Caciji koji skandiraju "pumpaj, pumpaj"
Nisi ni ti sav u vinklu
jesam li rekao da su caciji?Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑21/07/2026 15:27 pa skandiraju pumpaj, pumpaj
cim su jel zavrsili ovo ne volim te alija![]()
caciji i studenti u blokadi
isti djavo
ima tamo jedno 2,3% normalnih ljudi, kojih mi je zaista zao i koji su tamo izlozeni sikaniranju i nasilju jer su normalni
ovo ostalo.....
da atomska padne i srbija sa lica zemlje nestane
ne bi puno svijet izgubio![]()
isti djavotokio25 wrote: ↑21/07/2026 15:46jesam li rekao da su caciji?Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑21/07/2026 15:27 pa skandiraju pumpaj, pumpaj
cim su jel zavrsili ovo ne volim te alija![]()
caciji i studenti u blokadi
isti djavo
ima tamo jedno 2,3% normalnih ljudi, kojih mi je zaista zao i koji su tamo izlozeni sikaniranju i nasilju jer su normalni
ovo ostalo.....
da atomska padne i srbija sa lica zemlje nestane
ne bi puno svijet izgubio![]()
rekoh meni vise ovi lice na cacije nego da su studenti
Do kada ce ovaj majmun biti na slobodi, dokle je to sudjenje?
Ja sam sve mislio da je umjetna inteligencija u pitanju, woww
kako je ova pička plakala kada su ga privodili sa lisicama. nigdje gordosti i kurčevitosti. suze u okama, kada se malkice osjeti sila.
I sta je ko uradio po tom.pitanju?DebelinJoe wrote: ↑21/07/2026 20:50 Jezero Perućac,gdje se održavala ova četnička regata, najveća je grobnica Bošnjaka. Ovaj morbidni dernek nije slučajno odigran tu
https://detektor.ba/2023/01/17/podvodna ... tava-rata/
REPREZENTACIJA REPUBLIKE SRPSKE DOŠLA PO MLADOG IGRAČA LOKOMOTIVE
Još jedno veliko priznanje za FK Lokomotiva Brčko i potvrda da se u našem klubu predano, odgovorno i kvalitetno radi sa mlađim kategorijama.
Naš talentovani fudbaler Valtrim Ninaj (2011. godište) dobio je zvaničan poziv od reprezentacije Republike Srpske za Reprezentativni kamp Republike Srpske za igrače rođene 2011. godine, koji će biti održan u Trebinju od 27. jula do 2. avgusta 2026. godine.
Ni najbolje spremna jedinica vojske ne moze kompenzirati sve nedostatke politickog i vojnog rukovodstva na terenu. Imas top jedinicu, stavis nekog vrlo upitnog prdonju, stranackog yes-mana na celo i gledas kako ih prvom prilikom lagano zavali..DebelinJoe wrote: ↑25/07/2026 01:34 Kako je jadno ovo komšijsko pozivanje Bibija i Trumponje da eto kao vidi šta se to radi po Bosni. I jedan i drugo eto nema šta raditi nego pratiti airsoft klubove po Bosni...
Nisam fan ni airsofta ni uniformi ni bilo kakvog oružja, ali neka se vježba i ovako...Kada se sjetim 1992. i straža u mahali kada većina starije muškadije koja je služila JNA nije znala ni držati pušku u ruci...Da smo 1992. imali ovakvu vojsku, Republika Srpska bila bi folklorno društvo negdje na periferiji Beograda...