Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Moderator: _BataZiv_0809
-
noviclan
- muha_sa
#3227 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Ni cajnoslu nije isto
Kontare
-
smijesni_ste
#3228 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Jel mi se čini ili je Kix mnogo suzdržaniji u izvještavanju večeras?
2,3 članka večeras naspram sinoćnjih 10-ak
2,3 članka večeras naspram sinoćnjih 10-ak
- nepass1
#3229 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Who is s.š.?DebelinJoe wrote: ↑01/08/2026 09:39 Sa FB profila gospođe S.Š
Znači šupak iz Čeljigovića ne izvodi Vojnik sreće...Znači tako...Pa nećemo tako Dino, što bi rekli u jednom dobrom, starom bosanskom filmu...Tzv. organizator je ljude s uredno kupljenim kartama doslovno ostavio pred vratima stadiona. Koncert je poceo kao da se vani nista ne desava. Ljudi su poceli skandirati "Dino lopove". Drugi su, ljuti, psujuci, pokusavali da se izvuku iz mase. Nakon skoro dva sata smo se nasli u tunelu na ulazu u stadion. Ljudi su opet skandirali... oni sa djecom i starije osobe su se probijali kroz masu u pokusaju da izadju sa stadiona... Atmosfera je bila na ivici stampeda. U jednom trenutku pojavili su se policajci, mnogo njih, napravili su doslovno kordon izmedju ljudi i uveli nas iz tunela na stadion... I da, usla sam na koncert a da mi niko nije zatrazio na uvid, ponistio ili skenirao kartu, toliko o "najsavremenijim" sigurnosnim sistemima o kojima smo slusali u najavama. Imam dovoljno koncerata "u nogama" po regiji i Evropi. Ulazila sam na stadione, hipodrome, u arene, ali nikad nisam dozivjela ovo sto dozivjeh u svome gradu.
Inace, sam koncert (dio koji odgledah i odslusah) izvukli su dobri vizuelni efekti i ostala tehnika. Set pjesama koncipiran tako da koketira s prosjecnoscu i podilazi publici sklonijoj folk muzici, zaobilazeci hitove s prvog i drugog albuma. Nije mi jasno zasto u koncertnon setu nema Kokuznih vremena, Sibirske, Mostarske, Pasa moj solidni, Fotografije, Tesko meni sa tobom, Vojnik srece...
Inače, vidio sam likovi sa liste mojih FB i Instagram kontakata koji preferiraju folk muziku i prva ili druga su generacija potomaka onih koji su se na balvanu spustili u grad, da u bili na koncertu lažnog čarobnjaka.
Suljaković šemsa?
-
zposao
#3230 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Ti jos ne kontare svoju grešku u odrazu
Ne smije doći do toga da ti moraš pitati fiskalni račun.
Čim ti to moraš posebno naglašavati i pitati neštu tu nije u dure
- muha_sa
#3231 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
- semsasuljakovic
#3232 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Uz dužno poštovanje, Velićeva riječ po pitanju vjere vrijedi koliko i moja - prosječnog muslimana. Možda i manje od toga.
- Point.
#3233 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Druže, ne stavlja Dino Merlin lično cijene za vodu, nego organizator koncerta. Šta si zapeo za vodu.archi_a wrote: ↑01/08/2026 01:12 Moji se vratili. Koncert za pamćenje. Videa i slike. Razglas i vatrometi. Prepričavat će se danima.Jeste krcato bilo, ali to je za djecu pogotovo doživljaj. Ništa oni upratili nisu oko problema.
I.dalje stojim da jedan mag ovog kalibra na ovim temperaturama na vodi kao osnovnoj potrebi ne mora zaraditi bogatstvo. Ne govorim o sokovima, kokicama, alkoholu tbj., majicama, kapama i cd-ovima. Govorimo o vodi da ljudi ne kolabriraju. Nek misli šta ko hoće.![]()
Ali znate vi da i na drugim koncertima je isto toliko. To ne mijenja činjenicu da kažem da mi je to dno. A on sebi može priuštiti da bude takav džek. Ma šta priuštiti, može sebi priuštiti da kaže besplatno voda. Snimit ću reklamu za moju vodu, zbog mojih fanova, neka njima besplatno na mom koncertu.
- Point.
