Finale: Španjolska - Argentina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Billy The Pljuc
#1351 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Aj fala curcu i to završi, ne odgledah i poštedih sebe nerviranja a tek mogu zamisliti kako bih se iznervirao da je kojim čudom Argentina uzela. Šta reći o istima, iskreno nisam nikad bio fan njihove repke a masu njihovih igrača sam volio kroz život. Meščini @muha_sa pomenu Kempesa, u toj generaciji bio je i jedan Passarella, pa neizbježni Maradona, Batigol, Di Maria i najveći Messi. One koje ne spomenuh a bruka ih je još poput Caniggie koji jeste izazivao simpatije i možda Saviole, jesu bili dobri ili odlični igrači ali ne moji omiljeni. Mislim da je dovoljno ako ne i previše napisano o njihovoj repki tako da neću ništa novo reći time da ih nisam ljubitelj. Protežirani su maksimalno na posljednja dva SP-a jer imaju jednog vanzemaljca čije je vrijeme izgleda zvanično prošlo. Sad će mnogi reći kako mogu isto napisati jer je isti haman 8 golova zabio na ovom i na šta ja mogu samo reći - suđenje. Koliko on u suštini može skupa sa repkom mislim da dovoljno govori statistika sinoćnje utakmice i bila bi zaista nepravda da su se nekako dočepali titule. Skeptičan sam u pogledu budućnosti njihove repke kad se on zvanično oprosti a iskreno mislim i da zaslužuju prosječnost, ponašanje im je baš za dozivanja skromnosti koju valjda nikad nisu ni imali. Neću suditi naciju a neću se plaho ni ibretiti na ispade kao ni pokušaj Messija da čupu eliminiše iz igre, niđe veze za jednog Messija, valjda im je to nacionalno obilježje, jbt ih.
Španci su vjerujem obradovali mnoge, gledam kako se u Gazi ispratila utakmica i navijanje i radost tog napaćenog naroda. Kod mene u komšiluku je isto bilo izljeva radosti nakon priznatog gola a i ispoljavanja nervoze nakon poništenih tako da nisam ni morao gledati utakmicu da bih bio u toku. Sve u svemu Španija više nego zasluženo.
Španci su vjerujem obradovali mnoge, gledam kako se u Gazi ispratila utakmica i navijanje i radost tog napaćenog naroda. Kod mene u komšiluku je isto bilo izljeva radosti nakon priznatog gola a i ispoljavanja nervoze nakon poništenih tako da nisam ni morao gledati utakmicu da bih bio u toku. Sve u svemu Španija više nego zasluženo.
-
Mustang1
#1352 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Nek je zavrsilo i ovo sranje.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
- MarlboroGold
#1354 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Uguši ovaj Totaš sa white trash i ostalim pričama... držite se ba fudbala.
Mada svakako će ova tema umrijeti za dan dva.
Uglavnom nadam se da nikad više ovakvo finale neću gledati da toliko jedna ekipa dominira nad drugom.
I konačno da se ovo završi... slomilo me SP i totalno mi je poremetilo ritam što se tiče spavanja.
Mada svakako će ova tema umrijeti za dan dva.
Uglavnom nadam se da nikad više ovakvo finale neću gledati da toliko jedna ekipa dominira nad drugom.
I konačno da se ovo završi... slomilo me SP i totalno mi je poremetilo ritam što se tiče spavanja.
- JohnnyS
#1355 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Jašta nego white trash
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
Osmi Socrates
#1357 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Ja objašnjavam kad me priučeni pitaju.
A može vala i o fudbalu.
Jedno svjetsko prvenstvo im totalno naštimala fašistička hunta. Ista ona prethodno pomenuta. To čak i nije tajna. Knjige napisane o tome.
Sa drugog SP koje su osvojili, ponose se prevarom nad Englezima. Svaka čast Maradoni, ali kad se čitava nacija ponosi sportskom prevarom, to je za kliničkog izučavanja.
Ova zadnja dva prvenstva svi smo gledali.
Hoćete li da objasnim i zašto bjelosvjetski fašisti navijaju za ovu gamad? Šta oni predstavljaju toj fašističkoj bagri?
A može vala i o fudbalu.
