veceras je "cista"._nevermind_ wrote:I agreedidžej wrote:vendi je vise sexy kad je normalna i kad ima sportski look nego kad je na izvol'te.Cak mi je i lijepa veceras
Veliki Brat 2013
Moderator: anex
- didžej
#1401 Re: Veliki Brat 2013
- Not My Idea
#1402 Re: Veliki Brat 2013
ljudi, nije tesko ispast pametan kad je pored vas 6-7 dokazanih kretena i idiota.
inace, Vendi je jednom izjavila da po cijeli dan cita Vujakliju tj uci rijeci
-
_nevermind_
#1403 Re: Veliki Brat 2013
Ja da je nisam gledala u farmi sa Ekremom, mozda bih isto bila prijatno iznenadjena kao vecina ljudi na forumu, ali da je veceras lijepa i cista, jestNot My Idea wrote:jbg sad, vi napraviste od Vendi intelektualku
ljudi, nije tesko ispast pametan kad je pored vas 6-7 dokazanih kretena i idiota.
inace, Vendi je jednom izjavila da po cijeli dan cita Vujakliju tj uci rijeci
- dječak sa šibicama
#1404 Re: Veliki Brat 2013
Pa ima intelekta, nije intelektualka
Recimo, Bunda nema nista, osim karoserije. Ulozila je u sebe i tijelo je izvajano, ali u glavi kondor.
Evo Ekrem pozdravlja famEliju.. odoh spavati.
Recimo, Bunda nema nista, osim karoserije. Ulozila je u sebe i tijelo je izvajano, ali u glavi kondor.
Evo Ekrem pozdravlja famEliju.. odoh spavati.
- samo_ti
#1405 Re: Veliki Brat 2013
Jao sto se onaj gay i Makedonka uvlace onoj spodobi od zene u paksu, cudo nevidjeno. Vec 5 dana zaredom.
Pa oni ce i nominovati kako im ona "namigne"
Treba Milicu podici honorar, da im se na*ebe mile majke, ili pak opet uvesti Ajs Nigrutina i Viklera, da ih malo razbucaju
p.s. Top ce ovo uzeti, hladno
Pa oni ce i nominovati kako im ona "namigne"
Treba Milicu podici honorar, da im se na*ebe mile majke, ili pak opet uvesti Ajs Nigrutina i Viklera, da ih malo razbucaju
p.s. Top ce ovo uzeti, hladno
Last edited by samo_ti on 09/04/2013 01:21, edited 1 time in total.
-
_nevermind_
#1406 Re: Veliki Brat 2013
Ne skontah ovo. Kojoj se svidja Zarko, ali ne bi sa njim zato sto nema fakultet 
-
_nevermind_
#1407 Re: Veliki Brat 2013
Gdje se svi razbjezaste? Ode bunda da spava, i tema zamrla

- Converse
#1408 Re: Veliki Brat 2013
Sindi_nevermind_ wrote:Ne skontah ovo. Kojoj se svidja Zarko, ali ne bi sa njim zato sto nema fakultet
- Creasy
#1409 Re: Veliki Brat 2013
Naravno da nije nista bilo._nevermind_ wrote:Ja nikako ne kontam kako Maja, Soraja i Milic nisu vidjeli sta se desavalo izmedju Ave i Urosa prvu noc...Soraja je ubjedjena da nista nije bilo
Ovaj VB je ove godine ofiran, ali ono bas...
Uros izbacen, a da nije ni nominovan od strane ukucana!? Prema tome, jasno je ko izbacuje - VB glavom i bradom i niko drugi. Kakav narod, kakvi bakraci.
Uros je momak na mjestu, a prikazase ga kao nekog divljaka... Eto satro on Avu izvrijedjao - smijesno.
Pravi razlog sto je izbacen je sto je onda fizicki prijetio onom blizancu (debilu), a mozda i jos nesto sto nam uopste nisu prikazali. I onda nam vrla voditeljka Marijana isprica pricu kako je Uros bio grozan prema Avi i da su ga zato gledaoci izbacili...
