La Liga Santander
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#16151 Re: La Liga Santander
Ne spominju drugi zuti sto je trebao dobiti igrac Espanyola a za onu situaciju Mbappea moraš biti debelo očajan
i bez materijala da onako nešto postaviš.
Vjerovatno ni sam nije pogledao video ni situaciju, ali počela liga moramo da ke*jamo.
Dobro reče @JMGuti, besposličari..
i bez materijala da onako nešto postaviš.
Vjerovatno ni sam nije pogledao video ni situaciju, ali počela liga moramo da ke*jamo.
Dobro reče @JMGuti, besposličari..
-
LSD
#16152 Re: La Liga Santander
O kakvom kontaktu perezovi sektasi govore kad onog sramotnog simuliranja brazilskog firauna, za koji nije kaznjen drugim zutim kartonom ?
- B6Redhell
#16153 Re: La Liga Santander
Evo drugog negreira kantalnocica
Vilarealu dva penala. Atl. igrac manje i opet uzese bod. Mrski mi ali svaka cast
I jos ponizise ono argentinsko ublehasko deriste. Slag na tortu.
Vilarealu dva penala. Atl. igrac manje i opet uzese bod. Mrski mi ali svaka cast
I jos ponizise ono argentinsko ublehasko deriste. Slag na tortu.
- JohnnyS
-
LSD
#16155 Re: La Liga Santander
Cholo uveo Juliana cisto po kazni, da se navijaci izivljavaju na njemu....kakva pizda od covjeka.
- JohnnyS
#16156 Re: La Liga Santander
Zabavno za gledati
-
Osmi Socrates
#16157 Re: La Liga Santander
Uveo je čovjeka kojeg klub plaća 12 i po miliona eura godišnje.
Nije valjda očekivao da će mu davati tolike pare i još brinuti o njegovim osjećajima i odnosu sa navijačima. Sam je kriv za takve odnose, nije ga Cholo tjerao da bude budala.
Nije valjda očekivao da će mu davati tolike pare i još brinuti o njegovim osjećajima i odnosu sa navijačima. Sam je kriv za takve odnose, nije ga Cholo tjerao da bude budala.
- Point.
#16158 Re: La Liga Santander
Bravo El Cholo, gospodin čovjek. Ubacio kekeca da mu da do znanja da je igrač Atletika koji mu plaća masnu platu da leta okolo.
Dok Bara ne plati 500 miliona, kekeca ovako ubacivati na kapaljku a poslije može i na tribinu da se malo dohaviza i ne skonta da igrač ne može mjenjati klub kako mu se digne, nego da je do kluba i njihovog interesa prvo.
Dok Bara ne plati 500 miliona, kekeca ovako ubacivati na kapaljku a poslije može i na tribinu da se malo dohaviza i ne skonta da igrač ne može mjenjati klub kako mu se digne, nego da je do kluba i njihovog interesa prvo.
-
Osmi Socrates
#16159 Re: La Liga Santander
Ne znam da i Barca drugačije tretira igrače. Messi, najveća legenda kluba, ih je napustio u suzama kad su ga nogirali. Da ne govorim o tretmanu De Jonga, šutali čovjeka nogama, i navijači i uprava, samo zato što je insistirao na poštovanju potpisanog ugovora.
Ovo što se Alvarezu dešava je dječija igra u poređenju sa tim. On je sve svoje probleme sam izazvao.
Ovo što se Alvarezu dešava je dječija igra u poređenju sa tim. On je sve svoje probleme sam izazvao.
-
Osmi Socrates
#16160 Re: La Liga Santander
Barcelona može ovako izvesti kombinirani tim i računati na pobjedu u La Ligi u većini slučajeva. Čak i bez devetke. Ovo je pomalo i smiješno.
Oni ako ne osvoje Ligu Prvaka, ova sezona im je neuspješna.
Real mora osvojiti La Ligu da bi im se sezona računala kao uspjeh.
Čuj hydration break.
