Andrew Tate ALL ABOUT

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

PixelDrifter

#901 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PixelDrifter »

Truba wrote: 21/07/2026 09:16 to što neki forumaš ne zna ko je ko nije neko mjerilo

evo recimo žali mi se kolegica da ljudi na fakultetu na ispitu ne znaju ko je ovo...dakle polažeš predmet o umjetnosti i ne znaš ko je ovaj lik
ali se nije ženska provalila do kraja rekla je: neki kralj :D

Image
Opet bajke i imaginarni likovi iz kolektivne halucinacije ispranih mozgova.
Hendrix

#902 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Hendrix »

Hajd ba necemo sad glumit Majku Terezu ovde. Truba na ovoj temi je pisao kako mediji osudjuju ovog morona bez suda bla bla...to su iste one price kada za nekog fasistu kazu kako je neshvacen. Ili ono "ima on dobrih ideja".

Jednostavno za neke ljude se zna ko su i sta su. I meni kao roditelju, posebno mi se gadi bilo koji pokusaj odbrane ovog monstruma koji karijeru i slavu gradi na degradiranju zena. I to bi trebalo biti dovoljno svima da ga prekrize a ne ovako ofirno razvodnjavaju njegova djela i prizivaju slobodu govora.

Ofirno je ba. Andrew Tate je zapadna verzija Talibana.
skrbavi-admin

#903 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by skrbavi-admin »

izgleda da bi ga i ti primao koliko to spominjes jaruga :lol:
Plavo-bijeli

#904 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

PixelDrifter wrote: 21/07/2026 10:14 Ne šutaš ljude koje voliš kao loptu. Izraz njegovog uvijek bijesnog i ljutog lica pokazuje anger issues. Njegove izjave nisu samo pogrešne, već duboko bolesne i problematične, njegova mentalna metastaza (mentalni sadizam )je upakirana u patrijarhalnu žvakaću gumu, koju žvače desnica koja se hrani mržnjom. U neko normalno doba, ovaj tip bi ga primao pasivno u nekom klošarskom getu, u vrijeme tiktoka i sličnih socijalnih pizdarija je guru, jer postoje hadumi koji mu se dive.
Opet mi nisi rekao zasto mislis da lik mrzi zene?? Konkretan budi, nemoj nesto filozofisati.
Budi konkretan- koje izjave, navedi eto 2,3 izjave pa cemo da ih analiziramo - mozda si u pravu, ne znam, vidjet cemo.
Lik je zaradjivao desetine hiljada dolara svaki mjesec sa webcam studiom i prije nego je postao popularan.
To kako je dosao do miliona svaki mjesec je savršen marketing i poznavanje istog.
Imas mnoge ljude koji imaju pratioce, ali ni blizu nemaju toliko novca, niti blizu.
PixelDrifter

#905 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PixelDrifter »

Tebi on neki idol, ima lovu, pa je, kao pametan? Čovjek se bavi prodajom ljudi i organizovanom prostitucijom. Kriminalac.
Hendrix

#906 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Hendrix »

Plavo-bijeli wrote: 21/07/2026 10:31
PixelDrifter wrote: 21/07/2026 10:14 Ne šutaš ljude koje voliš kao loptu. Izraz njegovog uvijek bijesnog i ljutog lica pokazuje anger issues. Njegove izjave nisu samo pogrešne, već duboko bolesne i problematične, njegova mentalna metastaza (mentalni sadizam )je upakirana u patrijarhalnu žvakaću gumu, koju žvače desnica koja se hrani mržnjom. U neko normalno doba, ovaj tip bi ga primao pasivno u nekom klošarskom getu, u vrijeme tiktoka i sličnih socijalnih pizdarija je guru, jer postoje hadumi koji mu se dive.
Opet mi nisi rekao zasto mislis da lik mrzi zene?? Konkretan budi, nemoj nesto filozofisati.
Budi konkretan- koje izjave, navedi eto 2,3 izjave pa cemo da ih analiziramo - mozda si u pravu, ne znam, vidjet cemo.
Lik je zaradjivao desetine hiljada dolara svaki mjesec sa webcam studiom i prije nego je postao popularan.
To kako je dosao do miliona svaki mjesec je savršen marketing i poznavanje istog.
Imas mnoge ljude koji imaju pratioce, ali ni blizu nemaju toliko novca, niti blizu.

