Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Didier
#32076 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nažalost, ipak je istina, evo Klix je objavio.
Ne znam šta da mislim, mogu u jednu ruku Lazića i razumjeti, u drugu ne želim da ga razumijem.
Pun mi ih je kurac.
Ne znam šta da mislim, mogu u jednu ruku Lazića i razumjeti, u drugu ne želim da ga razumijem.
Pun mi ih je kurac.
- manuchao91
#32077 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
pa nek idu imamo kosarkasa dovoljno ,šteta jest za Lazica drag mi je al eto tako je odabrao.
Idemo dalje ,
Idemo dalje ,
- Didier
#32078 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Prošle godine kad ga je trebalo hapsiti, Avdo je lagao gotovo svaku vijest. Evo ovu nije, ali to ne znači da inače nije lažov i govno.
Lagao je o kartelu, lagao je o zaposlenicima SIPA-e, to je samo što mi prvo padne na pamet, ali tvoj drotovski mozak to teško može procesuirati jer bacaš drkicu na lažnog ljiljana i njemu slične.
Jebo te df kojeg braniš.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#32079 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Potvrdjeno i iz saveza da je tacno ovo sta se pisalo:
https://n1info.ba/sport/kosarka/oglasil ... on-sto-su/
https://n1info.ba/sport/kosarka/oglasil ... on-sto-su/
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 29/08/2026 16:48, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#32080 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kako god, neke stvari treba nazvati pravim imenom. Takođe za neke treba izabrati što užasniji termin.
-
Mustang1
#32081 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zamislite vi da zivite negdje i kazu vam vrati se a vi odbijete. Kako sutra pokupiti stvari? Covjek zivi tamo. Ne znam da li ima zenu djecu ali ako ima potpuno razumljivo. Nije to bas tako jednostavno. Mozda se vrati pokupi stvari i ode.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#32082 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nista nije slagao o kartelu, ni o zaposlenicima SIPE a uvjerit ces se i sam uskoro u to. Trojkas hahahahahha karanje dolazi!Didier wrote: ↑29/08/2026 16:45Prošle godine kad ga je trebalo hapsiti, Avdo je lagao gotovo svaku vijest. Evo ovu nije, ali to ne znači da inače nije lažov i govno.
Lagao je o kartelu, lagao je o zaposlenicima SIPA-e, to je samo što mi prvo padne na pamet, ali tvoj drotovski mozak to teško može procesuirati jer bacaš drkicu na lažnog ljiljana i njemu slične.
Jebo te df kojeg braniš.
- hrasno38
#32083 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
BRAVO napokon neko ko glavom razmislja!
- Altsa
#32084 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Valja se Lazicu vratiti u Milice, rodni kraj. Nije to samo promijeni ekipu i odjebi onog krmka. Krmak moze svakakvo zlo nanjeti Lazicu ili bilo kome drugom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#32085 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vidi Komsicevca sto najavljuje nesto sto ne bi smio znatihrasno38 wrote: ↑29/08/2026 17:01Nista nije slagao o kartelu, ni o zaposlenicima SIPE a uvjerit ces se i sam uskoro u to. Trojkas hahahahahha karanje dolazi!Didier wrote: ↑29/08/2026 16:45Prošle godine kad ga je trebalo hapsiti, Avdo je lagao gotovo svaku vijest. Evo ovu nije, ali to ne znači da inače nije lažov i govno.
Jebo te df kojeg braniš.
- hrasno38
#32086 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
To zna svako sa gramom mozga!_BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2026 17:08Vidi Komsicevca sto najavljuje nesto sto ne bi smio znatihrasno38 wrote: ↑29/08/2026 17:01Nista nije slagao o kartelu, ni o zaposlenicima SIPE a uvjerit ces se i sam uskoro u to. Trojkas hahahahahha karanje dolazi!Didier wrote: ↑29/08/2026 16:45
Prošle godine kad ga je trebalo hapsiti, Avdo je lagao gotovo svaku vijest. Evo ovu nije, ali to ne znači da inače nije lažov i govno.
Jebo te df kojeg braniš.![]()
- Didier
#32087 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Sanjaj, vi što ste karali, karali ste 30 godina, nema vama više nikad na vlast, koliko god botine poput tebe po Fejsbuku objavljivali kako se vraćate na vlast.hrasno38 wrote: ↑29/08/2026 17:01Nista nije slagao o kartelu, ni o zaposlenicima SIPE a uvjerit ces se i sam uskoro u to. Trojkas hahahahahha karanje dolazi!Didier wrote: ↑29/08/2026 16:45Prošle godine kad ga je trebalo hapsiti, Avdo je lagao gotovo svaku vijest. Evo ovu nije, ali to ne znači da inače nije lažov i govno.
