Nek si nam otvorio oči. Dok nam nisi rekao da žene ne žele seljačine ja sam živio u zabludi. Nek ti je slava i hvala, o veliki jebaču.tf2_spy wrote:jašta, žene inače preferiraju seljačine. osjećam neku frustraciju kod tebe, a sad vidim i zaštohamalalija wrote: Jah eto muskarci su vodjeni ljubavlju, chijem jing jangom i raznim hipijevskim sranjima. MI muskarci smo jednostavna bica.
De spusti se na zemlju, ok zaljubis se drzi te nekoliko dana, mjeseci i sta onda i dalje si zaljubljen, sta ima.
Eto vam zene pa vi proberite ili seljcina poput mene ili romanticar i finjak poput tf2-spy
btw, nisam romantičar, ali u ženi tražim nekoga s kim se mogu smijati, šutit ako mi je ćeif i dobro se jebat. samo jebanje mi je bilo zanimljivije kad sam bio tako kao ti, neki 20-godišnjak, a i tad sam imao šlifa za to koliko ga ti nećeš imat dok god ti ne dođe iz guzice u glavu da žene ne žele seljačine.
Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ghost_Rider_XXX
#101 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
- hamalalija
#102 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
tf2_spy wrote:jašta, žene inače preferiraju seljačine. osjećam neku frustraciju kod tebe, a sad vidim i zaštohamalalija wrote: Jah eto muskarci su vodjeni ljubavlju, chijem jing jangom i raznim hipijevskim sranjima. MI muskarci smo jednostavna bica.
De spusti se na zemlju, ok zaljubis se drzi te nekoliko dana, mjeseci i sta onda i dalje si zaljubljen, sta ima.
Eto vam zene pa vi proberite ili seljcina poput mene ili romanticar i finjak poput tf2-spy
btw, nisam romantičar, ali u ženi tražim nekoga s kim se mogu smijati, šutit ako mi je ćeif i dobro se jebat. samo jebanje mi je bilo zanimljivije kad sam bio tako kao ti, neki 20-godišnjak, a i tad sam imao šlifa za to koliko ga ti nećeš imat dok god ti ne dođe iz guzice u glavu da žene ne žele seljačine.
Sta je, vise se ne dize pa ti bi sad malo da pricasi da filozofiras, samo ti pricaj a ja cu poso odradjivati.
- BihYankee
#103 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Istina je uvijek negdje u SREDINI, mislim , negdje IZMEDJU ,ne nogu naravno( a mozda bas tu?)!
Neka se postavljačica posta upita nije li možda ovo u pitanju:
Kad je gledam mislim o njoj kao objektu tj. gledam joj none, dude i stiklice ali kad je upoznam gledam joj dusu i vidim je kao bliski subjekt pa mi onda žao da mi je neki drugi ne ukrade gledajući je kao objekt . Nije li ovo možda znak prave i iskrene ljubavi kod balkanskog machohiste? Na kraju: nema ljubomore bez ljubavi....
Kad je gledam mislim o njoj kao objektu tj. gledam joj none, dude i stiklice ali kad je upoznam gledam joj dusu i vidim je kao bliski subjekt pa mi onda žao da mi je neki drugi ne ukrade gledajući je kao objekt . Nije li ovo možda znak prave i iskrene ljubavi kod balkanskog machohiste? Na kraju: nema ljubomore bez ljubavi....
- hamalalija
#104 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
A da nema ovog boldiranog bolila bi te taki za njenu dusu jel tako, ne bi je ni pogledao.Vidis u tome razlika imedju nas Muskarcina i "muslkaraca" mi idemo direkt napdamo i ne birao sredstva da bi dsli do cilja, tj da bi dosli medju noge, dok ovi drugi bi da filozofiraju ta citiraju stulica, balasevica, da pricaju o moralnim vrijednostima, knjigama itd itdBihYankee wrote:Istina je uvijek negdje u SREDINI, mislim , negdje IZMEDJU ,ne nogu naravno( a mozda bas tu?)!
