Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post Reply
Referent za ONO i DSZ

#101 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Referent za ONO i DSZ »

Tvrtko II Kotromanić wrote:
Mironis wrote:Možete vi pričati šta god želite, ali Ibro je uradio za Stari Grad što niti jedan načelnik nije uradio... Stari Grad glasa za personu, nikad za stranku, tako da se nadam da će i ovaj put to učiniti.
sta je to Ibro uradio?
ako mozes nabrojati par stvari
Evo ja cu izdvojiti jednu od mnogih. Ako zelite da vi vase dijete dobijete neku tesku i zaraznu bolest ili zelite da vas izujedaju brojna pascad i dzukele onda posjetite "park" naspram vijecnice- kod Hayata, uspjecete u svojim zeljama.

Ili mozda ako zelite da prosetate prirodom ka DARIVI...e tu su vec smjesteni raznorazni sportski objekti kao sto je bazen i tereni za mnoge sportske aktivnosti. Ono jest da se mora pripaziti na narkomancice koji setaju tom dionicom i koji ce vas osakatit za cenera.

Mada narkomancice ne morate tu traziti, ima toga i u gornjem dijelu skolskog dvorista OS EMulabdic kojeg je btw otela vise od pola Sarajevska pivara ali to je vec druga tema...

Sta, neko spominje parking prostor, zdravstvene usluge, kombi saobracaj :shock:

:(
kenzo

#102 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by kenzo »

Onaj Skaka pravi Bimbo... :D
Tvrtko II Kotromanić

#103 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Referent za ONO i DSZ wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:
Mironis wrote:Možete vi pričati šta god želite, ali Ibro je uradio za Stari Grad što niti jedan načelnik nije uradio... Stari Grad glasa za personu, nikad za stranku, tako da se nadam da će i ovaj put to učiniti.
sta je to Ibro uradio?
ako mozes nabrojati par stvari
Evo ja cu izdvojiti jednu od mnogih. Ako zelite da vi vase dijete dobijete neku tesku i zaraznu bolest ili zelite da vas izujedaju brojna pascad i dzukele onda posjetite "park" naspram vijecnice- kod Hayata, uspjecete u svojim zeljama.

Ili mozda ako zelite da prosetate prirodom ka DARIVI...e tu su vec smjesteni raznorazni sportski objekti kao sto je bazen i tereni za mnoge sportske aktivnosti. Ono jest da se mora pripaziti na narkomancice koji setaju tom dionicom i koji ce vas osakatit za cenera.

Mada narkomancice ne morate tu traziti, ima toga i u gornjem dijelu skolskog dvorista OS EMulabdic kojeg je btw otela vise od pola Sarajevska pivara ali to je vec druga tema...

Sta, neko spominje parking prostor, zdravstvene usluge, kombi saobracaj :shock:

:(
bas tako, dodaj onda jos i taj bazen koji ne radi vec par godina

ali nema veze, bitno je da je Ferhadija poplocana za slijedecih par godina i do slijedeceg pranja para plus ona zgrada Anadolu agenciju ciji je arhitektonski projekat izradila firma koja se slucajnpo zove "Hazibajric" :-)
Meliha14

#104 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Meliha14 »

Neka ljudi pricaju sta hoce, niko ne moze ponistiti njegov rezultat...
Meliha14

#105 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Meliha14 »

Pravi covjek...
Tvrtko II Kotromanić

#106 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Meliha14 wrote:Pravi covjek...
pusti sad fraze i fino reci sta je on konkretno uradio?
udrch

#107 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by udrch »

Mironis wrote:Hadzibajric radi 100% posao kako treba i nadajmo se da ce u novom mandatu biti jos bolji uz SBB
kako misliš 100%? je li to prešao kod Harisa?
bogumila

#108 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

i meni je skaka u najmanju ruku nedefinisan. i dosad mi je bio zlatar bolji od njega. bolje govorio, bolji nastup, drskiji jednostavno (sto licno preferiram). mratv hladan je rekao da treba zakon (koji vec) privremeno van snage dok se cuke ne eliminisu iz grada. mrtav hladan rece da ce rusiti nelegalne ako su na klizistu, posred tunela i slicne gradjevinske akrobacije kojih ne nedostaje u SG. ali danas vidjeh slijedece:

"Kadrovska politika SBIH odvela ga je u fotelju direktora Televizije Kantona Sarajevo (TVSA) koja je postala njegova „zlatna koka“. Zaposlio je na TVSA rodbinu i prijatelje, a na reprezentaciju je godišnje trošio oko 60.000 KM. Po isteku njegova mandata, računica je pokazala da je TVSA u gubitku oko 300.000 KM. U međuvremenu, Zlatar postaje član SDU i sada, kao uposlenik TVSA, koji je na bolovanju već osam mjeseci, vodi svoju izbornu kampanju."

e sad. sve gore navedeno i nekako, ali podatak da je on jos prijavljen na tvsa i da ovo sve radi "s bolovanja" mi je jednostavno SRUSIO svako pozitivno misljenje o njemu. fuj. osoba koja to moze raditi sigurno nije karakteran covjek kojem trebam vjerovat. sto me sad ostavlja bez cvrstog stava za koga da glasam. skaka mi je "nako", za imcheta necu, ns ne valja im kandidat, ostali ne dolaze ni u obzir.
Tiger 033

