Zašto neke žene glume orgazme?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

*mima*

#101 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by *mima* »

zigu li se sta ovdje?
duplanula

#102 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by duplanula »

*mima* wrote:zigu li se sta ovdje?

zigu jastaradi, pa promjeni ruku :)
zateznistub

#103 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by zateznistub »

Tanko...
alchak.ba

#104 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by alchak.ba »

bez tebe tanko
Aleluja

#105 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by Aleluja »

Ne glumim, to je više zajeb nego dar, ali opet sve je stvar izbora...nemam namjeru da štedim bilo čiji ego lažirajući vrhunce, brutalno sam iskrena , kažu nemam takta, ali šta da radim pak to sam ja... :D
Last edited by Aleluja on 29/08/2012 10:22, edited 1 time in total.
alchak.ba

#106 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by alchak.ba »

Aleluja wrote:Ne glumim, to je više zajeb nego dar, ali opet sve je stvar izbora...nemam namjeru da štedim bilo čiji ego lažirajuči vrhunce, brutalno sam iskrena , kažu nemam takta, ali šta da radim pak to sam ja... :D
svaka cast
Lounge Act

#107 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 13:08, edited 1 time in total.
miki.ba

#108 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by miki.ba »

Lounge Act wrote:
alchak.ba wrote:
Lounge Act wrote:ja ne kontam kakvi to je*aci ne mogu skontati da zena glumi oragazam?
zena se vise navlazi, vagina se skupi i bude dosta uza i nije mi jasno kako je to moguce odglumiti :-)
Haj nam sad reci da se zajebajes i da ne mislis da su ovo pokazatelji orgazma.
a ti si kao zensko pa znas sta se desava sa tijelom kada je na vrhuncu?
zena moze da uzdise i vristi koliko hoce, da vlazi isto tako i nastoji da radi kegelove vjezbe da bi te zavarala :lol: ali orgazam je ipak vise od toga, sluz koja tada izlazi bude obilnija i vodenija, a vagina se suzi i bude takva mozda pola min, ja sa muza tada silazim jer me previse nadrazuje i potrebno mi je malo mazenja pa mogu da nastavim dalje :lol:
Postaje vruce. :D
A reci nam dolazi li do nekontrolisanih zvukova. :lol: :lol: :lol:
duplanula

#109 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by duplanula »

Lounge Act wrote:
alchak.ba wrote:
Lounge Act wrote:ja ne kontam kakvi to je*aci ne mogu skontati da zena glumi oragazam?
zena se vise navlazi, vagina se skupi i bude dosta uza i nije mi jasno kako je to moguce odglumiti :-)
zena moze da uzdise i vristi koliko hoce, da vlazi isto tako i nastoji da radi kegelove vjezbe da bi te zavarala :lol: ali orgazam je ipak vise od toga, sluz koja tada izlazi bude obilnija i vodenija, a vagina se suzi i bude takva mozda pola min, ja sa muza tada silazim jer me previse nadrazuje i potrebno mi je malo mazenja pa mogu da nastavim dalje :lol:

ti imas sex a u braku si :D :run:
alchak.ba

#110 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by alchak.ba »

Lounge Act wrote:
alchak.ba wrote:
Da, sve su zene kao ti. To smo sada otkrili.
nula37

#111 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by nula37 »

Lazni orgazam sluzi da muskarcu podigne samopouzdanje a zena da se izvuce od jos seksa ako joj se bas ne da taslacit se satima :) (ne u mom skucaju mada sam i ja tako radila nekad davno)
Ja prva spadam u onu kategoriju zena koje nikada nisu imale vaginalni orgazam, klitorijski je nesto drugo i njega vecina zena moze imati svom dragom sam tako i rekla i od tad on je tu da mene zadovolji na lizing a ja njega po njegovoj zelji :P :P
nula37

#112 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by nula37 »

cuske wrote:
nula37 wrote:Lazni orgazam sluzi da muskarcu podigne samopouzdanje a zena da se izvuce od jos seksa ako joj se bas ne da taslacit se satima :) (ne u mom skucaju mada sam i ja tako radila nekad davno)
Ja prva spadam u onu kategoriju zena koje nikada nisu imale vaginalni orgazam, klitorijski je nesto drugo i njega vecina zena moze imati svom dragom sam tako i rekla i od tad on je tu da mene zadovolji na lizing a ja njega po njegovoj zelji :P :P
A jesil probala sa Analnim orgazmom? :-)
nisam nit bi htjela ikad u zivotu mislim da tu i nema nekog zadovoljstva
sujmivac

#113 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by sujmivac »

nazigu se da vidis :D
alchak.ba

#114 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by alchak.ba »

nula37 wrote:Lazni orgazam sluzi da muskarcu podigne samopouzdanje a zena da se izvuce od jos seksa ako joj se bas ne da taslacit se satima :) (ne u mom skucaju mada sam i ja tako radila nekad davno)
a opet imas masu zena koje ne mogu dozivjeti orgazam samo sa lizanjem.....
p206

#115 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by p206 »