Jedno svjetsko prvenstvo im totalno naštimala fašistička hunta. Ista ona prethodno pomenuta. To čak i nije tajna. Knjige napisane o tome.
Sa drugog SP koje su osvojili, ponose se prevarom nad Englezima. Svaka čast Maradoni, ali kad se čitava nacija ponosi sportskom prevarom, to je za kliničkog izučavanja.
Ova zadnja dva prvenstva svi smo gledali.
Hoćete li da objasnim i zašto bjelosvjetski fašisti navijaju za ovu gamad? Šta oni predstavljaju toj fašističkoj bagri?
Last edited by Osmi Socrates on 20/07/2026 08:27, edited 2 times in total.
- Ateista
#1358 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Cestitke Spaniji, zasluzena pobjeda, potpuno su ih neutralisali na sredini a i ono malo pokusaja u napadu, jednostavno nadmocni u sredini i tu im niko ne moze parirati. Ocekivao sam da ce biti bolji, ali nisam ocekivao da ce Argentina biti ovoliko bespomocna.
Sve do sad Argentina zasluzeno prosla do finala, ali da su kojim slucajem izborili penale, iako bi mi bilo drago, moram priznati da bi bilo nezasluzeno.
Drago mi je da su nakon jucerasnjeg sudjenja zacepljena usta svim ovim teoreticarima zavjere kako sudije i Fifa guraju Argentinu, da je stvarno tako ne bi sudija podijelio toliko (zasluzenih da budem posten) kartona. Cak sta vise, mogu reci da je blago favorizovao Spance jer su i oni zasluzili sigurno par kartona koje nisu dobili jer su imali grubih poteza koji nisu bas u njihovom stilu, ukljucujuci jedan prekrsaj koji nije nikako dosudio, ali opet nista od toga nije prelomilo utakmicu, crveni karton je potpuno zasluzen kao i pobjeda Spanije.
Cestitke jos jednom novim svjetskim prvacima, ali i cestitke Argentini sto su igrali tri uzastopna finala, nije to mala stvar.
Sve do sad Argentina zasluzeno prosla do finala, ali da su kojim slucajem izborili penale, iako bi mi bilo drago, moram priznati da bi bilo nezasluzeno.
Drago mi je da su nakon jucerasnjeg sudjenja zacepljena usta svim ovim teoreticarima zavjere kako sudije i Fifa guraju Argentinu, da je stvarno tako ne bi sudija podijelio toliko (zasluzenih da budem posten) kartona. Cak sta vise, mogu reci da je blago favorizovao Spance jer su i oni zasluzili sigurno par kartona koje nisu dobili jer su imali grubih poteza koji nisu bas u njihovom stilu, ukljucujuci jedan prekrsaj koji nije nikako dosudio, ali opet nista od toga nije prelomilo utakmicu, crveni karton je potpuno zasluzen kao i pobjeda Spanije.
Cestitke jos jednom novim svjetskim prvacima, ali i cestitke Argentini sto su igrali tri uzastopna finala, nije to mala stvar.
-
elk
#1359 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Naporan si doco
-
Armin2013
#1360 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Samo da napišem da su Argentinci veliki cigani, izvinte Romi.
I končano im ni sudija nije mogao pomoći, davno su trebali otići kući s ovog dolarima obojenog prvenstva.
I ne znam kako se nisu sjetili da žena bude glavni sudija sinoć pa bar da useru sve kad su već krenuli
I končano im ni sudija nije mogao pomoći, davno su trebali otići kući s ovog dolarima obojenog prvenstva.
I ne znam kako se nisu sjetili da žena bude glavni sudija sinoć pa bar da useru sve kad su već krenuli
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
- JohnnyS
#1362 Re: Finale: Španjolska - Argentina
I onda za ovo navijat
Hvala Španjolskoj što su spasili svijet od ovih divljaka
-
Tabakmalac
#1363 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Fudbal pobijedio na kraju.
Smiješni su mi ovi što se pale na termin "white trash", a podržavaju najveće luzere ovog prvenstva (pogotovo luzerski mentalitet na kraju utakmice), mislim je li vas toliko realnost boli.
A kada je u pitanju FIFA, nemojte više stavljati Ameriku kao domaćina, jer ljevičarske propagande tipa LOVE itd. ostavite za Superbowl koridu tj. "sport" koji igraju rukom, a najmanje nogom.