Jebo te df kojeg braniš.
Ali kao što rekoh, tvoj drotovski mozak to ne može shvatiti, ti možda i misliš da si u pravu, tako da ne očekujem da shvatiš.
Karaćete se međusobno jedino, kao i ovih šest godina što vas u Kantonu nema, pa se opet normalnije živi.
- Altsa
#32088 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Tesko je povjerovati da i ti sam nisi svjestan sta ce biti u oktobru. Medutim tema je reprezentacija._BataZiv_0809 wrote: ↑29/08/2026 17:08Vidi Komsicevca sto najavljuje nesto sto ne bi smio znatihrasno38 wrote: ↑29/08/2026 17:01Nista nije slagao o kartelu, ni o zaposlenicima SIPE a uvjerit ces se i sam uskoro u to. Trojkas hahahahahha karanje dolazi!Didier wrote: ↑29/08/2026 16:45
Jebo te df kojeg braniš.![]()
- video
#32089 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kasnite sdfa, vidi sta vam vodja prica
Ako ovakve prizivate onda...
https://ra.port.ba/sokantna-izjava-baki ... skim-ratomŠokantna izjava Bakira Izetbegovića: Rat u BiH nazvao građanskim ratom!
Ako ovakve prizivate onda...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#32090 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Tema je reprezentacija, ali ljubitelj lika i djela AKTUELNOG clana Predsjednistva optuzuje "bagru na vlasti"Altsa wrote: ↑29/08/2026 17:13Tesko je povjerovati da i ti sam nisi svjestan sta ce biti u oktobru. Medutim tema je reprezentacija.
-
svi u napad
#32091 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Momku treba dati podrsku a ne pisati gluposti. Zamislite da ste vi njegovoj kozi. Sta i kad predje u Bosnu a njegovi svi u tamnom vilajetu. Sto ne napadate nase politicare koji su nas doveli dovde. Oni uzimaju legalne zastave i naplacuju kazne a Isak i Katica hlade m..a i nista ne rade kad ispred suda dodju cetnici sa salovima 9 januara tablicama i pasosima RS iako postoje odluke sudova o zabrani istih. Tad ne napadate nase glupane i nema nikakvih protesta i komentara. Sad treba razapeti momka koji je do sada casno i posteno nosio majicu sa nasim grbom a onaj koji je stopirao tuzbu i tako spasio RS od nestanka i Srbiju od naknade stete je dobar i patriota a momak koji nas je toliko puta obradovao zajedno sa drugim igracima je levat jer se povukao iz ekipe zbog ogromnog pritiska i ucjene. Stvarno smo za izucavanja.
-
Dugarry
#32092 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
- Zlocin&Kazna
#32093 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Momka ne treba prozivati, ali da mu je tako teško nije. Kad je Barbarez mogao svojevremeno, moze svaki ko od sale.
Jednom u životu se pojave ovakve situacije u kojima treba imati muda i uraditi pravu stvar pa makar ti se cijela familija ne slagala s time. Jednostavno, nije on ovdje birao izmedju dva Zla. Izbor je bio mnogo jednostavniji.
Jednom u životu se pojave ovakve situacije u kojima treba imati muda i uraditi pravu stvar pa makar ti se cijela familija ne slagala s time. Jednostavno, nije on ovdje birao izmedju dva Zla. Izbor je bio mnogo jednostavniji.
-
Dugarry
#32094 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Moenx wrote: ↑29/08/2026 16:37 Da i sta je po Vama rjesenje
Eto da kojim slucajem nije skandirano Lazic bi ostao u timu za Litvu
Kako je moguce da smo dosli do toga
Sa nekog aspekta naase borbe za domovinu koji je najispravniji put
Ako znaas kadaa ides kroz RS sa zastavom i da ce ti nakon togaa istrgati istu, ako znas da ce ti nakon skandiranja doci jos jedno kontraskandiranje
Zar se nije moglo sve presutjeti, njihove vlasti su trazile pustanje iz humanitarnih razloga
Ponekad se pitam da li bi mi Bosanci smogli snage i reci ok jel krepava evo vam ga ebo vas on gledajte kako umire , bio je mozda i nekomunikativan ili nepokretan umirao bi i onda mnogi ovi argumenti lazni bi padali u vodu.
