povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
-
zonbirile
#1 povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
poslije Haretove ministrice obrazovanja,poznate pod nadimkom la kučkarača,najopskurnija ličnost na političkom nebu uboge Bosne.Niko ne zna ko je,odakle je dovučena,ko je i gdje,na kojoj skupštini,zasjedanju kojeg organa postavi za bavljenje izbjeglicama.Ne zna se ni tačan iznos pokradenih sredstava,ali se zna da je jednu kuću napravila sebi,drugu na majčino ime,naravno u S.Gradu.Kada puče SAB banka,onda zakuka izbjegličko-povratnička majka,da joj je propao ,čuj sada, milion KM u toj banci,koji joj je dao Alija I. za izbjeglice,a ona ga držala,pa naravno na svome kontu( 4% kamate na 1mil. na godišnjem nivou je 40 000KM).I prođoše Garibi,Tuke i ostala menažerija ministara za povratnike/izbjeglice a ocvala dama i dalje tu,sinoć na Tv se jada o slabom radu i povratku.Ima li iko informaciju šta bi sa onim milionom iz SAB banke.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
Tokom rata sam bio u kancelariji Mirhunise Komarice...dala mi potvrdu da kao izbjeglica u sopstvenom gradu mogu dobijati razno-razna sljedovanja preko MZ (mjesne zajednice) i povjerenika u Izbjegličkom centru...Kasnije se ona udala za, čini mi se, glavnog arhitektu IZ,...Zukića,...Ne znam ništa o njenim poslovima, pa je ne bih ogovarao.
Arhitekte su obično dobrostojeći ljudi,...
-
zonbirile
#3 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
----------------------------------PipiDugaDevetka wrote:Tokom rata sam bio u kancelariji Mirhunise Komarice...dala mi potvrdu da kao izbjeglica u sopstvenom gradu mogu dobijati razno-razna sljedovanja preko MZ (mjesne zajednice) i povjerenika u Izbjegličkom centru...Kasnije se ona udala za, čini mi se, glavnog arhitektu IZ,...Zukića,...Ne znam ništa o njenim poslovima, pa je ne bih ogovarao.
mislim da je to onaj iz afere FEB,a ono za milion i 2 kuće je ono što se zna.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#4 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
Novoizabrana vlast je obećala da će sve ispitati, zakone donijeti, pa ćemo vidjeti,...
-
zonbirile
#5 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
-------------------------------------------------PipiDugaDevetka wrote:Novoizabrana vlast je obećala da će sve ispitati, zakone donijeti, pa ćemo vidjeti,...
gospodin Zukić se preselio i ne bih o njemu,ali uz FEB i njihovo poslovanje se vezalo isto mnogo "nejasnoća".Fol je da niko ne zna odakle vuče lagalitet gospođa Komarica,evo već 16g i enormno se obogatila.
- PipiDugaDevetka
#6 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
Govorimo li o istom čovjeku?zonbirile wrote:-------------------------------------------------PipiDugaDevetka wrote:Novoizabrana vlast je obećala da će sve ispitati, zakone donijeti, pa ćemo vidjeti,...
gospodin Zukić se preselio![]()
i ne bih o njemu,ali uz FEB i njihovo poslovanje se vezalo isto mnogo "nejasnoća".Fol je da niko ne zna odakle vuče lagalitet gospođa Komarica,evo već 16g i enormno se obogatila.
http://sarajevo.co.ba/skaredna-sakralna ... -sarajevu/
-
zonbirile
#7 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
-------------------------------------------PipiDugaDevetka wrote:Govorimo li o istom čovjeku?zonbirile wrote:-------------------------------------------------PipiDugaDevetka wrote:Novoizabrana vlast je obećala da će sve ispitati, zakone donijeti, pa ćemo vidjeti,...
gospodin Zukić se preselio![]()
i ne bih o njemu,ali uz FEB i njihovo poslovanje se vezalo isto mnogo "nejasnoća".Fol je da niko ne zna odakle vuče lagalitet gospođa Komarica,evo već 16g i enormno se obogatila.
http://sarajevo.co.ba/skaredna-sakralna ... -sarajevu/
ma ne ,Hamdija Zukić bivši direktor FEB-a
- PipiDugaDevetka
#8 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
Najradije bih izbrisao sada sve što sam napisao,...Izvinjavam se svima koje sam možda povrijedio.
-
zonbirile
#9 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
----------------------------------------PipiDugaDevetka wrote:Najradije bih izbrisao sada sve što sam napisao,...Izvinjavam se svima koje sam možda povrijedio.
ma nije poenta u prezimenu ni preminulom suprugu.
-
PAZI
#10 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
Još jedna u nizu kriminalno- karikaturalnih spodoba proizašlih iz "Vele vizionarske Bošnjačke politike",koje su se enormno obogatile na ljudskoj tragediji:mašovići,komarice,subašići,hasečići,memiševići,tahirovići,hebibi....i još mnogobrojni znani i neznani imbecil likovi su samo ekspoziture:izetbegovića,tihića,osmanovića,osmančevića,hafizovića,kadrića,murselovića....a zajedničko svima njima je NEZAJAŽLJIV NEMORALAN NELJUDSKI PLES PO MRTVIMA isključivo i samo radi lične ničim zaslužene promocije i beskurpuloznog bogaćenjazonbirile wrote:poslije Haretove ministrice obrazovanja,poznate pod nadimkom la kučkarača,najopskurnija ličnost na političkom nebu uboge Bosne.Niko ne zna ko je,odakle je dovučena,ko je i gdje,na kojoj skupštini,zasjedanju kojeg organa postavi za bavljenje izbjeglicama.Ne zna se ni tačan iznos pokradenih sredstava,ali se zna da je jednu kuću napravila sebi,drugu na majčino ime,naravno u S.Gradu.Kada puče SAB banka,onda zakuka izbjegličko-povratnička majka,da joj je propao ,čuj sada, milion KM u toj banci,koji joj je dao Alija I. za izbjeglice,a ona ga držala,pa naravno na svome kontu( 4% kamate na 1mil. na godišnjem nivou je 40 000KM).I prođoše Garibi,Tuke i ostala menažerija ministara za povratnike/izbjeglice a ocvala dama i dalje tu,sinoć na Tv se jada o slabom radu i povratku.Ima li iko informaciju šta bi sa onim milionom iz SAB banke.
-
zonbirile
#11 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
nemoj tako,Bakira je ipak konobarica koja se razumije u film.
-
PAZI
#12 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
Ma jahzonbirile wrote:nemoj tako,Bakira je ipak konobarica koja se razumije u film.
P.S.Paša moj otvorio si po meni jednu od zanimljivih tema,jer mislim da je barem polovina forumaša onih koji pripadaju "Merhunisinoj populaciji",ali niko ni da se javi
-
zonbirile
#13 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
lakše je kakati o Dodi,o Murhinisi jadni ne znaju koji je lopov,a drugi standardno-šuti može valjati.
- Vragolan
#14 Re: povratnici i Mirhunisa Komarica-Zukić
zonbirile wrote:lakše je kakati o Dodi,o Murhinisi jadni ne znaju koji je lopov,a drugi standardno-šuti može valjati.
SUTI BOLAN, TO NASI KRADU, BOLJE NASI NEGO ANAM ONI