Nije kratka crna kosa.pirpa wrote:da nije slucajno bila obucena:crni sorc sa braon kaisom a gore bijela majica sa bretelama.
visine 160 cm , kratke crne kose.
Ostalim zlotvorima poruka - chekam vas na ziceru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nije kratka crna kosa.pirpa wrote:da nije slucajno bila obucena:crni sorc sa braon kaisom a gore bijela majica sa bretelama.
Ugasi covjeku svaku naduAmy-Mia wrote:Ja poznajem jednu crnku sa Sedrenika, veoma je moguće da je sjedila u tom restoranu, ali ona je udata.
Pa shta ako je udata, 21. je vijek?Amy-Mia wrote:Ja poznajem jednu crnku sa Sedrenika, veoma je moguće da je sjedila u tom restoranu, ali ona je udata.
Slaže li ti se "prijatelj" sa ovom konstatacijom?burek_in_space wrote:Pa shta ako je udata, 21. je vijek?Amy-Mia wrote:Ja poznajem jednu crnku sa Sedrenika, veoma je moguće da je sjedila u tom restoranu, ali ona je udata.
I on je u sretnoj vezi vec par mjeseciLayne wrote:
Slaže li ti se "prijatelj" sa ovom konstatacijom?
Koji si ti pichic.Layne wrote:Tipično muški, gadite mi se![]()
i to je dobro biti......kad igraš u španjolskoj primeriburek_in_space wrote:Koji si ti pichic.![]()
Eh druze...(veliki uzdah jos jednom,pa onda red sjete,pa opet jos jedan uzdah...)burek_in_space wrote:Iskreno se nadam da se ova tema nece pretvoriti u zajebanciju, bar dok ne ispuni svoj cilj.![]()
A cilj je i vishe nego plemenit. Naime, zamoljen sam od strane prijatelja ( inache operisanog totalno od foruma i slichnih vidova komunikacije ) da probamo i na ovaj nachin pronaci djevojku koju je vidio danas popodne, u restoranu "Kod Minje" na Sedreniku.
Kune se da bi joj prishao, iako je sjedila sa nekoliko mushkaraca za stolom, ali to nije uradio iz pristojnosti![]()
![]()
Elem, shta god da je posrijedi, ako neko zna djevojku koja je danas oko 18:30 bila tu, ruchala/vecherala u mushkom drushtvu, ili ako je mozhda chlan ovog foruma, molio bih ( je ) da mi se javi na pp, kako bih dalje proslijedio informacije zainteresovanom jaranu.
nisu te nista slagalip206 wrote:ako mislis na onu malu, što sam vidio na pumpi ispred motela Brkić... nije ta... i meni su ostale oči na njoj al kasnije su me ubijedili da je eskort dama, pa mi bi lakšepirpa wrote:da nije slucajno bila obucena:crni sorc sa braon kaisom a gore bijela majica sa bretelama.
+1astrid wrote:
Burek ko dijete isto kao da ne zna ove indijance..-LIBERO- wrote:Znao sam majke mi, ova tema ima veliki potencijal...veeeliikiiiiii
![]()