DA SE ALIJA IZETBEGOVIC U BOSNI NIKAD NE PONOVI

Locked
elviss83

Post by elviss83 »

Aammra wrote:
Vozdra_123 wrote:a za koga cu da lobiram?
za vas za koje smo svi mi vani supci....

mislim da je vec davno dokazano da sta god da mi vani uradimo ne valja i nije dovoljno za vas... :-)
kad treba poslat para - dobar si :D
Imagejebo vas pare tipicno za vas samo o parama pricate
elviss83

Post by elviss83 »

Fair Life wrote:
elviss83 wrote:SVe sama nagadjanja i izvlacenje konteksta iz dijlova recenice
:?
:lol:
Nemoj vise molim te... dosta je.
Ili si iz dijaspore
Ili si komunista :?

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

krmelj wrote:Kakav je smisao poruka iz Izetbegovicevih govora: ... ...
Uzaludan ti je trud Krmelj.

Isto kao kad bi ubjedjivao vjernika da nema boga. Onoga ko zna si podsjetio na hronologiju gluposti izrecenih i uradjenih od strane Alije Izetbegovica, a onima koji ne znaju neces nista pojasniti, jer oni i ne zele da znaju.

Koliko zrele zakljucke moze danas da donese osoba koja je u vrijeme tih desavanja imala 8 (osam) godina ?

Dzaba im i Alija i BiH. Zar ne vidis da se sva BiH posmatra kroz sarajevsku prizmu..., bas kao sto je i Alija radio.

Nisi ti Krmelj krmeljav ! Drugima su se oci zalijepile krmeljima i ne vjerujem da ce ih ikad otvoriti... bar ne za naseg zemana.
Last edited by Fair Life on 19/01/2005 20:13, edited 2 times in total.
Aammra

Post by Aammra »

jest vala imas pravo! :oops:
Fair Life

Post by Fair Life »

elviss83 wrote:
Fair Life wrote:
Ili si iz dijaspore
Image
...i izvlacenje konteksta iz dijlova recenice:?
margareta

Post by margareta »

elviss83 wrote:kada umrete drugarice i drugovi i kada vam dodje na sahranu sprovod ili dzenazu 150 000 ljudi onda cemo zeljeti da nam se vi ne ponovite komunisti ImageImageImage
:( jadan TITO :sad: njemu niko nije bio :( a tek mi drugarice i drugovi :evil: ukusni ste moramo vas popapati :evil:

:mrgreen::mrgreen:. * . * . * . * . * . :mrgreen::mrgreen:
Last edited by margareta on 19/01/2005 20:12, edited 1 time in total.
Aammra

Post by Aammra »

elviss83 wrote:
Fair Life wrote:
Ili si iz dijaspore

Image
sta imas protiv ljudi iz dijaspore ne razumijem???
elviss83

Post by elviss83 »

Fair jarane samo mi reci sta si od ovo dvoje dijaspora ili komunista???
Aamra neam ja nista protiv nasih ljudi iz dijaspore...al imam protiv najvecih patriota iz dijaspore i protiv ljudi iz dijaspore koji se prave politicarima.Image

NE BI SJALA OVAKO JAKO........
margareta

Post by margareta »

elviss83 wrote:Fair jarane samo mi reci sta si od ovo dvoje dijaspora ili komunista???
Aamra neam ja nista protiv nasih ljudi iz dijaspore...al imam protiv najvecih patriota iz dijaspore i protiv ljudi iz dijaspore koji se prave politicarima.Image

Prejako BOLAN Elvise ! S'ja k'o Sunce zarko ! Ubi u mali i u vel'ki mozak od sjaja ! *B0 te kol'ko s'jaaaaaaa moram nosit' zastitne cvike rayBnKeRiCe :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Last edited by margareta on 19/01/2005 20:21, edited 1 time in total.
Fair Life

Post by Fair Life »

elviss83 wrote:Fair jarane samo mi reci sta si od ovo dvoje dijaspora ili komunista???