Oni ako ne osvoje Ligu Prvaka, ova sezona im je neuspješna.
Real mora osvojiti La Ligu da bi im se sezona računala kao uspjeh.
Čuj hydration break.
-
Osmi Socrates
#16162 Re: La Liga Santander
Ovaj Elche nije nivo ni engleskog Championshipa. Gori sam ja budala što gledam. Barcelonin par stopera je imao lošu utakmicu, i ovi kilavci ne mogu nijedan gol dati. Barcelona sa dva igrača potencijalne prve postave počela utakmicu, Yamalom, koji je najlošiji u Barceloni i golmanom. I opet 0:3.
Bio je penal, ali je i odglumio momački da ga što više proda.
0:4.
Bio je penal, ali je i odglumio momački da ga što više proda.
0:4.
- JohnnyS
#16163 Re: La Liga Santander
Ono penal ne bi bio ni Orašju u zlatna vremena
-
Osmi Socrates
#16164 Re: La Liga Santander
Ova utakmica je antipromocija La Lige.
Nisu ovi ni novi u Ligi, igrali su i prošlu sezonu. I opstali.
Gordon ušao, dvije asistencije i stalno ima milje prostora da trči sa loptom. On toliko prostora u PL nije imao zadnje dvije sezone. Čovjek se vjerovatno i sam čudi.
Gordon ušao, dvije asistencije i stalno ima milje prostora da trči sa loptom. On toliko prostora u PL nije imao zadnje dvije sezone. Čovjek se vjerovatno i sam čudi.
-
LSD
#16165 Re: La Liga Santander
Fol on budala sto gleda Elche
Nesretnik pokusava popljuvati Primera ligu na svaki moguci nacin
Uglavnom, ko gleda Barcu jasno vidi zasto je prvak...ko gleda Real jasno vidi zasto nije prvak
Uglavnom, ko gleda Barcu jasno vidi zasto je prvak...ko gleda Real jasno vidi zasto nije prvak
-
Osmi Socrates
#16166 Re: La Liga Santander
Ne pljujem ja ništa. Samo govorim što i slijep čovjek mora vidjeti. Pravo je čudo da Real ili Barca nisu uvijek prvaci Evrope. Mogu komotno najbolje igrače odmarati u većini utakmica La Lige. Većina utakmica je, dakle, 10 od 19 klubova protiv kojih moraju igrati u ligi. Možda sam čak i malo konzervativan sa tom tvrdnjom. 
-
LSD
#16167 Re: La Liga Santander
Ne znam zasto se uopste zamaras sa Primerom...eto i sam si rekao "Gori sam ja budala što gledam"...uzivaj brate u ljepoti loptanja Hulla, Ipswicha, Coventrya, Brentforda i slicnih ojebina....pusti spanske levate 
Last edited by LSD on 24/08/2026 01:25, edited 1 time in total.
-
Osmi Socrates
#16168 Re: La Liga Santander
Ne znam ni zašto ti osjećaš potrebu da odgovaraš na svaki post, pa eto trpimo te.
Nije valjda da ti uživaš u vještini loptanja Elchea, i večeras i inače? Vjerujem da ne znaš nabrojati barem dva igrača iz njihovog tima.
Nije valjda da ti uživaš u vještini loptanja Elchea, i večeras i inače? Vjerujem da ne znaš nabrojati barem dva igrača iz njihovog tima.
-
LSD
#16169 Re: La Liga Santander
Morate me trpiti
nema vam druge.
Ma samo kazem, ja se na tvom mjestu ne bi zamarao sa odvratnim spanskim fudbalom i na silu gledao njihove utakmice, al eto.
Ne moras se odmah ljutiti.
Ma samo kazem, ja se na tvom mjestu ne bi zamarao sa odvratnim spanskim fudbalom i na silu gledao njihove utakmice, al eto.
Ne moras se odmah ljutiti.
