ladyblue18 wrote:Pored ovih drugih gdje se "novi" predstavljaju, sta ce nam namjenska.*mima* wrote:kad jedno jutro i ovdje osvane izbjeglicka tema
ja sve kontam da se ti nisi klonirala i otvorila ovu temu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
ladyblue18 wrote:Pored ovih drugih gdje se "novi" predstavljaju, sta ce nam namjenska.*mima* wrote:kad jedno jutro i ovdje osvane izbjeglicka tema
jesi li za sladoled u ABC-u?mostarka_90 wrote:pa fino, dodajte se medjusobno na fb..vidjet ces svidja li ti se i fizicki, i onda je pitaj da odete na kaficu.i nemoj odmah na prvom dejtu buket, vecera.. ostavi to za poslije. bolje je da sve to izgleda punooo opustenije, kafica , sladoled, ili kolac je sasvim dovoljno. sretnooo
neodlučan wrote:Eh ovako dragi moji, poprilično sam dugo na forumu, većina vas me poznaje. Zbog toga sam "skrojio" ovaj novi da me odmah ne zahebavate.![]()
Naime, ja nisam upratio baš najbolje ima li ovakva tema već (nisam baš na ovim temama previše angažovan), ako ima, šta da radim, IZVINJAJEM se unaprijed. Ima već par mjeseci kako se s jednom forumašicom dopisujem, pravo me je zainteresovala, i nisam siguran da li da je pitam da se upoznamo. E hajde sad vi meni recite, kakva su vaša iskustva baš s forumom ovim, i je li se iko i sa kim preko foruma upoznao? Ima li hajra od toga?![]()
I ja sam upoznala mimu i dan danas se oporavljamalchak.ba wrote:ja sam upozno mimu i bolo je ok
sta ima prepoznatiNot My Idea wrote:Vjerovatno ce se prepoznat, obzirom da su ipak njih dvoje jedini koji se ovdje muntaju na pp.PeekABoo wrote:Vrlo vjerovatno će se ta forumašica prepoznati u ovome, pa je možda nećeš morati ni pitati, već će se sama ponuditi...![]()
Ili je to zapravo i svrha ovog topica?
Ma sta ces, kako su svi pobjegli sa saxa, zesca pustara nastala kao sto se vidi, pa mi moramo ne samo da pisemo sa tudjih nickova, nego i da registrujemo posebno nove za dizanje posjecenosti.*mima* wrote:
ja sve kontam da se ti nisi klonirala i otvorila ovu temu
*mima* wrote:ima ih koji posalju slike od prije desetak godina
*mima* wrote:ima ih koji posalju slike od prije desetak godina
vidi ovih iskusnjara ovdje*mima* wrote:ima ih koji posalju slike od prije desetak godina
alchak.ba wrote:vidi ovih iskusnjara ovdje*mima* wrote:ima ih koji posalju slike od prije desetak godina
A on se boji da ne ispadne seljak što traži sliku.*mima* wrote:ima ih koji posalju slike od prije desetak godina
imas sliku?pin-up wrote:A on se boji da ne ispadne seljak što traži sliku.*mima* wrote:ima ih koji posalju slike od prije desetak godina
pljuni moju bonu*mima* wrote:alchak.ba wrote:necu se vrijedjat. vrati moju bonu
vrati mi sliku
jel idemo na slijepo ilimoda56 wrote:respo wrote:pa kako ti izgledas?
da ti je znati![]()
vjerujem da vam je kruna spala s glave kad ste izasle s nekim ko nije zadovoljio vase kriterijeja, arhitektica wrote:imadoh i ja slicno iskustvo i odlucila : nikad vise!moda56 wrote:ja sam jednom izasla "na slijepo" i mislim da necu nikad visebila je ja mislim najgora moguca varijanta momka, fizicki odron odrona .. tako da je bogami izgled itekako bitan ,kad nisam zaplakala od silnog razocarenja al doslovno
hahahhahahamoda56 wrote:ja sam jednom izasla "na slijepo" i mislim da necu nikad visebila je ja mislim najgora moguca varijanta momka, fizicki odron odrona .. tako da je bogami izgled itekako bitan ,kad nisam zaplakala od silnog razocarenja al doslovno
ja, arhitektica wrote:imadoh i ja slicno iskustvo i odlucila : nikad vise!moda56 wrote:ja sam jednom izasla "na slijepo" i mislim da necu nikad visebila je ja mislim najgora moguca varijanta momka, fizicki odron odrona .. tako da je bogami izgled itekako bitan ,kad nisam zaplakala od silnog razocarenja al doslovno