:shock:
elviss83

Post by elviss83 »

kome ne sija zna gdje su ambasade zna kako se dobijaju vize i zna gdje su granicni prijelazi pa nek bira Image

Fair jarane procitaj jos jednom taj moj dio koji citiras....a greskama u kucanju se valjda ne smije????
margareta

Post by margareta »

:roll: :( eto Elvise sada smo avlijaneri umjesto drzavljani :( :roll:

pravU se Elvise , pravU politicarima.

nisu obasjani k'o ti sjajnim bljestavilom Federacije Avlije :-))
Fair Life

Post by Fair Life »

elviss83 wrote:...Fair jarane procitaj jos jednom taj moj dio koji citiras....a greskama u kucanju se valjda ne smije????
elviss83 wrote:...i izvlacenje konteksta iz dijlova recenice
Greska u kucanju, kazes ?? Ja tvrdim da je greska u neznanju.
margareta

Post by margareta »

a sta mislis reko' da nas nije malo prepekla........sprzila :-))?
elviss83

Post by elviss83 »

Margareta Ko kaze da sam ja u federaciji????????Ti ako hoces vecu drzavu teritorijalnu uzmi drzavljanstvo Rusije.

Fair jel R Karadzic bio dobar??Upozorio nas je da ce biti rata???
Nemojte da mislite da ovdje nece biti rata.

Ostatak nije vazan .... a to sto sam imao 8 godina u ratu ne mora da znaci da nisam zreo

ako sam ja nezreo a bilo mi 8 u ratu onda fair ti nisi bio ni rodjen u ratu
drag si mi daj mi reci sto to alija ne valja???

Image
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Fair Life wrote:
elviss83 wrote:...Fair jarane procitaj jos jednom taj moj dio koji citiras....a greskama u kucanju se valjda ne smije????
Hahahahaha ! :lol:

Ovo je npr. hreska u kucanju, al "izvlacenje konteksta" nikako !

margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:
*:-))* ma nije do njega...... Sunce .... sav taj sjaaaaj ... prenese ugodjaj *:-))*
Fair Life

Post by Fair Life »

Alfons Kauders wrote:Hahahahaha ! :lol:

Nemoj rjesavati zadatke iz njegove domace zadace Alfons.

Pametan nauci deset stvari i vjeruje u jednu. Budala nauci jednu a vjeruje da ih zna deset.

Pozdrav Alfons !
Last edited by Fair Life on 19/01/2005 20:37, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

elviss83 wrote:Margareta Ko kaze da sam ja u federaciji????????Ti ako hoces vecu drzavu teritorijalnu uzmi drzavljanstvo Rusije.

Ostatak nije vazan .... a to sto sam imao 8 godina u ratu ne mora da znaci da nisam zreo

Image
Uh, ako ti Fair, margareta i ja pocnemo pisati na temu "sto to Alija ne valja", valja ti ici u postu, zavrsit ADSL, od dajlapa nema hajra s gigabajtima... :D
elviss83

Post by elviss83 »

Ma sretni smo kada elviss83 pogrijesi.Sto ne kazete pogrijesio si nego se ismijavate.Iz konteksta.Izvinite sto ste pametniji.Tolko ste pametniji da vam covjek da bosnu vi bi je za godinu pretvorili u svicarsku.Hvala lijepo drugarice i drugovi ImageIsmijavate me zato sto nisam iz vase branse
Vodenjak

Post by Vodenjak »

elviss83 wrote:
margareta wrote:Ne zelim se sukobljavati sa tobom ali ti ni podilaziti. Sa SDA & SDS & HDZ-om BiH se HOCE 'pomaci' sa mrtve tacke jos dublje u ponor . Sa njihovom prvom pojavom prije rata u BiH shvatila sam da nikada sa etnicko profiterskim strankama BiH nema naprijed. Svi mi to znamo ali smo se BILI pustili k'o feces niz vodu. DOSTA !
TIPICNO ZA SDP-ove komuniste :D
Balo, ako si tih godina kako ti stoji u nicku, babo ti mogu biti...
Zato, shunj! Jezik za zube sve dok se malo ne obrazujes!

