Mislim da ce ovoga Real sazvakati do januara. Nije toliko ni kvalitet ni potencijal problem koliko mislim da mali s glavom nije bas za ovog nivoa fudbala.
Citava njega saga ovog ljeta je jako neozbiljna. Da li ce ga u Realu u suru dotjerati, vidjet cemo. Te preferira Liverpool, odjednom veliki je navijac PSG-a i zelim tamo, sad odjednom Real je uvijek bio izbor...
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BHF_Manijak
- ultima_palabra
#35277 Re: Real Madrid C.F.
Vini ima ugovor jos godinu dana, ako ne potpise u narednih mjesec nemas izbora nego prodati.plain vanilla wrote: ↑25/07/2026 20:48 Pojma nemam ko je taj Diamonde, ali sam izricito protiv prodaje Vinnija.
Mada, mislim da niti Vinni zeli ici niti bi ga Real lako dao.
Mozete vi njega ne voljeti ali on je igracina. Evo i sad na SP sigurno je bio medju najboljima ako ne i najbolji Brazilac.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#35278 Re: Real Madrid C.F.
Potpisat ce. Vinni voli Real, a i Real njega voli. Para imaju.ultima_palabra wrote: ↑25/07/2026 21:38
Vini ima ugovor jos godinu dana, ako ne potpise u narednih mjesec nemas izbora nego prodati.
Mene samo brine onaj Murinjo,. Ja bas volim razne budale
- ultima_palabra
#35279 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho je tu do nove godine max, da dobije otkaz i uzme pareplain vanilla wrote: ↑25/07/2026 21:57Potpisat ce. Vinni voli Real, a i Real njega voli. Para imaju.ultima_palabra wrote: ↑25/07/2026 21:38
Vini ima ugovor jos godinu dana, ako ne potpise u narednih mjesec nemas izbora nego prodati.
Mene samo brine onaj Murinjo,. Ja bas volim razne budaleali nisam njegov fan
Sad mi naumpade, Perez je doveo trenera koji je srao po Viniju kad je bila ona situacija sa Benficom, sve se to itekako gleda i vaga kad je potpis u pitanju.
- JelBistro
- Grijem se na: kratkih rukava
- Vozim: isključivo VW, Audi
#35280 Re: Real Madrid C.F.
Ma da je kao Pele letio bi mi.
Onakvo ponašanje je nedopustivo. Oblatio klub kako je znao i umio.
Onakvo ponašanje je nedopustivo. Oblatio klub kako je znao i umio.
- plain vanilla
- plain vanilla
#35282 Re: Real Madrid C.F.
Skroz sam zaboravila na Murinhov udio u tome. Relativizirao je slucaj, prebacivsi loptu na Vinnija i proslavu gola.ultima_palabra wrote: ↑25/07/2026 22:10
Mourinho je tu do nove godine max, da dobije otkaz i uzme pare
Sad mi naumpade, Perez je doveo trenera koji je srao po Viniju kad je bila ona situacija sa Benficom, sve se to itekako gleda i vaga kad je potpis u pitanju.
Bgm, nije meni lako, vamo Sloboda, tamo Real, isekirah se
-
kory_galaktikos
#35283 Re: Real Madrid C.F.
Vini je strasan igrac. Medju top 5 krila na svijetu zadnjih 5 sezona. Asistira, zabija, vuce ekipu i navlaci na sebe protivnicke igrace.
Njegov veliki problem je sto je na losem glasu a puno sam doprinosi tome. Ima izrazito glupe gestikulacije, poteze i ono konstatno svadjanje. Ok vjerovatno ga zbog toga jos vise svi provociraju al jbg svako koristi priliku.
Pitanje je vrijedi li trpit ga zbog dobrih igara, mislim da da, najvise iz razloga jer nema puno kvalotitetnijih igraca od njega na njegovoj poziciji.
Njegov veliki problem je sto je na losem glasu a puno sam doprinosi tome. Ima izrazito glupe gestikulacije, poteze i ono konstatno svadjanje. Ok vjerovatno ga zbog toga jos vise svi provociraju al jbg svako koristi priliku.
Pitanje je vrijedi li trpit ga zbog dobrih igara, mislim da da, najvise iz razloga jer nema puno kvalotitetnijih igraca od njega na njegovoj poziciji.