačno ali otprilike) i onda kontam pa normalno da će mu se desiti kad počne vozati motor ovako rano i to još zna na jednom točku da se glupira.rudy81 wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /121026095
opet sranje![]()