#109 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

bogumila wrote:i meni je skaka u najmanju ruku nedefinisan. i dosad mi je bio zlatar bolji od njega. bolje govorio, bolji nastup, drskiji jednostavno (sto licno preferiram). mratv hladan je rekao da treba zakon (koji vec) privremeno van snage dok se cuke ne eliminisu iz grada. mrtav hladan rece da ce rusiti nelegalne ako su na klizistu, posred tunela i slicne gradjevinske akrobacije kojih ne nedostaje u SG. ali danas vidjeh slijedece:

"Kadrovska politika SBIH odvela ga je u fotelju direktora Televizije Kantona Sarajevo (TVSA) koja je postala njegova „zlatna koka“. Zaposlio je na TVSA rodbinu i prijatelje, a na reprezentaciju je godišnje trošio oko 60.000 KM. Po isteku njegova mandata, računica je pokazala da je TVSA u gubitku oko 300.000 KM. U međuvremenu, Zlatar postaje član SDU i sada, kao uposlenik TVSA, koji je na bolovanju već osam mjeseci, vodi svoju izbornu kampanju."

e sad. sve gore navedeno i nekako, ali podatak da je on jos prijavljen na tvsa i da ovo sve radi "s bolovanja" mi je jednostavno SRUSIO svako pozitivno misljenje o njemu. fuj. osoba koja to moze raditi sigurno nije karakteran covjek kojem trebam vjerovat. sto me sad ostavlja bez cvrstog stava za koga da glasam. skaka mi je "nako", za imcheta necu, ns ne valja im kandidat, ostali ne dolaze ni u obzir.
Skaka je unajmanju ruku Šuntav :D a to je jos jedna BOMBA SDA jurisnika pa citas li ti portale ba udarili na SDP,SBB,SDU, koga sve NE :-) sami protiv svih :roll: po njima svi su lopovi osim SDA koja vlada 20god. :-) sad se ja pitam, ko je doveo drzavu u ovakvo stanje :?: meJbi JA ili narod kojeg i danas pljackaju :x :x :x
bogumila

#110 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

pa te floskule s pljackanjem i 20 godina samo dolaze od sdp i sbb. meni to nista ne znaci. zasad, ako ne pocne i skaka supljirat o nekim neimenovanim lopovima kao zbirnoj imenici koja oznacava sviju osim njega, najbliziji je mom glasu. s tim da ponavljam, nisam time odusevljena.
Tiger 033

#111 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

bogumila wrote:pa te floskule s pljackanjem i 20 godina samo dolaze od sdp i sbb.
OdmaH da ti kazem NE interesuju me nit' jedni drugi niti treci...ali NE treba meni SDP i SBB da bih ja znao ko je pljack'o i ko jos uvijek pljacka narod...na kraju krajeva ko je " stvorio" "Avaz" i Radoncica :?: ko drugi nego SDA ...sto NE pisu sta su te pobjegulje iz SDA radile dok su bili nacelnici st.grada ispred SDA...to se uredno presucuje...ali se na sav glas laje period od kad nisu vise dio tima SDA :x sve su to GOVNA koja se samo bore za FOTELJE :x

P.S. nemoj mi te suplje ako pises protiv SDA odmah si "za" SDP ili SBB ili pak obrnuto :-)
bogumila

#112 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

pa po tome bih i ja to bila, jer mi se skaka ne svidja.
Tiger 033

#113 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

bogumila wrote:pa po tome bih i ja to bila, jer mi se skaka ne svidja.
Kao sto sam vec dosta puta do sad napis'o Skaka bez VIZIJE,IDEJE,PROGRAMA itd... nekako mi je on među njima svima ono ko dijete na tuti...samo nek' je suH i sit :lol: i NE pravi probleme :D ma brate ŠUNTAV :lol: :lol: :lol:
Last edited by Tiger 033 on 21/09/2012 19:46, edited 1 time in total.
Tiger 033

#114 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Ma nek se on fino LJepo uFati Ćune i nek nastavi sa sunetlukom

Nego Skaka moj dobri ovoga se ti laTi :D

Image
Last edited by Tiger 033 on 21/09/2012 19:51, edited 1 time in total.
bogumila

#115 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

Tiger 033 wrote: samo nek' je suH i sit
:lol: :lol: :lol:
bogumila

#116 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

jest al je zbog tog i dobio nogu. koju sad reklamira kao vlastiti potez.
mala mahala

#117 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by mala mahala »

Tiger 033 wrote:
Serdaronis wrote:Da li znate da je Čak Noris osunetio Skaku :)
:thumbup: :D

Samo da kazem moj glas kosta 100-150KM :D pa bujrum mozemo se dogovoriti :D
Zbog takvih kao sto si ti nama nema drzave, sta potrosis 150 km za 7 dana a ostalih 358 dana u godini gladujes i molis Boga da su izbori svako 10 dana :thumbup:
bogumila