Na tebi je ta zemlja, ali sa tom tvojom pamecu, otici ce u mp3!
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Fair Life wrote:
Alfons Kauders wrote:Hahahahaha ! :lol:

Nemoj rjesavati zadatke iz njegove domace zadace Alfons.

Pametan nauci deset stvari i vjeruje u jednu. Budala nauci jednu a vjeruje da ih zna deset.

Pozdrav Alfons !
Fair, malo ba sevapa za praznike ! :wink:

Ja naucim deset stvari, pa ne vjerujem ni u jednu jedinu, haman sam malo puko... :D
elviss83

Post by elviss83 »

Alfons Kauders wrote:
elviss83 wrote:Margareta Ko kaze da sam ja u federaciji????????Ti ako hoces vecu drzavu teritorijalnu uzmi drzavljanstvo Rusije.

Image
Uh, ako ti Fair, margareta i ja pocnemo pisati na temu "sto to Alija ne valja", valja ti ici u postu, zavrsit ADSL, od dajlapa nema hajra s gigabajtima... :D
jebga nije mi Alija bas dao toliko da imam ADSL al zadovoljan sam i sa dial up-om
Ja se bas i ne sjecam kako je bilo za vrijeme komunista.Meni je sada najbolje.A jebaji ga necu dalje da objasnjavam...Mozda bi opet poceli ismijavat me a to bi me uvrijedilo ..... elem nije ni bitno
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

elviss83 wrote:Ma sretni smo kada elviss83 pogrijesi.Sto ne kazete pogrijesio si nego se ismijavate.Iz konteksta.Izvinite sto ste pametniji.Tolko ste pametniji da vam covjek da bosnu vi bi je za godinu pretvorili u svicarsku.Hvala lijepo drugarice i drugovi ImageIsmijavate me zato sto nisam iz vase branse
Sumnjam da bi je pretvorili u Svicarsku, al isto tako ne vjerujem da bi je pretvorili u Afganistan ko neki... :D
saaal

Post by saaal »

Ja jos nikad nisam cula a ni citala da ovako srbi pljuju po Karadzicu i Mladicu kao vi po rahmetli Izetbegovicu.Sta mislite da se dijaspora sva vrati.Opet bi bili krivi za zauzimanje radnih(ne postojecih ) mjesta,stambenog(ne postojeceg) prostora,a tek da pokusaju da predloze da nema vise nesto preko reda(kao u zemljama im domacinima) kod doktora,u banci itd.jer je neko nekom tetka,komsija,rodica.kum ......, i imalo bi se toga jos mnogo navesti ,opet bi bili krivi jer.......... uvijek mora biti kriv neko drugi.I mene ne mozete porediti sa hrvatima u BiH,jer ja sam protjerana iz svog grada i svoje drzave i zato imam pravo da glasam.A zasto ne mogu da se vratim? Zato sto imam djecu koja idu u skolu,i ako bih i vratila sada u Bosnu umjesto da idu u srednju skoli(kao ovdje) u Bosni bi morali u osnovnu.Zasto? Jer u ovoj zemlji nikada nije bilo bosanske skole(cijom krivicom prosudite sami) tako da su nas jezik ucili samo od mene i muza.Super ga citaju i pisu ali nikad nisu isli u osnovnu skolu u Bosni,a to je temelj za dalje.
Zato vas molim nemoj te prosudjivati o onome sto ne znate i zasto se neko nije vratio,svako je pojedinacno imao neki razlog.A da vam i ovo napisem.U Prijedor se nisam mogla vratiti(i da sam htijela) a biti izbjeglica u Sarajevu ili ovdje meni je isto.Cini mi se cak bolje ovdje jer
bi me u Sarajevu davno protjerali,takvi smo na zalost.
Pozdrav!
Locked