Last edited by hamalalija on 19/06/2012 10:52, edited 1 time in total.
- jos_uvijek_sanjam
#105 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Ghost_Rider_XXX wrote:A šta je to hamalalija pogriješio? Jel to niko nikada od svekolikog forumskog, visokomoralnog, puka nije kakvu neistinitu priču ispričao ne bi li odveo neku gospodičnu u krevet?
Majke mi, ja ne znam sta je s vama muskarcima? Odakle vam ideja da morate pjevat pjesme, pricat bajke, lagat i sta ja znam cime se vec sluzite da bi odveli djevojku u krevet? Zene se kresaju ( doslovno ovako! da ti sad kazem realno..kako zene medjusobno pricaju ) zato sto to vole. Vole sex. Sex ko sex, volimo i mi da nam bude lijepo. Posebno kad si zrela osoba, imas dovoljno godina..pa ja bih pukla od smijeha da mi neki pocne bacat bombe
- jos_uvijek_sanjam
#106 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
tf2_spy wrote:šta je pogriješio? pa pogriješio je u tome što je kompletan muški rod sveo na nivo životinje gonjene instinktima. mislim, ok, ako se ti i on volite s tim poistovjećivati, bujrum. al mojne mi šuplje priče da su svi muškarci vođeni isključivo nagonima.Ghost_Rider_XXX wrote:A šta je to hamalalija pogriješio? Jel to niko nikada od svekolikog forumskog, visokomoralnog, puka nije kakvu neistinitu priču ispričao ne bi li odveo neku gospodičnu u krevet?
da se razumijemo, imao sam žene samo za sex, ali su one to znale i pristajale na to. međutim, svaki put kad sam se zaljubio, to sam radio zbog nečega više od sexa. ako to ti i hamajlija niste doživjeli u svom životu, meni vas je iskreno žao.
- hamalalija
#107 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Da sve divno i super kresete se ko stuke ali kada ispratis hebaca ili kada ti odes od njega i sama si izmedju 4 zida, sama sa sobom dusa place za nekim da ti baca bombe, nije to samo do tebe takve ste vi zene inace, generalnojos_uvijek_sanjam wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:A šta je to hamalalija pogriješio? Jel to niko nikada od svekolikog forumskog, visokomoralnog, puka nije kakvu neistinitu priču ispričao ne bi li odveo neku gospodičnu u krevet?
Majke mi, ja ne znam sta je s vama muskarcima? Odakle vam ideja da morate pjevat pjesme, pricat bajke, lagat i sta ja znam cime se vec sluzite da bi odveli djevojku u krevet? Zene se kresaju ( doslovno ovako! da ti sad kazem realno..kako zene medjusobno pricaju ) zato sto to vole. Vole sex. Sex ko sex, volimo i mi da nam bude lijepo. Posebno kad si zrela osoba, imas dovoljno godina..pa ja bih pukla od smijeha da mi neki pocne bacat bombe, a i sama sam svjesna da me zeli, da sam mu privlacna. To je dovoljna motivacija za svaku djevojku
. Uvrijedilo bi me da neko potcijeni moju inteligenciju, pa mi pocne izigravat mladozenju. Vise cijenim da mi kaze direktno, stavise..volim da mi se kaze.
- Ghost_Rider_XXX
#108 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Naravno da i žene vole sex, ali isto tako treba i suptilan i taktičan pristup. Zamisli da sjediš negdje u uleti ti lik i kaže: "Mala poder'o bih te k'o mraz buraniju."jos_uvijek_sanjam wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:A šta je to hamalalija pogriješio? Jel to niko nikada od svekolikog forumskog, visokomoralnog, puka nije kakvu neistinitu priču ispričao ne bi li odveo neku gospodičnu u krevet?