A evo i jos jednog stovaoca lika i djela tejta. Manosfera nema dalje.
If a woman accuses a man of cheating, there’s one appropriate response, according to Tate, who posted the following to his TikTok account: “It’s bang out the machete, boom in her face, you grip her up by the neck, ‘WHAT’S UP BITCH’...you go fuck her. That’s how it goes, you go slap, slap, grab, choke, ‘shut up bitch,’ sex.”

He has also stated that “we should bring the Nazi salute back” then proudly performed the salute in a video and encouraged his followers to embrace it and continue engaging in racism.
Plavo-bijeli

#907 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

PixelDrifter wrote: 21/07/2026 10:35 Tebi on neki idol, ima lovu, pa je, kao pametan? Čovjek se bavi prodajom ljudi i organizovanom prostitucijom. Kriminalac.
Itekako je pametan, te vrlo inteligentan.

Ne, ne bavi se "prodajom ljudi" ni "organizoanom prostitucijom"?!

Prostitucija: Podrazumijeva fizički kontakt (pružanje seksualnih usluga uživo klijentima u zamjenu za novac). Ako vlasnik te kuće dovodi klijente da imaju fizičke odnose sa djevojkama, onda je to klasično podvođenje (svodništvo) i organizovana prostitucija.
PixelDrifter

#908 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PixelDrifter »

Ne budali.
DaysleepeR

#909 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by DaysleepeR »

Image
Plavo-bijeli

#910 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Hendrix wrote: 21/07/2026 10:39

If a woman accuses a man of cheating, there’s one appropriate response, according to Tate, who posted the following to his TikTok account: “It’s bang out the machete, boom in her face, you grip her up by the neck, ‘WHAT’S UP BITCH’...you go fuck her. That’s how it goes, you go slap, slap, grab, choke, ‘shut up bitch,’ sex.”

He has also stated that “we should bring the Nazi salute back” then proudly performed the salute in a video and encouraged his followers to embrace it and continue engaging in racism.
Vidim imaš problema sa shvaćanjem sarkazma?

Ako mi ti kazes da te šef nervira i da ga ne podnosiš i pitaš me za savjet, a ja se nasmiješim i kazem najbolje da ga zavezes za stolicu i onda ubijes i ti budes novi sef..da li ces reci da sam ja ubica, sadista, psihopata? Ili ces reci da imam crni humor?

Jesi ikad pogledao i jedan njegov podcast gdje ozbiljno prica o zenama i svemu ostalome?
Hendrix

#911 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Hendrix »

Plavo-bijeli wrote: 21/07/2026 11:01

Ako mi ti kazes da te šef nervira i da ga ne podnosiš i pitaš me za savjet, a ja se nasmiješim i kazem najbolje da ga zavezes za stolicu i onda ubijes i ti budes novi sef..da li ces reci da sam ja ubica, sadista, psihopata? Ili ces reci da imam crni humor?

Jesi ikad pogledao i jedan njegov podcast gdje ozbiljno prica o zenama i svemu ostalome?
Pa znam tacno sta ces reci ba, nisi jedini. Ne pada mi na pamet da gledam podcast svodnika i kriminalca.

Druze sad ozbiljno.

Prvi put sam cuo za ovoga kada mi je kcerka, tada 2 razred srednje rekla kako likovi u skoli se furaju na njega i prijete curama u stilu Andrew Tate "crnog humora". Nije to nimalo smjesno kada ti kcerki neko kaze da mora da slusa muskarca i da joj je jedina vrijednost koliko se puta moze jebati na dan...citiram ovog maloumnika. Ovaj moron je idol tinejdzerima, to je van svake pameti. Citava njegova prica o zenama kao trofejima, nasilnom seksu, i uopsteno anti feminizmu je smece. Dao je glas perverznjacima i manijacima, vidi mozemo i mi sada na glas sve, sloboda govora.

