Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pravljenje softvera za varanje prilikom online igranja,u elektronskim ligama npr. ili za obicne igre.
Konkurencija nije velika,potrebne su godine da se razvije dobar i siguran sistem za varanje,ali takvi alati se naplacuju po 300-500€ a ima i obicnih po 10€ da se iznajme na mjesec.
Ukucajte artificalaiming.net, likovi su na ovom u zadnjih 7 godina obrnuli desetine miliona €.
astala_vistala wrote:Trenutni kapital oko 20 hiljada eura,imal kakvih konkretnih ideja ?? cak nisam protiv ni ortakluka.
Stim da mozda budemo imali nedostatak goveda zbog povecanog izvoza mesa za tursku nebi bilo lose farma za goveda. Tamo negdje oko sane ili petrovca ili glamoca. Imas velike neobradzive povrsine da pasu itd.
I meni se nakupilo viska para ali me strah uloziti u business drzava je neprijateljska prema stranacki nepodobnima nekretnina vec imam dosta pokretnine me ne zanimaju turizam jedino ima potencijal velik
walter kurtz wrote:I meni se nakupilo viska para ali me strah uloziti u business drzava je neprijateljska prema stranacki nepodobnima nekretnina vec imam dosta pokretnine me ne zanimaju turizam jedino ima potencijal velik
Osnuj stranku, seri o nacionalnim interesima i ugroženosti, eksponiraj se po medijima kao samozvani expert za sve i svašta od ekonomije do terorizma guraj se u recenzije i komisije i beri levatima lovu. Sretno
Osnuj stranku, seri o nacionalnim interesima i ugroženosti, eksponiraj se po medijima kao samozvani expert za sve i svašta od ekonomije do terorizma guraj se u recenzije i komisije i beri levatima lovu. Sretno
walter kurtz wrote:I meni se nakupilo viska para ali me strah uloziti u business drzava je neprijateljska prema stranacki nepodobnima nekretnina vec imam dosta pokretnine me ne zanimaju turizam jedino ima potencijal velik
Ili ipak da sve potrosim na kurve que serra serra
Daj nesto i na koku , bolje ces udarat kuravele kad povuces cizu bijelog
Ili ipak da sve potrosim na kurve que serra serra
Daj nesto i na koku , bolje ces udarat kuravele kad povuces cizu bijelog
Posto se otvara milion tema o naglom povecanju dolaska Arapa kod nas i sve su pokrenute da to predstave negativno red je da to pogledamo i kao mogucnost biznisa. To su bogati turisti koji ce ostati ovdje desetak ili vise dana i nece zaliti da potrose pare jer im je ovo sve zanimljivo ali i jeftino. Ako se budemo znali normalno ponasati ocekivati je dolazak jos veceg broja arapa i turaka i narednih godina. Sad je vrijeme ko hoce da pokrene biznis da ovo analizira i vidi sta moze iskoristiti i da bude prvo ime na tom polju. Znam da ljudi vec uzimaju dobru lovu ali to je sve jos sitno. Usluge nismo ni blizu prilagodili onom sto se trazi. Do sada su najvise profitirali oni sto su prodali zemlju po selima za dobru lovu. Meni pada milion ideja sta bi se moglo praviti a vjerujem da i drugi misle u ovom pravcu. Vrijeme je kljucno jer ko prvi uskoci ima kasnije najbolju poziciju.