Majke mi, ja ne znam sta je s vama muskarcima? Odakle vam ideja da morate pjevat pjesme, pricat bajke, lagat i sta ja znam cime se vec sluzite da bi odveli djevojku u krevet? Zene se kresaju ( doslovno ovako! da ti sad kazem realno..kako zene medjusobno pricaju ) zato sto to vole. Vole sex. Sex ko sex, volimo i mi da nam bude lijepo. Posebno kad si zrela osoba, imas dovoljno godina..pa ja bih pukla od smijeha da mi neki pocne bacat bombe, a i sama sam svjesna da me zeli, da sam mu privlacna. To je dovoljna motivacija za svaku djevojku
. Uvrijedilo bi me da neko potcijeni moju inteligenciju, pa mi pocne izigravat mladozenju. Vise cijenim da mi kaze direktno, stavise..volim da mi se kaze.
Pretpostavljam da bi ti na te riječi izvanredne odmah pocijepala sve sa sebe i dozvolila da te uzme na šanku u prepunom lokalu.
- tf2_spy
#109 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
jašta ba. siguran sam da se ti ubi od trpanja, satraše se žene oko tebehamalalija wrote: Sta je, vise se ne dize pa ti bi sad malo da pricasi da filozofiras, samo ti pricaj a ja cu poso odradjivati.
- tf2_spy
#110 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
pa vidiš da nekima treba otvoriti oči (hamajliji, npr).Ghost_Rider_XXX wrote: Nek si nam otvorio oči. Dok nam nisi rekao da žene ne žele seljačine ja sam živio u zabludi. Nek ti je slava i hvala, o veliki jebaču.
- jos_uvijek_sanjam
#111 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
kameni.spavac wrote:
Vi same stvarate sliku kod muskaraca i onda se nemojte previse buniti zasto vas muskarci iskljucivo gledaju kroz prizmu sexualnosti (cast onim djevojkama koje osim tog faktora imaju i onu intelektualnu dimenziju).
A sve i da je tako, sta tu ima lose? Ni mi vecinu muskaraca ne dozivljavamo nista dublje. Rijetki su oni, koji su za nas KOMPLETNI i oko kojih bi se svaka potrudila. Zato masa cura i jeste single
Prvo analiziraj pripadnike svog spola, pa onda pricaj o zenama.
Last edited by jos_uvijek_sanjam on 19/06/2012 11:38, edited 1 time in total.
- jos_uvijek_sanjam
#112 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Ghost_Rider_XXX wrote:Naravno da i žene vole sex, ali isto tako treba i suptilan i taktičan pristup. Zamisli da sjediš negdje u uleti ti lik i kaže: "Mala poder'o bih te k'o mraz buraniju."jos_uvijek_sanjam wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:A šta je to hamalalija pogriješio? Jel to niko nikada od svekolikog forumskog, visokomoralnog, puka nije kakvu neistinitu priču ispričao ne bi li odveo neku gospodičnu u krevet?
Pretpostavljam da bi ti na te riječi izvanredne odmah pocijepala sve sa sebe i dozvolila da te uzme na šanku u prepunom lokalu.
Pa ne krecem se u takvim krugovima, po takvim kaficima, niti stvarno imam dodira sa takvim papcima, pa to ne bih puno ni komentarisala. Vjerovatno bih takvom rekla: hajde deda Mraze, da vidim sta znas
Sala, naravno
- madner
#113 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
3 je maksimalni maksimum, ali moze se to presutiti kako bi se vlastiti skor povecao.
Ne kontam sta se tu ima raspravljat?
Ne kontam sta se tu ima raspravljat?