#3234 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Jesi ikad bio u Londonu na Wembleyu? Kakvo je tek tu ozvučenje, sve misliš da si u Džennetu i da na sceni pjevaju hurije.Better Man wrote: ↑01/08/2026 01:16Vidi. Na koncert se ne ide zbog vatrometa, dronova, specijalnih efekata, balona i sličnog, već zbog dobre svirke. Na koncertu Springsteena ili Pearl Jama nećeš vidjeti ništa od tih scenski efekata. Samo obični light show i dva velika video zida, ali zato dobiješ paklenu svirku, vrhunsko ozvučenje i produkciju. Nick Cave and The Bad Seeds 15.10.2024.g u Zagrebačkoj areni su napravili istinski spektakl. Ozvučenje je bilo presavršeno. I najmanji šum na instrumentu se jasno čuje. Koncert je trajao 2 i pol sata. Ni jednog trenutka Cave nije okrenuo mikrkrofon prema publici da pjeva umjesto njega, već je on pjevao svih 2 i pol sata. Uz njega i bend bili su i London Gospel Choir. To je bio poj anđela kad puste svoje glasove. Organizacija je bila savršena. Arena je bila rasprodana. Koliko god Dino bio veliki o trudio se da to dovede na svjetski nivo, ipak je amater za Springsteena ili Cavea kad je u pitanju organizacija koncerta, produkcija i sve ono što prati isti.kemoBHP wrote: ↑01/08/2026 00:54 Samo da je popljuvat. Niko da napise o stage-u, efektima... Dronovi, vatromet...nema cega nije bilo... Sreca jedino pa stalno imamo ovakvih koncerata...
Problem se desio s jednim ulazom. Greska jeste organizacije, ali nije Dino rasporedjivo redare. A istih je na tribinama bruka bilo. Nevjerovatno al se pazilo i na numerisana mjesta. Uglavnom...
Iako je bio cirkus s prodajom ovog prvog koncerta, ovo sto je ostalo je moglo i stati. Sa zapada se vidjelo da je bilo prostora na parteru ispred. Problem je sto nije izgleda ostavljen koridor. Pa se raja poceka slagati na sredini i kasnije se nabiko do ulaza. Da se neko htio pomaknuti mozda bi i moglo ali u svakom slucaju morali su ostaviti koridor... Ovako je cijeli parter ulazio iz pravca istoka...
Sto se tice ulaza na samom pocetku, potpuno neiskoristen ulaz od betanije... Dobro raja van sarajeva se ne snalazi pa se i tu moglo malo bolje preusmjeravati...
Inace sok i nevjerica za cijene pica. Mislim cudo jedno da ne moze se sta unijeti, i da sponzori gledaju da dio ulozenog vrate kroz standove i prodaju... Zaista nigdje nema. Sto ne napisete koliko je pice u domu mladih recimo za kakve manje svirke... A kamoli za koncert jednom u 10 godina...
- Better Man
#3235 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda sjedenje i stajanje za jedan veliki koncert?
Last edited by Better Man on 01/08/2026 22:28, edited 1 time in total.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#3236 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Po slikama koje sam vidio, jucer je bilo oko 70-75k ljudi. Prekucao je sve ranije koncerte.Better Man wrote: ↑01/08/2026 22:21 Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda srednje i stajanje za jedan veliki koncert?
-
izbjeglica_iz_besmisla
#3237 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
U americi su na stadionu dva piva bila 72 KM.
Sad nastavite o tih 5 KM za pola litre vode. Al onda dignite hajku i za Čolu jer je voda u zetri bila 5 KM prije tri mjeseca.
Sad nastavite o tih 5 KM za pola litre vode. Al onda dignite hajku i za Čolu jer je voda u zetri bila 5 KM prije tri mjeseca.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3238 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Sta nam imas jos reci o tom koncertu na Vembliju? Jesam li sanjao ili si ti isao na taj koncert?Better Man wrote: ↑01/08/2026 22:21 Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda srednje i stajanje za jedan veliki koncert?
- GandalfSivi
#3239 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
E jebiga. Jedino ako je 40K stalo na teren…sime_cipol wrote: ↑01/08/2026 22:23Po slikama koje sam vidio, jucer je bilo oko 70-75k ljudi. Prekucao je sve ranije koncerte.Better Man wrote: ↑01/08/2026 22:21 Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda srednje i stajanje za jedan veliki koncert?