Tako da ne duljim dalje, poserem se na Andrew Tatea i bilo koga ko nadje inspiraciju u njegovim svodnickim podcastima.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#912 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by plain vanilla »

i Hitler je bio pametan i imao sljedbenike
Plavo-bijeli

#913 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Hendrix wrote: 21/07/2026 11:08

Pa znam tacno sta ces reci ba, nisi jedini. Ne pada mi na pamet da gledam podcast svodnika i kriminalca.

Druze sad ozbiljno.

Prvi put sam cuo za ovoga kada mi je kcerka, tada 2 razred srednje rekla kako likovi u skoli se furaju na njega i prijete curama u stilu Andrew Tate "crnog humora". Nije to nimalo smjesno kada ti kcerki neko kaze da mora da slusa muskarca i da joj je jedina vrijednost koliko se puta moze jebati na dan...citiram ovog maloumnika. Ovaj moron je idol tinejdzerima, to je van svake pameti. Citava njegova prica o zenama kao trofejima, nasilnom seksu, i uopsteno anti feminizmu je smece. Dao je glas perverznjacima i manijacima, vidi mozemo i mi sada na glas sve, sloboda govora.

Tako da ne duljim dalje, poserem se na Andrew Tatea i bilo koga ko nadje inspiraciju u njegovim svodnickim podcastima.
A ja.. ne pada ti na pamet...ali zato ti pada na pamet da na osnovu par nekih tik tok postova i retardiranih tinejdzera pravi nekakve zakljucke...
Pa svi ti tinejdzeri od 12 do 18 godina i bez tejta gledaju cure kao hodajuce sex lutke koje ako budu imali srece mogu iskoristiti.ako to ne znas onda si izgubljen u vremenu i prostoru.
Uopste nikada ne spominje nikakav "nasilan sex" to sto neke cure vole to ali daju consent za kinky stvari kao vezanje, davljenje itd to je nesto potpuno drugo i potpuno moralno i ok sve dok ima consent.

Uopste nije dao glas perverznjacima i manijacima, ne znam otkud ti i sad to...

Nije uopste ni spominjao nista oko "koliko se puta moze jebati na dan "? sta pricas?

Doslovno sva svoje zakljucke donosis na osnovu par sitnih stvari sto si procitao, ali imas potrebu da non stop pises oko njega kao da on kvari drustvo :lol:
Plavo-bijeli

#914 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

plain vanilla wrote: 21/07/2026 11:15 i Hitler je bio pametan i imao sljedbenike
Dobro i?
Kakve to veze ima?
Ako je Hitler ubijao da li znaci da on nije bio pametan? Ne znaci..
To sto neko nekog ne gotivi i to sto neko mozda radi neke pogresne stvari ne znaci da ta osoba nije pametna.

To za sljedbenike, pa kroz historiju su i najveće budale znale imati ogroman broj sljedbenika...imas i primjere gdje su za ljude vjerovali da su Bogovi, cak i prije nekih 1000 godin ,sad baš čitam za taj slučaj kod jedne vrste muslimana - Karmata, gdje su jednog mladića iz Perzije proglasili Bogom i onda ga 80 dana tako obozavali....
Znaci i ti ekstremni primjeri prolaze...
STo ne znaci da svako ko ima sljedbenike je loš...
Ali u ovom slucaju Tatea se zakljucuje da ima sljedbenike ne nuzno jer je super pametan, ali je super pametan u kontekstu marketinga.

Sta uraditi ako vas zena prevari...mislim da je rekao hiljadu puta - da je i volio neku curu, ali da je otisao od nje i jednostavno se posvetio radu/biznisu/treningu i nasao drugu i eto prebolio je... to kaze u podcastu...

Ako hoce da budee viralan i da dobije na desetine milioan onda kaze kroz šalu..najbolje da je kidnapujes i odvezes na planinu i kazes da neces sici dok se ne izvines...
Hendrix

#915 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Hendrix »

Plavo-bijeli wrote: 21/07/2026 11:15
Hendrix wrote: 21/07/2026 11:08

Druze sad ozbiljno.