- jos_uvijek_sanjam
#114 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Nema razloga da se palis ko kutnjak, ni da izvodis zakljucke, koji su pogresni ( posebno o menihamalalija wrote:
Da sve divno i super kresete se ko stuke ali kada ispratis hebaca ili kada ti odes od njega i sama si izmedju 4 zida, sama sa sobom dusa place za nekim da ti baca bombe, nije to samo do tebe takve ste vi zene inace, generalno
- Ghost_Rider_XXX
#115 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Pa o tome se ovdje govori. Generalno sve svede na isto stvar je samo pristupa. Ako frajer zna znanje i naravno ako nije kakav krampus ti ćeš dat, ali sigurno nećeš past na foru daj p****, znam da imaš. Na kraju da bi ostvario svoj "cilj" moraš malo prodavat šuplju.jos_uvijek_sanjam wrote:Pa ne krecem se u takvim krugovima, po takvim kaficima, niti stvarno imam dodira sa takvim papcima, pa to ne bih puno ni komentarisala. Vjerovatno bih takvom rekla: hajde deda Mraze, da vidim sta znas.
Sala, naravno.
Na kraju krajeva, po čemu ste vi žene bolje od nas muškaraca kad je start veze u pitanju. I vi se isto kao i mi prodajete.
- jos_uvijek_sanjam
#116 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
BihYankee wrote:Istina je uvijek negdje u SREDINI, mislim , negdje IZMEDJU ,ne nogu naravno( a mozda bas tu?)!
- frameni
#117 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
hamalalija wrote:
Da sve divno i super kresete se ko stuke ali kada ispratis hebaca ili kada ti odes od njega i sama si izmedju 4 zida, sama sa sobom dusa place za nekim da ti baca bombe, nije to samo do tebe takve ste vi zene inace, generalno
Kakva analiza i poznavanje zenskog uma...Nevjerovatno koja kolicina frustriranosti...
- jos_uvijek_sanjam
#118 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Ghost_Rider_XXX wrote:Pa o tome se ovdje govori. Generalno sve svede na isto stvar je samo pristupa. Ako frajer zna znanje i naravno ako nije kakav krampus ti ćeš dat, ali sigurno nećeš past na foru daj p****, znam da imaš. Na kraju da bi ostvario svoj "cilj" moraš malo prodavat šuplju.jos_uvijek_sanjam wrote:Pa ne krecem se u takvim krugovima, po takvim kaficima, niti stvarno imam dodira sa takvim papcima, pa to ne bih puno ni komentarisala. Vjerovatno bih takvom rekla: hajde deda Mraze, da vidim sta znas.
Sala, naravno.
Na kraju krajeva, po čemu ste vi žene bolje od nas muškaraca kad je start veze u pitanju. I vi se isto kao i mi prodajete.
Dala sam dvojici, a neko rece gore iznad da je 3 krajnja granica..
Ma nigdje veze.. ja i dalje ne vjerujem u tu pricu da frajer pristane na vezu i trosi vrijeme s nekom djevojkom i to kvalitetno, samo da bi pao sex. Posebno sto ima more cura, koje samo sex i hoce, tako da takav frajer ne mora jednostavno da se zamara, kad moze laksim putem dobiti sta zeli. To je mozda fora jos uvijek u dobi od 17 do 22-23..maksimalno, al sve preko toga..nisam bas sigurna.
- hamalalija
#119 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Da da, IMALA, sad mi je jasna tvoja frustracija.jos_uvijek_sanjam wrote:Nema razloga da se palis ko kutnjak, ni da izvodis zakljucke, koji su pogresni ( posebno o menihamalalija wrote:
Da sve divno i super kresete se ko stuke ali kada ispratis hebaca ili kada ti odes od njega i sama si izmedju 4 zida, sama sa sobom dusa place za nekim da ti baca bombe, nije to samo do tebe takve ste vi zene inace, generalno). Imam osjecaj da si ti kategorija muskih filozofa i teoreticara, akcenat na ovom TEORETICAR. Ja sam imala tu srecu, da u zivotu volim nekoga i taj neko mene, ne da ispracam nekakve jebace kako ti kazes. I meni nisu bacali bombe, ko ni ja njima. Nije bilo potrebe, jer ima nas koji smo dovoljno svjesni sebe, da nas nije sramota pokazati, a ni reci kad se zaljubimo i napalimo..i kojima nije strano zadovoljiti osobu do koje nam je stalo, a i obratno. Zao mi je sto ti previse citas o tim stvarima, umjesto da ih iskusis
.