- Better Man
#3240 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Jesam prije dvije godine. Gledao Springsteena. Svirao je 3 sata i 11 minuta bez pauze. Oko 77 hiljada ljudi je bilo na koncertu. Dva dana poslije imao drugi koncert na kojem je izmjenio set listu i odsvirao čak 9 pjesama koje nisu bile prvu večer. Znači 9 pjesama je promijenio na set listi u odnosu na prvi koncert na kojem sam bio. Koncerti bili 25-og I 27-og jula.Point. wrote: ↑01/08/2026 22:17Jesi ikad bio u Londonu na Wembleyu? Kakvo je tek tu ozvučenje, sve misliš da si u Džennetu i da na sceni pjevaju hurije.Better Man wrote: ↑01/08/2026 01:16Vidi. Na koncert se ne ide zbog vatrometa, dronova, specijalnih efekata, balona i sličnog, već zbog dobre svirke. Na koncertu Springsteena ili Pearl Jama nećeš vidjeti ništa od tih scenski efekata. Samo obični light show i dva velika video zida, ali zato dobiješ paklenu svirku, vrhunsko ozvučenje i produkciju. Nick Cave and The Bad Seeds 15.10.2024.g u Zagrebačkoj areni su napravili istinski spektakl. Ozvučenje je bilo presavršeno. I najmanji šum na instrumentu se jasno čuje. Koncert je trajao 2 i pol sata. Ni jednog trenutka Cave nije okrenuo mikrkrofon prema publici da pjeva umjesto njega, već je on pjevao svih 2 i pol sata. Uz njega i bend bili su i London Gospel Choir. To je bio poj anđela kad puste svoje glasove. Organizacija je bila savršena. Arena je bila rasprodana. Koliko god Dino bio veliki o trudio se da to dovede na svjetski nivo, ipak je amater za Springsteena ili Cavea kad je u pitanju organizacija koncerta, produkcija i sve ono što prati isti.kemoBHP wrote: ↑01/08/2026 00:54 Samo da je popljuvat. Niko da napise o stage-u, efektima... Dronovi, vatromet...nema cega nije bilo... Sreca jedino pa stalno imamo ovakvih koncerata...
Problem se desio s jednim ulazom. Greska jeste organizacije, ali nije Dino rasporedjivo redare. A istih je na tribinama bruka bilo. Nevjerovatno al se pazilo i na numerisana mjesta. Uglavnom...
Iako je bio cirkus s prodajom ovog prvog koncerta, ovo sto je ostalo je moglo i stati. Sa zapada se vidjelo da je bilo prostora na parteru ispred. Problem je sto nije izgleda ostavljen koridor. Pa se raja poceka slagati na sredini i kasnije se nabiko do ulaza. Da se neko htio pomaknuti mozda bi i moglo ali u svakom slucaju morali su ostaviti koridor... Ovako je cijeli parter ulazio iz pravca istoka...
Sto se tice ulaza na samom pocetku, potpuno neiskoristen ulaz od betanije... Dobro raja van sarajeva se ne snalazi pa se i tu moglo malo bolje preusmjeravati...
Inace sok i nevjerica za cijene pica. Mislim cudo jedno da ne moze se sta unijeti, i da sponzori gledaju da dio ulozenog vrate kroz standove i prodaju... Zaista nigdje nema. Sto ne napisete koliko je pice u domu mladih recimo za kakve manje svirke... A kamoli za koncert jednom u 10 godina...
- Better Man
#3241 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Nisi sanjao. Išao sam._BataZiv_0809 wrote: ↑01/08/2026 22:26Sta nam imas jos reci o tom koncertu na Vembliju? Jesam li sanjao ili si ti isao na taj koncert?Better Man wrote: ↑01/08/2026 22:21 Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda srednje i stajanje za jedan veliki koncert?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3242 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
E dobro je. Sve kontam ucinilo mi se ili sam te zamijenio sa nekimBetter Man wrote: ↑01/08/2026 22:27Nisi sanjao. Išao sam._BataZiv_0809 wrote: ↑01/08/2026 22:26Sta nam imas jos reci o tom koncertu na Vembliju? Jesam li sanjao ili si ti isao na taj koncert?Better Man wrote: ↑01/08/2026 22:21 Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda srednje i stajanje za jedan veliki koncert?
Jesi li isao sa onom svojom glavnom jaranicom sto se ne sminka puno?
Puno pitanja znam, ali jbg znatizelja
- atmel
#3243 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
_BataZiv_0809 wrote: ↑01/08/2026 22:26Sta nam imas jos reci o tom koncertu na Vembliju? Jesam li sanjao ili si ti isao na taj koncert?Better Man wrote: ↑01/08/2026 22:21 Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda srednje i stajanje za jedan veliki koncert?