#118 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by bogumila »

mala mahala wrote:
Zbog takvih kao sto si ti nama nema drzave, sta potrosis 150 km za 7 dana a ostalih 358 dana u godini gladujes i molis Boga da su izbori svako 10 dana :thumbup:
??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by bogumila on 22/09/2012 13:21, edited 1 time in total.
Tiger 033

#119 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

mala mahala wrote:Zbog takvih kao sto si ti nama nema drzave, sta potrosis 150 km za 7 dana a ostalih 358 dana u godini gladujes i molis Boga da su izbori svako 10 dana
Samo si se zajebala ja nisam ni na jednoj listi :-) moja partija je moja PORODICA :dance: ...otkuda ti znas koliko ja trosim i da li gladujem :?: A kako i koliko trosim valjda je to moja privatna stvar...toliko o tvojoj primitivnosti
mala mahala

#120 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by mala mahala »

Tiger 033 wrote:
mala mahala wrote:Zbog takvih kao sto si ti nama nema drzave, sta potrosis 150 km za 7 dana a ostalih 358 dana u godini gladujes i molis Boga da su izbori svako 10 dana
Samo si se zajebala ja nisam ni na jednoj listi :-) moja partija je moja PORODICA :dance: ...otkuda ti znas koliko ja trosim i da li gladujem :?: A kako i koliko trosim valjda je to moja privatna stvar...toliko o tvojoj primitivnosti
Pa vjerovatno gladujes kad se ovako jeftino prodajes :bih:
Tiger 033

#121 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Aaaa SDA jurisnika :-) sto su se probudili valjda steglo sa svih strana tresu se fotelje pa udaraju u sta i gdje stignu :-) svi po 1 ili 2 posta :lol: :lol: :lol:

Evo za ove glasajte
Tiger 033

#122 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Slave SDA jurisnici smijenili vladu "KS"(strasan uspjeh) :-) ...i ja bih sa vama slavio kad bi toliko energije ulozili da smijenite SNSD i Dodika :!: ali tu ste male mace...ovo je samo dokaz koliko se SDA banda na celu s' klempom Tihicem bori za FOTELJE!!!Pa sad SDA jurisnici oŠinite kako sam SDP-ovac,SBB-ovac :-) i ko sve NE
Bosanski_hibrid

#123 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Bosanski_hibrid »

Tiger 033 wrote:Slave SDA jurisnici smijenili vladu "KS"(strasan uspjeh) :-) ...i ja bih sa vama slavio kad bi toliko energije ulozili da smijenite SNSD i Dodika :!: ali tu ste male mace...ovo je samo dokaz koliko se SDA banda na celu s' klempom Tihicem bori za FOTELJE!!!Pa sad SDA jurisnici oŠinite kako sam SDP-ovac,SBB-ovac :-) i ko sve NE

Vjerovatno si na isti način prokomentarisao trošenje energije na smjenjivanje ministara iz SDA :roll:
Tiger 033

#124 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Tiger 033 »

Bosanski_hibrid wrote:
Tiger 033 wrote:Slave SDA jurisnici smijenili vladu "KS"(strasan uspjeh) :-) ...i ja bih sa vama slavio kad bi toliko energije ulozili da smijenite SNSD i Dodika :!: ali tu ste male mace...ovo je samo dokaz koliko se SDA banda na celu s' klempom Tihicem bori za FOTELJE!!!Pa sad SDA jurisnici oŠinite kako sam SDP-ovac,SBB-ovac :-) i ko sve NE

Vjerovatno si na isti način prokomentarisao trošenje energije na smjenjivanje ministara iz SDA :roll:
Opet cu Cititirati kolegu s' ovog foruma

"20 najtežih godina....sasvim je jasno šta je tu perverzno i umobolno. Faktički su i priznali, i nabili nam na nos da su 20 godina, koje jesu najteže, oni bili na čelu države, što automatizmom se može pročitati kako su itekako kreatori tih teških godina upravo oni. To nije antipropaganda? To nije perverzno i umobolno??

Narod zna. Šta to narod kao treba da zna? Da su SDA stranka na čelu ekipe koja je svojim načinom vladanja, zapravo stvorila neo-feudalno društvo. Gdje su titulirali i pozicionirali familiju, stranačke lidere i "poslovne partnere" (Šaje, Gašije & CO. ). Je l' to narod treba da zna? Pa zna. Ali to je opet antipropaganda. Perverzno i umobolno, jer ti potenciraju nešto što zaista narod treba da im naplati, i to sa kamatom.

SDA-snaga BiH :lol: . O kojoj snazi oni pričaju? O državi koja je ovisnica o aranžmanima MMf-a. Ovisnica, k'o najgori narkomani. O snazi gdje smo proglašeni kao najviše korumpirana i sa najvećom stopom političkog nepotizma u Evropi.
Je li to snaga koju SDA smatra snagom? Je li snaga ove države, čiji je SDA (po njima) noseći stub?"

Pametnom dosta...

Akibh

#125 Re: Izbori 2012 -Općina-Opština Stari Grad

Post by Akibh »

Nisi ni SDP ni SBB, nemoj se sekirati previse, imam osjecaj da pucas polako...
Post Reply