@frameni
ima vremena skontat ces, evo pun takvih
- madner
#120 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Sigurno je to tacno. I to i sa preko 23.jos_uvijek_sanjam wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Pa o tome se ovdje govori. Generalno sve svede na isto stvar je samo pristupa. Ako frajer zna znanje i naravno ako nije kakav krampus ti ćeš dat, ali sigurno nećeš past na foru daj p****, znam da imaš. Na kraju da bi ostvario svoj "cilj" moraš malo prodavat šuplju.jos_uvijek_sanjam wrote:Pa ne krecem se u takvim krugovima, po takvim kaficima, niti stvarno imam dodira sa takvim papcima, pa to ne bih puno ni komentarisala. Vjerovatno bih takvom rekla: hajde deda Mraze, da vidim sta znas.
Sala, naravno.
Dala sam dvojici, a neko rece gore iznad da je 3 krajnja granica... Tako da vise nijednom ne smijem da dajem, jer ce mi se onom ko me bude zenio raja smijat iza ledja
.
Ma nigdje veze.. ja i dalje ne vjerujem u tu pricu da frajer pristane na vezu i trosi vrijeme s nekom djevojkom i to kvalitetno, samo da bi pao sex. Posebno sto ima more cura, koje samo sex i hoce, tako da takav frajer ne mora jednostavno da se zamara, kad moze laksim putem dobiti sta zeli. To je mozda fora jos uvijek u dobi od 17 do 22-23..maksimalno, al sve preko toga..nisam bas sigurna.
Dakle na granici si, dobro razmisli.
- jos_uvijek_sanjam
#121 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
hamalalija wrote:
Da da, IMALA, sad mi je jasna tvoja frustracija.
@frameni
Hajd suti ti, *ebac mrtvih kobila
- Ghost_Rider_XXX
#122 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
@JUS
Ne razumijemo se, naravno da nećeš trošiti godinu dana svog života, samo da bi imao seks s nekom djevojkom, kad kao što ti kažeš ima žena s kojima to nije toliki stres.
Hoću da kažem da svi lažemo, posebno u startu, onaj koji kaže da to ne radi opet laže. Otprilike se to svede kao prva runda u boksu, oba borca provjeravaju šta onaj drugi ima da ponudi.
Ne razumijemo se, naravno da nećeš trošiti godinu dana svog života, samo da bi imao seks s nekom djevojkom, kad kao što ti kažeš ima žena s kojima to nije toliki stres.
Hoću da kažem da svi lažemo, posebno u startu, onaj koji kaže da to ne radi opet laže. Otprilike se to svede kao prva runda u boksu, oba borca provjeravaju šta onaj drugi ima da ponudi.
- jos_uvijek_sanjam
#123 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
madner wrote:
Sigurno je to tacno. I to i sa preko 23.
Dakle na granici si, dobro razmisli.
Presla sam ja 23 godine..Razmislila, necu vise da se cuvam
Last edited by jos_uvijek_sanjam on 19/06/2012 12:01, edited 1 time in total.
- jos_uvijek_sanjam
#124 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
Ghost_Rider_XXX wrote:@JUS
Ja zbog tebe necu vise sex imati ni sa jednim, ne ubijaj me u pojam brate mili
- frameni
#125 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))
jos_uvijek_sanjam wrote:hamalalija wrote:
Da da, IMALA, sad mi je jasna tvoja frustracija.
@frameni
Hajd suti ti, *ebac mrtvih kobila. Zar te nije stid?