Došo podzemnom direkt do stadiona
- Better Man
#3244 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Išao sam sestrom koja živi u Londonu._BataZiv_0809 wrote: ↑01/08/2026 22:29E dobro je. Sve kontam ucinilo mi se ili sam te zamijenio sa nekimBetter Man wrote: ↑01/08/2026 22:27Nisi sanjao. Išao sam._BataZiv_0809 wrote: ↑01/08/2026 22:26
Sta nam imas jos reci o tom koncertu na Vembliju? Jesam li sanjao ili si ti isao na taj koncert?kako je bilo? Jesi se dobro proveo?
Jesi li isao sa onom svojom glavnom jaranicom sto se ne sminka puno?
Puno pitanja znam, ali jbg znatizelja
- dječak sa šibicama
#3245 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Wembley ima 90000 mjesta sjedecih, plus teren. Ukupno 75,000 to 90,000 seated and 25,000 standing (concerts).
Kojom carolijom Dino na Kosevu ima jednak broj posjetilaca kao Wembley. Uzmimo u obzir da ne smijes nakrcati ljude ko sardine.
On po koncertu ima max 40-50 navuceno hiljada.
Kojom carolijom Dino na Kosevu ima jednak broj posjetilaca kao Wembley. Uzmimo u obzir da ne smijes nakrcati ljude ko sardine.
On po koncertu ima max 40-50 navuceno hiljada.
- Better Man
#3246 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Naravno. Kad su ljudi davnih dana izgradili infrastrukturu. Mogli su i kod nas da nisu krali.atmel wrote: ↑01/08/2026 22:30_BataZiv_0809 wrote: ↑01/08/2026 22:26Sta nam imas jos reci o tom koncertu na Vembliju? Jesam li sanjao ili si ti isao na taj koncert?Better Man wrote: ↑01/08/2026 22:21 Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda srednje i stajanje za jedan veliki koncert?![]()
![]()
Došo podzemnom direkt do stadiona![]()
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: 508 SW
#3247 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Pa otprilike ih je toliko i bilo na terenu.GandalfSivi wrote: ↑01/08/2026 22:26E jebiga. Jedino ako je 40K stalo na teren…sime_cipol wrote: ↑01/08/2026 22:23Po slikama koje sam vidio, jucer je bilo oko 70-75k ljudi. Prekucao je sve ranije koncerte.Better Man wrote: ↑01/08/2026 22:21 Izgleda da su nakon sinošnjeg haosa, danas puno bolje odradili posao i da je sva publika ušla na stadion. To onda znači da su ipak prodali više od dozvoljenog broja za prvi koncert. Sad sam baš tražio da vidim zvaničan podatak o broju prodanih karata za dva koncerta Springsteena na Wembleyu 25-og i 27-og jula 2024.g. prodato je 153.904. Što znači oko 77 hiljada ljudi po jednom koncertu. Znali iko koliko je karata Dino Merlin prodao za ova 3 koncerta i koliko je bilo karata u prodaji za jedan od ova tri koncerta. Zanima me čisto da znam koliko je publike bilo sinoć, a koliko večeras i sutra i znali iko koliki je stvarni kapacitet Koševa kad se gleda srednje i stajanje za jedan veliki koncert?
- atmel
#3248 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Obnovili smo trolu za Vogošću..šta hoćeš više..dosta za sledećih 40 godinaBetter Man wrote: ↑01/08/2026 22:36Naravno. Kad su ljudi davnih dana izgradili infrastrukturu. Mogli su i kod nas da nisu krali.atmel wrote: ↑01/08/2026 22:30_BataZiv_0809 wrote: ↑01/08/2026 22:26
Sta nam imas jos reci o tom koncertu na Vembliju? Jesam li sanjao ili si ti isao na taj koncert?![]()
![]()
Došo podzemnom direkt do stadiona![]()
-
made_in_sarajevo
#3249 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Na vracama haman ko na koncertu 
- Better Man
#3250 Re: Koncerti, svirke i ostalo (Najave i utisci)
Koji su bolesnici u Avazu. Denis Bećirović bio sinoć na koncertu sa suprugom i sad oni postavljaju pitanje odakle Mireli 3600 KM za Zimmermannovu haljinu i to predstavljaju kao skandal
Fahro je totalno poludio.