-"What's the problem?"
-"Mmmm... Tom... and... Jerry... u know?"
-"Yes, I know!"
-"Mmmm... e pa Jerry..."
Ovako ti je nesto slicno i u Sarajevu, pa da znas...
Savjet plus: Kupi paladin goudu, nista drugo osim tog sira nece!
Necu da te prepadam ali obrati pažnju u videu negdje oko 05:22 miševi su počeli i da leteJimMorrison wrote:
Nisam rekao gRadi, nego gadi! Evo, recimo ovo: http://www.youtube.com/watch?v=8kJWP_80dTM
Cisto da update-ujem: stari mi rece da je juce uhvatio malenog misa u podrumu. Otprilike od poslije rata prvi put ja mislim.Irfy wrote:Jarane koji smo mi kreteni. Pa recite covjeku iskreno brate. Eto neka teta je vidjela misa, a ja nisam -- godinama, i niko od uze mi raje nije. JimMorrisone, nece ti pacovi biti problem, ne brini.
jos uvijek je dobro dok ne vidis ove bijele sto lete... crvenih ociju... e.. hipnotise te i nema micanja....babyline wrote:ne znam je li do teme ali mene lagano fata strah od miseva po gradu... haj po ulicama kad ih vidim.. ali kad bi mi neki iskocio iz pastete ja bih
jesmo ludi sta je ovo vakoLXA wrote:I slucajno se nemoj kretat oko stadiona Kosevo ili ti ga Asim Ferhatovic - Hase, gore ima najvise MISEVA !!!
bezbeli je doruckovao humor jutros, prije nego je skontao fintu kako se registrovat na forum pa je ovako sasav.afa87 wrote:jesmo ludi sta je ovo vakoLXA wrote:I slucajno se nemoj kretat oko stadiona Kosevo ili ti ga Asim Ferhatovic - Hase, gore ima najvise MISEVA !!!
Hemera wrote:bila emisija davno na discovery channel i kako se miš provuče kroz one uvrnute žljebove u wc šolji sad pa sad![]()
presjekli su je na pola,stavili staklo sa strane i on serbez se provuče
nikakav problem za pacovekenzo wrote:ne kontam onaj uvrnuti dio u solji..dokle voda ide...pa me buni kako moze ronit