Ma kako da ne!
- Riddle
#1410 Re: Veliki Brat 2013
Volio bih da ova Maja ostane sto duze samo da vidim koliko se jos moze obrukati. 
- Chloe
- Photo mod
#1411 Re: Veliki Brat 2013
1440 + ovaj moj - postova za sra.e poput Velikog Brata. 
- skafiskafsnjak
#1412 Re: Veliki Brat 2013
Ima li tog seksa ili nema ? aajhahaha
Dajte Nemesa i Marijanu ... iliii , dosta Nemes, kurava vec ima u kuci
Dajte Nemesa i Marijanu ... iliii , dosta Nemes, kurava vec ima u kuci
- Not My Idea
#1413 Re: Veliki Brat 2013
oj, crisi berCreasy wrote:Naravno da nije nista bilo._nevermind_ wrote:Ja nikako ne kontam kako Maja, Soraja i Milic nisu vidjeli sta se desavalo izmedju Ave i Urosa prvu noc...Soraja je ubjedjena da nista nije bilo
Uros izbacen, a da nije ni nominovan od strane ukucana!? Prema tome, jasno je ko izbacuje - VB glavom i bradom i niko drugi. Kakav narod, kakvi bakraci.
Uros je momak na mjestu, a prikazase ga kao nekog divljaka... Eto satro on Avu izvrijedjao - smijesno.
Pravi razlog sto je izbacen je sto je onda fizicki prijetio onom blizancu (debilu), a mozda i jos nesto sto nam uopste nisu prikazali. I onda nam vrla voditeljka Marijana isprica pricu kako je Uros bio grozan prema Avi i da su ga zato gledaoci izbacili...![]()
Ma kako da ne!
-
sonjiii
#1414 Re: Veliki Brat 2013
Milic legenda roka.? Hahaha,nemoj me nasmijavatiZV Keli wrote:Ismijavas legendu jugoslovenskog rok en rola,nisi normalna ili normalan,posto ti je nick neutralan.nemampojmakad wrote:ZV Keli wrote:E vala ako je ovo VIP mogli su i mene staviti.Osim Milica nema niko da je stvarno VIP,pogotovo ne kurve ava karabatic i soraja,blizanci,onaj peder,kaskader i slicni
čuj Milić VIP ?
Miic je VIP kad pogledas ko je sve unutra,hajmo realno ovo nije v od vip
-
sonjiii
#1415 Re: Veliki Brat 2013
Not My Idea wrote:oj, crisi berCreasy wrote:Naravno da nije nista bilo._nevermind_ wrote:Ja nikako ne kontam kako Maja, Soraja i Milic nisu vidjeli sta se desavalo izmedju Ave i Urosa prvu noc...Soraja je ubjedjena da nista nije bilo
Pravi razlog sto je izbacen je sto je onda fizicki prijetio onom blizancu (debilu), a mozda i jos nesto sto nam uopste nisu prikazali. I onda nam vrla voditeljka Marijana isprica pricu kako je Uros bio grozan prema Avi i da su ga zato gledaoci izbacili...Kakve veze ima sto nije nominovan od ukucana? Ne izbacuju ukucani.Slazem se da produkcija diriguje glasovima,ali mozda vecina vani jedva ceka da Uros bude nominovan,da moze da ga ne sacuva.I eto,docekase. Uros je sve,samo ne momak na mjestu.Hvalio se Maji,Slavku..kako je Ava pala prvi dan,koliko je golova dao,a Soraji ispricao sasvim drugu pricu.Kao,on je Avi ljudski objasnio,a ona ga proganja.Katastrofa!!
Ma kako da ne!
-
sonjiii
#1416 Re: Veliki Brat 2013
Kakve veze ima sto Uros nije nominovan od ukucana? Ne izbacuju ukucani.Slazem se da produkcija diriguje glasovima,ali mozda vecina vani jedva ceka da Uros bude nominovan,da moze da ga ne sacuva.I eto,docekase. Uros je sve,samo ne momak na mjestu.Hvalio se Maji,Slavku..kako je Ava pala prvi dan,koliko je golova dao,a Soraji ispricao sasvim drugu pricu.Kao,on je Avi ljudski objasnio,a ona ga proganja.Katastrofa!!