- Billy The Pljuc
#16170 Re: La Liga Santander
Nesem ljubitelj al' sam mišljenja da im odmah treba dati titulu das prvenstvo ne igra bez'eze, nakon nekompletnog prvog kola je haman pa sigurno da im se fakat nejma k'o suprostaviti.
- JMGuti
#16171 Re: La Liga Santander
Real i Barcelona uopce ne odmaraju svoje najbolje igrace kroz većinu sezone. Pises nebuloze. Pravo je cudo da toliko jaca liga (a stvarno i jest) nije u stanju cesce iznjedriti prvaka Evrope i unatoc milijardama ulozenim u ekipeOsmi Socrates wrote: ↑24/08/2026 00:08 Ne pljujem ja ništa. Samo govorim što i slijep čovjek mora vidjeti. Pravo je čudo da Real ili Barca nisu uvijek prvaci Evrope. Mogu komotno najbolje igrače odmarati u većini utakmica La Lige. Većina utakmica je, dakle, 10 od 19 klubova protiv kojih moraju igrati u ligi. Možda sam čak i malo konzervativan sa tom tvrdnjom.![]()
Leeds koji je prosle sezone zavrsio na tabeli negdje kao Elche, protiv prvaka Engleske je izgubio obje utakmice sa ukupnom gol razlikom 9:0 i ukupno dva suta u okvir gola u 180 minuta.
-
Osmi Socrates
#16172 Re: La Liga Santander
Jel' Arsenal u tim utakmicama igrao sa drugom postavom? Barcelona je juče izašla sa drugom postavom praktično. Samo Yamal i golman će biti u prvoj postavi. I možda Rafinha. Možda će Gordon imati mjesto prije njega u prvoj postavi.
Elche je juče imao šansi. Zapravo su štoperi Barcelone imali lošu utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. Ali ovi ne bi dali gola do sutra. Što znači da možeš preuzeti kalkulirani rizik da igraš sa rezervnim stoperima jer je protivnik katastrofa što se tiče davanja golova.
Elche je juče imao šansi. Zapravo su štoperi Barcelone imali lošu utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. Ali ovi ne bi dali gola do sutra. Što znači da možeš preuzeti kalkulirani rizik da igraš sa rezervnim stoperima jer je protivnik katastrofa što se tiče davanja golova.
-
ljubijankic
- Point.
#16174 Re: La Liga Santander
Mr "I have a dream" Julian Alavarez.. Trebao je misliti na taj san prije nego je dobrovoljno potpisao 5-godišnji ugovor sa nestvarnom otkupnom klauzulom od 500 miliona €.
Baš je klošar koji ne vidi da je on započeo cijelu ovu dramu. Baš su paglu pojedini fudbaleri.
Baš je klošar koji ne vidi da je on započeo cijelu ovu dramu. Baš su paglu pojedini fudbaleri.
BREAKING:Julián Álvarez on Atlético Madrid fans insulting him after the match vs Villarreal.
Reporter: What really happened?
Alvarez:
I don’t care about it anymore. In my whole career, this is the first time I’ve experienced something like this.
My "sin" was saying I want to join Barcelona — my childhood dream club. After the final whistle, some fans were shouting at me in the tunnel. Calling me a traitor. Throwing things.
For what? For having a dream?
Right now it’s fine. I’m done. All I want is to leave.
I’m already in talks with clubs outside Spain. Since the club told me they won’t sell me to Barcelona, no problem. Then don’t sell me to Barcelona.
But let me be very clear: *nothing, absolutely nothing will make me put on the Atlético Madrid jersey again.*
Not for the money, not for the fans, not for the badge. I walked off that pitch and I was finished with this club.
You disrespect me once in front of my family, you lose me forever.
-
Osmi Socrates
#16175 Re: La Liga Santander
Gdje god da ode, to smrdi na flop. Čak i ako nekim čudom završi u Barceloni.
Ali, kao da gledam, Arteta će ga kupiti. Dajem mu 10% šanse da ne bude flop.
Ali, kao da gledam, Arteta će ga kupiti. Dajem mu 10% šanse da ne bude flop.