Morao sam otići po taraču iz wc-a da pokupim ove muške hormone sa stola, izbijaju iz monitora.
Iskulirajte malo.
nula37

#116 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by nula37 »

alchak.ba wrote:
sve je to valjda individualno nisam ni ja napisala iskuljucivo lizanje ali da mi treba zestoooka predigra pushing + lizing treba i opet to bude samo klitorijski orgazam
Cokoladni

#117 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by Cokoladni »

A jel mene treba da interesuje sto ona glumi?
alchak.ba

#118 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by alchak.ba »

nula37 wrote:
alchak.ba wrote:
sve je to valjda individualno nisam ni ja napisala iskuljucivo lizanje ali da mi treba zestoooka predigra pushing + lizing treba i opet to bude samo klitorijski orgazam
ma sve ste razlicite imam osjecaj sto se tice toga. Meni je samo bezveze glumatanje da se dozivio orgazam.
Great Cornholio

#119 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by Great Cornholio »

Moguće je da neke žene glume orgazam da bi sačuvale svog partnera. Npr. neka mlada i zgodna žena može glumiti orgazam ako je ušla u brak sa nekim puno starijim, bogatim, muškarcem, ili sa mlađim ne baš prijatne vanjštine , ali takođe veoma bogatim, da bi sačuvala sav onaj komfor koji je dobila ulaskom u brak sa takvom osobom.

Strah od partnerove reakcije može biti uzrok glumljenja orgazma žene koja je u vezi s nekim muškarcem koji je npr. siledžija.

Naveli ste i slučajeve žena koje glume orgazam da ne bi negativno uticale na partnerovo samopuzdanje, e pa takve su se izgleda pomirile s činjenicom da su se udale za veoma osjetljive muškarce, valjda ne vjerujeu da se oni mogu promijeniti, i misle da će ih kritika samo još više "razmekšati".
Možda su se udale i za sujetne muškarce, pa i u tom slučaju misle da tu nema "popravka", ili su se možda udale za sebične muškarce, pa se, znajući da su takvi, i ne trude da učine nešto da promjene odnos između sebe i partnera, zbog čega im izostaje orgazam u seksualnom odnosu, pa su "prisiljene" da glume da uživaju.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#120 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by plain vanilla »

Great Cornholio wrote:Moguće je da neke žene glume orgazam da bi sačuvale svog partnera. Npr. neka mlada i zgodna žena može glumiti orgazam ako je ušla u brak sa nekim puno starijim, bogatim, muškarcem, ili sa mlađim ne baš prijatne vanjštine , ali takođe veoma bogatim, da bi sačuvala sav onaj komfor koji je dobila ulaskom u brak sa takvom osobom.

Strah od partnerove reakcije može biti uzrok glumljenja orgazma žene koja je u vezi s nekim muškarcem koji je npr. siledžija.

Naveli ste i slučajeve žena koje glume orgazam da ne bi negativno uticale na partnerovo samopuzdanje, e pa takve su se izgleda pomirile s činjenicom da su se udale za veoma osjetljive muškarce, valjda ne vjerujeu da se oni mogu promijeniti, i misle da će ih kritika samo još više "razmekšati".
Možda su se udale i za sujetne muškarce, pa i u tom slučaju misle da tu nema "popravka", ili su se možda udale za sebične muškarce, pa se, znajući da su takvi, i ne trude da učine nešto da promjene odnos između sebe i partnera, zbog čega im izostaje orgazam u seksualnom odnosu, pa su "prisiljene" da glume da uživaju.
pa ne glumi se samo u braku :mrgreen:
Great Cornholio

#121 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

plain vanilla wrote:
Joj mene, jesam tradicionalan i konzervativan, priznajem :D . Pa eto, ovi razlozi, koje nabrojah, mogu biti i u vezama.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#122 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by plain vanilla »

Great Cornholio wrote:
plain vanilla wrote:
Joj mene, jesam tradicionalan i konzervativan, priznajem :D . Pa eto, ovi razlozi, koje nabrojah, mogu biti i u vezama.
ma ti si seljak :kiss:
Great Cornholio

#123 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

plain vanilla wrote:
Great Cornholio wrote:
plain vanilla wrote:
ma ti si seljak :kiss:
Džaba škole u Tuzli izučio, selo iz mene nisu mogli išćerat 8-) :D Maj i tebi :kiss:, zato što ne varaš i što kuneš sve one koji to čine, groznim kletvama :evil: :run: :lol:
Lounge Act

#124 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 13:08, edited 1 time in total.
alchak.ba

#125 Re: Zašto neke žene glume orgazme?

Post by alchak.ba »

Lounge Act wrote:
alchak.ba wrote:
Da, sve su zene kao ti. To smo sada otkrili.

orgazam je orgazam :D
nisu sve zene iste, kao ni svi muskarci, ali neke stvari koje se tad desavaju su jednake, kako kod zena tako i kod muskaraca, prvo treba da vam se ukruti pa da ima trenje i na kraju izbacite sjeme i nema veze koliki je ni koliko je dugo to trajalo to je ta procedura...e tako je i kod zena
nisu sve stvari kod svake zene jednake. shvatas?
Post Reply