A ja.. ne pada ti na pamet...ali zato ti pada na pamet da na osnovu par nekih tik tok postova i retardiranih tinejdzera pravi nekakve zakljucke...
Pa svi ti tinejdzeri od 12 do 18 godina i bez tejta gledaju cure kao hodajuce sex lutke koje ako budu imali srece mogu iskoristiti.ako to ne znas onda si izgubljen u vremenu i prostoru.
Uopste nikada ne spominje nikakav "nasilan sex" to sto neke cure vole to ali daju consent za kinky stvari kao vezanje, davljenje itd to je nesto potpuno drugo i potpuno moralno i ok sve dok ima consent.

Uopste nije dao glas perverznjacima i manijacima, ne znam otkud ti i sad to...

Nije uopste ni spominjao nista oko "koliko se puta moze jebati na dan "? sta pricas?

Doslovno sva svoje zakljucke donosis na osnovu par sitnih stvari sto si procitao, ali imas potrebu da non stop pises oko njega kao da on kvari drustvo :lol:
Imas stotine podcasta normalnih ljudi, na hiljade i hiljade knjiga na svaku temu.

Tebi je intelektualni nivo Andrew Tate kojeg nazivas "veoma pametnim". Dao sam ti gore citat iz njegovog videa, sta hoces vise? Sarkazam jel? Kao i Elon Musk sieg heil? Malo zajebancije? Wow kako kontroverzno i "edgy".

Intelektualac za moralnu fukaru.

Sta vidis u tome hajd onako interesuje me? Jesi protiv feminizma, zena generalno, ides ka toj "manosferi"? Macho zajebani frajeri sta vec? Volis da je zena tvoje vlasnistvo, da te slusa, mozda malo i kinky davljenja usput?

Ne pisem ja non stop o njemu, dovoljno je napisano i dovoljno sam vidio. Ja iz prve ruke znam njegov uticaj na djecu u srednjoj skoli koji ti negiras. Ja sam spomenuo jedan slucaj a bilo ih je bruka i imali smo roditeljski na temu, pazi sad Andrew Tatea i jos par slicnih debila koji su drugi roditelji spomenuli.

Tate im je dao izgovor da to javno kazu, sto je prije bilo nepojmljivo. Bio sam i ja u srednjoj nekada, nismo imali kretene koji su u kultu ovakvog debila. Neshvacenog intelektualca koji se vjerovatno bori za prava zena jel?
darius_maximus

#916 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by darius_maximus »

Plavo-bijeli wrote: 21/07/2026 11:20
plain vanilla wrote: 21/07/2026 11:15 i Hitler je bio pametan i imao sljedbenike
Dobro i?
Kakve to veze ima?
Ako je Hitler ubijao da li znaci da on nije bio pametan? Ne znaci..
To sto neko nekog ne gotivi i to sto neko mozda radi neke pogresne stvari ne znaci da ta osoba nije pametna.

To za sljedbenike, pa kroz historiju su i najveće budale znale imati ogroman broj sljedbenika...imas i primjere gdje su za ljude vjerovali da su Bogovi, cak i prije nekih 1000 godin ,sad baš čitam za taj slučaj kod jedne vrste muslimana - Karmata, gdje su jednog mladića iz Perzije proglasili Bogom i onda ga 80 dana tako obozavali....
Znaci i ti ekstremni primjeri prolaze...
STo ne znaci da svako ko ima sljedbenike je loš...
Ali u ovom slucaju Tatea se zakljucuje da ima sljedbenike ne nuzno jer je super pametan, ali je super pametan u kontekstu marketinga.

Sta uraditi ako vas zena prevari...mislim da je rekao hiljadu puta - da je i volio neku curu, ali da je otisao od nje i jednostavno se posvetio radu/biznisu/treningu i nasao drugu i eto prebolio je... to kaze u podcastu...

Ako hoce da budee viralan i da dobije na desetine milioan onda kaze kroz šalu..najbolje da je kidnapujes i odvezes na planinu i kazes da neces sici dok se ne izvines...
Dvije stvari:
1. Frajer namjerno gradi imidž debila, nije mu ga niko drugi gradio. Kako siješ...
2. Ne dobiješ greškom optužnicu za preko 50 tačaka vezanih za prostituciju i trgovinu ljudima. Može te jedna žena lažno optužiti za nešto, pa se eto zamjerio nekome, ali ova optužnica je u rangu s Diddyevom.