-
sonjiii
#1417 Re: Veliki Brat 2013
Ohoho,Nevena se oglasila,i to burno u prici sa Topicem."Ne moze neko nesto da ispolji iz sebe,ako nije takav u stvari.U pitanju je samo okidac koji ce to da izazove."
Last edited by sonjiii on 09/04/2013 12:04, edited 1 time in total.
-
sonjiii
#1418 Re: Veliki Brat 2013
Auuuu,opet gadna svadja izmedju Nevene i Sindi. Sindi je stvarno dno dna.Ocito se ne miri sa raskidom sa tim svojim bivsim,pa joj Nevena trn u oku.Kao,Nevena sve laze sto izgovori,a njoj ni u jednom momentu ne mozes vidjeti oci dok prica.
-
polacijela
#1419 Re: Veliki Brat 2013
vendi mi je zakon, ona scena od sinoc kada Maja stoji, ceka izbacivanje s Urosem, a Vendi iza njenih leđa izriče još jednu svoju virtuoznu misao mi je
mislim da VB nikad nije bio opakiji i da su stvarno brutalni prema Majinom egu (nije da mi je zao gledat
)
mislim da VB nikad nije bio opakiji i da su stvarno brutalni prema Majinom egu (nije da mi je zao gledat
- kisni indijanac
#1420 Re: Veliki Brat 2013
naravno da je legenda, od kodexa, indexa do vatrenog poljupca, što se tiče njegovih narodnjačkih izleta,od nečega se mora živjeti, od rock 'n' rolla se na ovim prostorima ne živi...valjda je to jasno...sonjiii wrote: Milic legenda roka.? Hahaha,nemoj me nasmijavati. Pravi rok ne pada pod komercijalu.Nikada! Milic je izduvana lopta,koja nikada nije ni bila naduvana.
-
sonjiii
#1422 Re: Veliki Brat 2013
Milic je jedna obicna seljacina.Mislim da ce tek da se pokaze koliko je prost,i kakav je pacenik.Ovo je odgovor na ono da je legenda.Legende odrzavaju svoju na slavu na drugaciji nacin,a ne pljuju po sebi,i ne vuku se po ovakvim emisijama kada su jednom nogom vec u grobu.Moze da se trudi da bude objektivan kada su drugi u pitanju,ali njegova prava licnost je fuj,bljak.kisni indijanac wrote:
-
_nevermind_
#1423 Re: Veliki Brat 2013
Dobar dan, dobri ljudi
Samo da priupitam pade li sinoc taj french kiss - long time koji je moj miljenik najavio
Dje bunda

Samo da priupitam pade li sinoc taj french kiss - long time koji je moj miljenik najavio
Dje bunda
- didžej
#1424 Re: Veliki Brat 2013
kakav je to fazon s bundom? nisam upratio._nevermind_ wrote:Dobar dan, dobri ljudi![]()
Samo da priupitam pade li sinoc taj french kiss - long time koji je moj miljenik najavio![]()
![]()
Dje bunda![]()
![]()
samo da te pozdravim. long time no see @_nevermind_.
-
_nevermind_
#1425 Re: Veliki Brat 2013
Odpozdrav i tebididžej wrote:kakav je to fazon s bundom? nisam upratio._nevermind_ wrote:Dobar dan, dobri ljudi![]()
Samo da priupitam pade li sinoc taj french kiss - long time koji je moj miljenik najavio![]()
![]()
Dje bunda![]()
![]()
samo da te pozdravim. long time no see @_nevermind_.
Neko je pisao ovdje na forumu kako je Soraja, kada je nekad dolazila u SA uzela od sponzora bundu koju nije platila, a ustvari trebala ju je vratiti...neka me neko ispravi ako grijesim.
Nego, @didžej, imas li ti fakultet