Ma jebiga sad jel div ili nije , vise nije bitno. Bitno je da su bili nosioci i da smo ih mi prosli. Od 40 nosioca u drugom pretkolu oni su bili rangirani 10-i. Evo gledam , ispred Zvezde, Metalurg Donecka, holandsog Vitessea, Rapida iz Bukuresta, Hajduka, i brojnih drugih svedskih, svicarskih, austrijskih, turskih, ruskih, ceskih, izraelskih, itd, klubova. Imaju veci koeficijent i od svih ostalih bugarskih klubova (CSKA, Lokomotiv i Ludogorec). Mozda su pali kurcu za usi, mozda im je los trener, mozda su previse igraca promjenili, ali koliko znam oni su uz CSKA najveci bugarski klub.
Naravno da uvijek forma protivnika igra ulogu. Uvijek na kraju kad ispadne favorit mi konstatujemo ee pa oni su kanta. Pa jebiga svi se cine kanta kad ih neki nas klub izbaci.
Steta sto nema vise one teme, jer se bojim da bi se i ova mogla pretvoriti u isto.
Pa da se ne pregonimo bezveze, znam da je i vama drago zbog nas, i meni bi bilo da je obratno. Ovako ispada da nismo kao liga tolike bas kurcine ko sto smo pomislili.
No to cemo tek vidjeti nakon Zete.