Nemam pojma zašto ga braniš, nije ti rod.
Jebaji ga, ako si nešto i pokupio od njega, nije kraj svijeta.
Eto i Hitler je gurao zakone o zaštiti životinja, o pravu na godišnji odmor, gradio fabrike i donio svijetu Bubu.
Šta ćeš, može i totalni moron nešto dobro uraditi za svijet.
PixelDrifter

#917 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PixelDrifter »

Više od ovog svodnika i krimosa me plaše ljudi kojima je mentalni retard idol. U kakvom je blatu civilizacije kada ti deranged closed gay daje savjete kako se ponašati prema ženama. Ili ti je mjerilo vrijednosti nekoga kao ljudskog bića njegovo bogatstvo (Trump, Musk, Putin, Epstein, it'd.).
Last edited by PixelDrifter on 21/07/2026 12:00, edited 1 time in total.
Plavo-bijeli

#918 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

1. Neko ko se namjerno pravi da je "debil" i neko ko je "glup" - tim potezima je sebio donio desetine miliona dolara svaki mjesec, SVAKI MJESEC. Pravo pametan potez od nekoga ko je "glup"? Zar ne?

2. znas li uopste sta se smatra pod "trgovinom ljudima"? Pod trgovinom ljudima u njegovom smislu tuzioci uzimaju u obzir da je on kao njima govorio da ih voli, da ce ih ozeniti i onda se one zaljubile i krenule da rade kao webcam cure lol smatra se pod trgovinom ljudima "kontrola" jer je imao camere postavljene u svom tom mansionu, ili se smatra to sto je on uzimao najveci profit...jer to spada u domen "eksploatacije".
Znači ja garantujem da je kod 99% privatnika danas sto puta gore kod nas, ali eto niko od njih nece biti oznacen kao neko ko "trguje ljudima".

To kako koga danas optuzuje kada s u pitanju milioneri, apsolutno danas nista ne znaci.
Imas na desetine primjera gdje cure odmah hladno optuze milionera za silovanje, zta ovo za ono..jer je skontala da bi mogla uzeti koju paru i osjeca se iskoristenom.

Ja ga " ne branim" nego branim logiku iza njegovog slucaja.

Lik organizuje party, dodje na desetine i stotine cura. Jedna od njih bude amerikanka koja je zeljna zabave i svega sto te zabave nude.
Momak joj sazna da je ona tu, ona mu kaze joj..prisilio me on...ovaj kontaktira ambasadu i njega uhapse...
Ti i slicni dodjete na forum i kazete eh prisilio je on da bude na partiju lol ali nikad neces ti cuti tu citavu pricu.

Evo sad je optuzen za "pornografske slike djece"
Sta kad neko to procita pomisli? Imao na telefonu golotinju od curica od 9g.
STa je bilo? Sa 18,19 godina imao curu napr od 17g u Britaniji gdje je age of consent 16g...i kao i doslovno svaki lik kojeg sam znao u zivotu a da je imao curu i imao odnose sa njom - je imao njene gole slike...ali eto..kad hoces nekog da srusis onda mu za sve sto radi nadjes neki problem.
PixelDrifter

#919 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PixelDrifter »

De nam malo rastumači i Epsteina, jer po tvojoj "logici" i on se samo najnormalnije ponašao. Dečko, tvoj sistem vrijednosti je ozbiljno poremećen. Što je najgore nisi jedini, generacije debila odrasle na smartphonu odgaja pornografija i krimosi.
Plavo-bijeli

#920 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

PixelDrifter wrote: 21/07/2026 12:05 De nam malo rastumači i Epsteina, jer po tvojoj "logici" i on se samo najnormalnije ponašao. Dečko, tvoj sistem vrijednosti je ozbiljno poremećen. Što je najgore nisi jedini, generacije debila odrasle na smartphonu odgaja pornografija i krimosi.
STa da ti rastumacim? Epstein je bio "obicni" spijun koji je radio za Mossad i Izrael sa ciljem da kompromituje sve bitne osobe na Svijetu i poslije ih ucjeni.
Ne znamo uopste ni koliko je moralan bio ili nije, sve sto je radio je za njeg bio posao i on ga je i te perspektive savrseno odradio, a sto danas vidimo na Trumpu koji je predsjednik Amerike ali mora slusati sta Izrael kaze.
Hendrix

#921 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Hendrix »

Ovo je rasprava ko ono kada na vijest o femicidu vidis komentare "Treba vidjet sto je on ubio nije to coek bezze uradio...zene sta znaju covjeku napravit nisu to cista posla.." itd.

