odesveuhonduras wrote:Del Bosque je fakat lik i po

Moderators: Charuga, Tomahawk11
odesveuhonduras wrote:Del Bosque je fakat lik i po

Ponovorashtiman wrote:![]()
odesveuhonduras wrote:smeće od utakmice
Entropio wrote:odesveuhonduras wrote:Del Bosque je fakat lik i po
Dzaba nas narod idalje tako mislihypko_nurko wrote:benzema tri puta bolji igrac od dzeke![]()
![]()
![]()
Vidim da briljira na fudbalskim temama kao i na onoj o NBABHF_Manijak wrote:Dobro je Amar reko neki dan kad je bio gost, svi ocekuju od ove utakmice da bude nakav spektakl a bice pravi smor.![]()
Gdje mi je sad onaj College boy, Benzema igracina za Gomeza.![]()
Eh eto igracina ode kuci sa 0 golova na kontu, a taraba ode sa ekipom u polufinale.
Plus sto igracina nista ne pokaza na prvenstvu a imao je prilike za to u dvije relativno laganije utakmice protiv Ukrajinaca i Sveda.
![]()
Francuzi odron, a COllege je takodjer velio da su favoriti ispred SvabaLos prognozer momak skroz. Ocajni danas bili, bezidejni, sve se svodi na Riberya sta ce on sam napravit. Ekipa ko da se u putu nije srela, nikakve povezanosti, nikakve komunkacije, ma odron!
![]()
Spanci me takodjer nisu impresionirali, bezze odigrali, cak ni 100% prilika ne bi. Gol, eventualno jos jedna sansa, penal i to je to.

Ova igra nema veze sa Barcom...igra Barcelone je zmaj za ovo, uvijek se kombinuje , napada gol sa 5-6 igraca i zabijaju golovi....ne može se od Arbeloe ocekivati da bude kvalitetan kao Alves koji konstantno probija stranu u ofanzivi, niti od Silve da bude Messi....ovo šta Španija igra i radi nije ni nalik na Bracuhorion_bosona wrote:ne, ne ovi Francuzi su razbijena vojska... covjek pomisli da je Blanc uspio pohvatati uzde u ekipi, ali jok... imali su taj dugi niz neporazenosti, u svim utakmicama tokom 2012. (do Ukrajine) izgledali su jako dobro, dobili su u tom periodu i Nijemce... medjutim u ovoj fazi turnirskog takmicenja dolazi do izrazaja mentalitet, koji pravi razliku izmedju velikih ekipa i onih koji su samo napuhani... umjesto da se dizu kako odmice prvenstvo, kod njih dolazi do suprotnog...
sad ce sigurno ponovo krenuti price po francuskim medijima o upitnoj lojalnosi pojedinih igraca imigrantskog porijekla...
svaka cast Xabi Alonsu, once a Red, always a Red![]()
![]()
kad bi Barcelona igrala ovako kako Spanija igra, vjerujem da bi je izvizdali na Camp Nou... nije Barca apsolutna referenca u danasnjem fudbalu, govorim to jer mnogi potenciraju tu usporedbu...
dosadna utakmica, toliko da sam vise razmislajo o gluposti koju sam napravio na fantasy-upred sam pocetak utakmice, prebacujuci kapitensku traku s Jordi Albe na Debuchya...
sutra ako me ne izvadi Steve G...
Ja sam i priželjkivao da im neko prvi zabije gol i natjera da igraju i da ganjaju rezultat...i nadam se da ce to uraditi Portugal u polufinalu.skenderija04 wrote:Za dobru tekmu trebaju dvije raspolozene ekipe. Ja cekam samo jednom da vidim da neko spancima uzme loptu,zabije ih u 16.terac i povede 2-0, onda ne bi bilo dosadno. Ovako nema price, dodaju se jer se tako osjecaju sigurno, docekaju svoju sansu zabiju i zdravo. U 75-toj minuti protivnik odluci da proba napraviti nesto u napadu ali kasno drug, 75 minuta si trcao kao majmun za loptom i vise nemas snage.