Dakle reagiras spram situacije nemas ti nista od pobbjedonosnih povika samo stvaras kulturu u medijima i komunikacijji da i cete krenu tim putem
Za drzavuu navijati umjereno politike nula pa zar ne mozemo ovo pametnije odigrati
Gledati sta. Je vazno a sta ne
Srpske zlocince nismo pobjedili mi smo im najveci taoci
Pobjedio ih je svijet 90ih. I. To je to
-
Dugarry
#32095 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma naravno da razumijem Lazica. Ovi bi mu zagorcali zivot, mozda i familiji. Vi zaboravljate skim imamo posla.palermo wrote: ↑29/08/2026 15:49Od A do Z. Inace sam u principu patriotski raspolozen I vodim se onim " jebem.mater svima kojin nece da igraju za BiH" ali postoje situacije koje jednostavno treba razumjeti. Kao ova.GandalfSivi wrote: ↑29/08/2026 15:15 Podrska Lazicu. Lik je pod pritiskom nevjerovatnim i treba ga razumjeti.
A Dodiku kao i obicno jebem mater.
-
kakavdanakneiskustvu
- canvra888
#32097 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Izgleda ovdje na forumu ovdje već zaboravili kako je Lazić, koji se navodno uvijek odazivao, u novembru svojevoljno, kad nije imao ništa sa Igokeom, udaljio od reprezentacije i nije se odazvao u novembarskom prozoru kad nam je svaki igrač bio mnogo potreban.
I to hej, od svih igrača, baš mirni Lazić da bojkotuje savez i to baš u prozoru u kojem smo igrali protiv Srbije.
I to hej, od svih igrača, baš mirni Lazić da bojkotuje savez i to baš u prozoru u kojem smo igrali protiv Srbije.
-
giovanni008
#32098 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Puna podrska Lazicu!
Momak se odazivao u repku kad mnogi nisu i vazda je dao sve od sebe za voljeni grb.
Vi nemate pojma koju moc Dodik ima u manjem entitetu.Dovoljno je da Lazicu priprijeti da ce sva njegova rodbina koja zivi tamo dobiti otkaze, koji je to pritisak covjece, ili da mu nacrta metu na celo kao i Vukanovicu pa mu u po noci ispred kuce zapale auto kao upozorenje.
Posto je iz mjesanog braka (mama mu bosnjakinja) njemu nije nimalo lako da balansira u svakodnevnom zivotu.
Da ga je egocentrik Barbaric uzeo pod svoje u KK Bosni sad ne bi imali ovaj problem.
Momku treba dati podrsku i Djerdja bi trebao vidjeti jel postoji sansa da predje u KK Bosna.
E sad sto se tice same repke i tekme protiv Litvanije, prije ove frke po meni Litvanija je i dalje bila veoma blagi favorit protiv nas. Sad bez Lazica koji je u odbrani bio fenomenalan, sansa nam se za jos 15 % smanjuje. Nazalost :-(
Momak se odazivao u repku kad mnogi nisu i vazda je dao sve od sebe za voljeni grb.
Vi nemate pojma koju moc Dodik ima u manjem entitetu.Dovoljno je da Lazicu priprijeti da ce sva njegova rodbina koja zivi tamo dobiti otkaze, koji je to pritisak covjece, ili da mu nacrta metu na celo kao i Vukanovicu pa mu u po noci ispred kuce zapale auto kao upozorenje.
Posto je iz mjesanog braka (mama mu bosnjakinja) njemu nije nimalo lako da balansira u svakodnevnom zivotu.
Da ga je egocentrik Barbaric uzeo pod svoje u KK Bosni sad ne bi imali ovaj problem.
Momku treba dati podrsku i Djerdja bi trebao vidjeti jel postoji sansa da predje u KK Bosna.
E sad sto se tice same repke i tekme protiv Litvanije, prije ove frke po meni Litvanija je i dalje bila veoma blagi favorit protiv nas. Sad bez Lazica koji je u odbrani bio fenomenalan, sansa nam se za jos 15 % smanjuje. Nazalost :-(
-
kakavdanakneiskustvu
#32099 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ono na temi kosarkaska repka, napise post u kojemu spominje LGBT, lazne dezertere i lazne socijaldemokrate
A kao poznaje kosarku.
I spominje detertzere a njegova stranka godinama u koaliciji sa stzrankom čiji je prvi čovjek ret pšroveop u trezoru
zemljo, nemoj samo se otvoriti, progutaj sve i sama se zatvori
A kao poznaje kosarku.
I spominje detertzere a njegova stranka godinama u koaliciji sa stzrankom čiji je prvi čovjek ret pšroveop u trezoru
zemljo, nemoj samo se otvoriti, progutaj sve i sama se zatvori
- shbc
#32100 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Eh sad da je saveza i drzave pa da se Igokea suspenduje, zestoko kazni, a neke solidarnosti pa KK Bosna obojici da ugovore, drzava ponudi smjestaj za njih i porodicu da se presele u Sarajevo.. Da je, da je...