dale cooper wrote: ↑22/08/2026 21:55
banjaluka078 wrote: ↑22/08/2026 21:43
JohnnyS wrote: ↑22/08/2026 20:43
Preosjetljivi ljudi misle kako košarkašice u WNBA ligi trebaju biti plaćeni koliko i košarkaši u NBA. Naravno, WNBA nema ni pola promila marketinškog i svakog drugog potencijala kao NBA.
Meni je bukvalno problem bio izraz "preosjetljiv". Osjetljiv si na nešto ili nisi.
Pa po logici po kojoj su svi "manje ili više rasisti", možeš biti i preosjetljiv na iste stvari.
Ha nemoj zajebavati kufere, nije bas tako. Mnogi su karijere izgradili na profesionalnoj uvrijedjenosti. Mislim da znas na sta je johnny mislio...
Na jelene veljace kojoj je svaki bojeli muskarac sovinista na poziciji moci.
Ako ces konkretno, ja svoj udio i feminizmu dajem prvo od svoje kuce. Ucestvujem u odgoju svoje djece koliko i moja zena, ravnopravno dijelimo poslove, trudim se da ja poklopim neke novcane obaveze koje moramo odraditi, tipa kredita, rezija, a njoj dajem mogucnkst da moze novac rasporedjovati i za svoje potrebe bez da me mora pitati moze li kupiti sebi nesto sto zensku treba da bi se bolje i ljepse osjecala.
Konkretno u posljednjem slucaju rezultat je takav da sad vise ona pazi na dinar engo ja, koji ne razmisljajuci potrosim na nju ili djecu.
Hocu rec zdravorazumski pristup od druge strane cesto iznjedri pozitivnu iskonsku reakciju, i taj odnos moze napredovati.
Ima ona zajebancija sa bill burrom, theres no reason to hit a woman.
Pogledaj ako nisi. Sumira dosta te narative, i daje malo drugaciju percepciju.