Plavo bijeli covjek od biznisa, diplomirao na fakultetu za Odnos Prema Zenama i Kripto Valutama na katedri prof. Tatea.
PixelDrifter

#922 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by PixelDrifter »

Plavo-bijeli wrote: 21/07/2026 12:09
PixelDrifter wrote: 21/07/2026 12:05 De nam malo rastumači i Epsteina, jer po tvojoj "logici" i on se samo najnormalnije ponašao. Dečko, tvoj sistem vrijednosti je ozbiljno poremećen. Što je najgore nisi jedini, generacije debila odrasle na smartphonu odgaja pornografija i krimosi.
STa da ti rastumacim? Epstein je bio "obicni" spijun koji je radio za Mossad i Izrael sa ciljem da kompromituje sve bitne osobe na Svijetu i poslije ih ucjeni.
Ne znamo uopste ni koliko je moralan bio ili nije, sve sto je radio je za njeg bio posao i on ga je i te perspektive savrseno odradio, a sto danas vidimo na Trumpu koji je predsjednik Amerike ali mora slusati sta Izrael kaze.
Nevezano za ovo buncanje o Epsteinu ("Ne znamo uopste ni koliko je moralan bio ili nije."). Dječače mili, zar vas ne uče više u školi sintaksi? Nije čudo da razmišljaš kao osoba kome su moral i etika totalne nepoznanice i apstraktni pojmovi. Stvorenja nenamjerno oplođena, bez kompasa, osim tiktoka, će vladati planetom. A, budalina majka je permanentno trudna.
Plavo-bijeli

#923 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

Hendrix wrote: 21/07/2026 12:18 Ovo je rasprava ko ono kada na vijest o femicidu vidis komentare "Treba vidjet sto je on ubio nije to coek bezze uradio...zene sta znaju covjeku napravit nisu to cista posla.." itd.

Plavo bijeli covjek od biznisa, diplomirao na fakultetu za Odnos Prema Zenama i Kripto Valutama na katedri prof. Tatea.
Kako glupa analogija, nije ni cudo s obzirom sta sve pišeš i kako na svaki moj argument pokusavas mene da napadnes kao licnost, nivo raspravljanja kao da imas 15godina, a vrlo si mator.

Ne postoji niti jedan argument ni opravdan razlog zasto bi neko ubio curu, osim ako je u pitanju samoodbrana.

Baš Tate u podcastima priča i spominje situacije gdje ga je cura prevarila - a on je volio i bio zaljubljen i šta... nastavio zivot bez nje, patio, trenirao, radio itd...
Plavo-bijeli

#924 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by Plavo-bijeli »

PixelDrifter wrote: 21/07/2026 12:21
Plavo-bijeli wrote: 21/07/2026 12:09
Nevezano za ovo buncanje o Epsteinu ("Ne znamo uopste ni koliko je moralan bio ili nije."). Dječače mili, zar vas ne uče više u školi sintaksi? Nije čudo da razmišljaš kao osoba kome su moral i etika totalne nepoznanice i apstraktni pojmovi. Stvorenja nenamjerno oplođena, bez kompasa, osim tiktoka, će vladati planetom. A, budalina majka je permanentno trudna.
Dječače mili, pa jel moguće da nemaš niti jedan jedini argument, nego se sve svodi - kao i kod svih ovih tvojih drugih sagovornika, na ad hominem i pokušaj da mene kao ličnost diskredituješ, a ne moje argumente?!?
Šta je sa mojom sintaksom i kakve ona veze ima?
Stvorenja koja su odrasla bez tiktoka upravljaju svijetom i oni su ti koji čine najveće zlo i koja su činila najveća zla.
Tik Tok je nebitan, nisi intelektualni nivo da to shvatiš, kao što nisi nivo ni da shvatiš kontekst moralnosti i Epsteina, ali evo dat ću ti jedan hint pa možda pomogne.
Ako ja radim za DEA i moj zadatak je da se infiltriram među narkomane i dilere sa ciljem da ih sve uhapsimo, pa usput prodajem drogu, konzumiram i ja drogu sa njima ponekad i radim te neke ilegalne stvari..da li znaci da sam ja isti kao i oni i da sam diler ili ipak ne znači?
Ah teško je to malo kroz glavu probaciti, vjerujem.
darius_maximus

