Nemam pojma, lupio bezze.
A i nemam tamo familije.
Nemam pojma, lupio bezze.
Kupili smo prije dva mjeseca stan u zgradi Perla. Opremanjem i kratkim boravkom u stanu i u komunikaciji sa komšijama iz druge zgrade ustanovili smo da je u tim zgradama velik broj Bošnjaka kupilo stanove i da aktivno žive tu, a ima i onih koji dolaze jednom-dvaput godišnje. Kako je trend naseljavanja Bošnjaka u Istočno Sarajevo napredan, hoćeš li za nekih 10-tak godina, npr. i Istočno Sarajevo nazvati "Bliskoistočnim"?
zivi panter jos?_BataZiv_0809 wrote: ↑04/08/2026 18:17 Ne ulazeci u ostalo, da je lazni, vala nije. Evo meni je pomogao ljekarskim savjetom i hvala mu i ovako javno, nisam to nikad pisao.
3 godine kuburim vecsemirsar wrote: ↑04/08/2026 18:39zivi panter jos?_BataZiv_0809 wrote: ↑04/08/2026 18:17 Ne ulazeci u ostalo, da je lazni, vala nije. Evo meni je pomogao ljekarskim savjetom i hvala mu i ovako javno, nisam to nikad pisao.![]()
kuburis?_BataZiv_0809 wrote: ↑04/08/2026 18:403 godine kuburim vecsemirsar wrote: ↑04/08/2026 18:39zivi panter jos?_BataZiv_0809 wrote: ↑04/08/2026 18:17 Ne ulazeci u ostalo, da je lazni, vala nije. Evo meni je pomogao ljekarskim savjetom i hvala mu i ovako javno, nisam to nikad pisao.![]()
hvala bato...svi smo ljudi od krvi i mesa i ne ocekujem niti se trudim da se moji postovi bas svima dopadnu...ne vidim nista prestrasno sto sam iznad napisao, znamo svi ko je sve dosao u nase gradove tokom i nakon rata, pa ne mislim da je Ist Sar nesto se razlikuje od drugih starih BH gradova..no, necu dalje, vidim burnu reakciju od kolege forumasa, a mozda je neurozan ustao..._BataZiv_0809 wrote: ↑04/08/2026 18:17 Ne ulazeci u ostalo, da je lazni, vala nije. Evo meni je pomogao ljekarskim savjetom i hvala mu i ovako javno, nisam to nikad pisao.

Vaikiki, DM, Dajhman, Sportvision, Pepko... vjerojatno sve ista sranja kao i u Sarajevu.bonersa wrote: ↑05/08/2026 14:42 Evo za par sedmica se otvara i ovaj "East Sarajevo City Park", zanimljiv po tome što će faktički biti jedini tržni centar koji radi nedjeljom u Sarajevu i okolini, jer opština Istočno Novo Sarajevo nema zabranu rada nedjeljom, ali ima ograničenje rada do 14:00 sata.
https://www.biznisinfo.ba/snimci-s-grad ... ara-u-bih/
![]()
Hebte u Pristini decathlon otvorili, kod nas jos uvijek waikiki nesto novo..Naslovnica wrote: ↑05/08/2026 16:38Vaikiki, DM, Dajhman, Sportvision, Pepko... vjerojatno sve ista sranja kao i u Sarajevu.bonersa wrote: ↑05/08/2026 14:42 Evo za par sedmica se otvara i ovaj "East Sarajevo City Park", zanimljiv po tome što će faktički biti jedini tržni centar koji radi nedjeljom u Sarajevu i okolini, jer opština Istočno Novo Sarajevo nema zabranu rada nedjeljom, ali ima ograničenje rada do 14:00 sata.
![]()
Hoće li iko dovesti nešto novo, recimo Decathlon?
I svi naravno u Makarsku na moreMate_Miso_Kovac wrote: ↑05/08/2026 17:06 Mi volimo da nemamo izbora. Da moze kako da ima samo Bingo, DM, Zara, jedan telecom/internet provajder, itd. da ne mora raja kontat gdje ce ici i vozdra![]()
![]()
Sve isto sto vec ima. Vitapur ce se na dobrinji zatvoriti prelaze u ovaj centar.Naslovnica wrote: ↑05/08/2026 16:38Vaikiki, DM, Dajhman, Sportvision, Pepko... vjerojatno sve ista sranja kao i u Sarajevu.bonersa wrote: ↑05/08/2026 14:42 Evo za par sedmica se otvara i ovaj "East Sarajevo City Park", zanimljiv po tome što će faktički biti jedini tržni centar koji radi nedjeljom u Sarajevu i okolini, jer opština Istočno Novo Sarajevo nema zabranu rada nedjeljom, ali ima ograničenje rada do 14:00 sata.
![]()
Hoće li iko dovesti nešto novo, recimo Decathlon?