#925 Re: Andrew Tate ALL ABOUT

Post by darius_maximus »

Plavo-bijeli wrote: 21/07/2026 11:58 1. Neko ko se namjerno pravi da je "debil" i neko ko je "glup" - tim potezima je sebio donio desetine miliona dolara svaki mjesec, SVAKI MJESEC. Pravo pametan potez od nekoga ko je "glup"? Zar ne?

2. znas li uopste sta se smatra pod "trgovinom ljudima"? Pod trgovinom ljudima u njegovom smislu tuzioci uzimaju u obzir da je on kao njima govorio da ih voli, da ce ih ozeniti i onda se one zaljubile i krenule da rade kao webcam cure lol smatra se pod trgovinom ljudima "kontrola" jer je imao camere postavljene u svom tom mansionu, ili se smatra to sto je on uzimao najveci profit...jer to spada u domen "eksploatacije".
Znači ja garantujem da je kod 99% privatnika danas sto puta gore kod nas, ali eto niko od njih nece biti oznacen kao neko ko "trguje ljudima".

To kako koga danas optuzuje kada s u pitanju milioneri, apsolutno danas nista ne znaci.
Imas na desetine primjera gdje cure odmah hladno optuze milionera za silovanje, zta ovo za ono..jer je skontala da bi mogla uzeti koju paru i osjeca se iskoristenom.

Ja ga " ne branim" nego branim logiku iza njegovog slucaja.

Lik organizuje party, dodje na desetine i stotine cura. Jedna od njih bude amerikanka koja je zeljna zabave i svega sto te zabave nude.
Momak joj sazna da je ona tu, ona mu kaze joj..prisilio me on...ovaj kontaktira ambasadu i njega uhapse...
Ti i slicni dodjete na forum i kazete eh prisilio je on da bude na partiju lol ali nikad neces ti cuti tu citavu pricu.

Evo sad je optuzen za "pornografske slike djece"
Sta kad neko to procita pomisli? Imao na telefonu golotinju od curica od 9g.
STa je bilo? Sa 18,19 godina imao curu napr od 17g u Britaniji gdje je age of consent 16g...i kao i doslovno svaki lik kojeg sam znao u zivotu a da je imao curu i imao odnose sa njom - je imao njene gole slike...ali eto..kad hoces nekog da srusis onda mu za sve sto radi nadjes neki problem.
Da, to znači "imidž".
Charlie Chaplin je gradio imidž smotanka, pa ga je teško zamisliti kao akcionog junaka, iako on u stvarnom životu nije bio ni smotan ni levat kakvim se predstavljao.
Ovaj je gradio imidž debila, pa ga tako i doživljavaju (iako je moje lično mišljenje da frajer u stvarnom životu i jeste debil, samo koristi to za biznis i zaradu, jer je to profitabilno polje :D).

Što se tiče tvog "objašnjenja" za trgovinu ljudima, znači:
- lik lagao ženama da ih voli
- one se primile na prevaru i dođu kod njega
- on ih snima kamerama na svom imanju
- on uzima profit od toga

i tebi to nije eksploatacija?
Šta ti još treba, pa tu riječ stavljaš pod navodnike?
To što su one "željele"?
Pa ako im je obećao da će tako zaraditi stan i auto, a slagao ih, zaradu zadržavao sebi, plus vjerovatno da nije plaćao porez na to, to je 100% klasična eksploatacija (plus utaja poreza, zbog koje će ga odrati) i ne znam što bi bilo čudno da mlado čeljade povjeruje ultra uspješnom biznismenu, pogotovo po pitanju zarade para.

Nemoj me zezati.
Kao što rekoh, moguće je da te kao "uspješnog muškarca" 1-2 cure optuže za nešto za što nisi kriv, nego traže isplatu.
Ali 56 tačaka, druže, Diddy nije imao toliko...
Post Reply