Smiješni su mi ovi što se pale na termin "white trash", a podržavaju najveće luzere ovog prvenstva (pogotovo luzerski mentalitet na kraju utakmice), mislim je li vas toliko realnost boli.
A kada je u pitanju FIFA, nemojte više stavljati Ameriku kao domaćina, jer ljevičarske propagande tipa LOVE itd. ostavite za Superbowl koridu tj. "sport" koji igraju rukom, a najmanje nogom.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1364 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Stariji forumasi ce se sjetiti legendarnog progija 321 ili 123, kad taj upali masinu, spasavaj se ko moze
a isti stil-da ja vama neobrazovanim sa svog pijadestala objasnim nesto, deco, vidite ovako....i onda tusenje na max narednih 15 stranica
On je jos imao i one grafikone. Koje je tumacio.
Pogresno naravno
On je jos imao i one grafikone. Koje je tumacio.
Pogresno naravno
-
Ci-Nick
#1365 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Meni nije jasno da je neko mogao navijati za Argentinu. Ko da su pokupili na ulici kriminalce i narkomafiju i dali im loptu da igraju.
I ne razumijem zašto su sudije tolerisale toliko kontakta rukama. Bilo je ne smiješ po nogama ni dirnuti ali šakama, ramenima i laktovima je dopušteno.
I ne razumijem zašto su sudije tolerisale toliko kontakta rukama. Bilo je ne smiješ po nogama ni dirnuti ali šakama, ramenima i laktovima je dopušteno.
-
smijesni_ste
-
Osmi Socrates
#1367 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Ja ne bih trebao ništa objašnjavati. Sve je viđeno juče na utakmici i poslije utakmice. Trebalo je biti jasno još otkad Messi nije dobio crveni na prvoj utakmici na ovom prvenstvu da Infantino bez skrupula ide da zadovolji cheerleaders sa suknjicama.
Ali, tad sam šutio. Protiv Egipta mi je bilo sasvim jasno.
Ovo je bilo kao i Trumpova administracija. Korupcija i veliki biznis i miješanje politike.
Sreća pa su Španci za koje nikad ne navijam juče ove primitivne idiote otpuhali sa terena.
Ali, tad sam šutio. Protiv Egipta mi je bilo sasvim jasno.
Ovo je bilo kao i Trumpova administracija. Korupcija i veliki biznis i miješanje politike.
Sreća pa su Španci za koje nikad ne navijam juče ove primitivne idiote otpuhali sa terena.
- kakotakonikako
#1368 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Spanija pobijedila zasluzeno
Za mene je ovo bila win-win kombinacija.
Sa jedne strane Barsini igraci - Cubarsi, Yamal, Olmo, Pedri, Tores, Garcia i van terena Gavi i Garcia a sa druge GOAT Messi. Neponovljivo.
Sto se tice zlatne kopacke, prije dvije zadnje utakmice Messi je bio prvi i onda se desi onaj cirkus u utakmici za trece mjesto.
Shvatam i ove ljubitelje Ronalda - kompleksi su cudo.
Za mene je ovo bila win-win kombinacija.
Sa jedne strane Barsini igraci - Cubarsi, Yamal, Olmo, Pedri, Tores, Garcia i van terena Gavi i Garcia a sa druge GOAT Messi. Neponovljivo.
Sto se tice zlatne kopacke, prije dvije zadnje utakmice Messi je bio prvi i onda se desi onaj cirkus u utakmici za trece mjesto.
Shvatam i ove ljubitelje Ronalda - kompleksi su cudo.
- duh_sa_sjekirom
#1369 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Španija izdominirala...zaslužena pobjeda.
Kao jedini pozitivan potez juznoameričkih firgoša, izdvojio bih odbijanje rukovanja s Tvumpom jednog njihovog igrača
Kao jedini pozitivan potez juznoameričkih firgoša, izdvojio bih odbijanje rukovanja s Tvumpom jednog njihovog igrača
- mist
#1370 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Sto rekao jedan politicar teska ciganija.
- BHF_Manijak
#1371 Re: Finale: Španjolska - Argentina
rijetko odvratna reprezentacija. Kome god da samarcinu slozis - nisi pogrijesio.
Odlaskom Messia, bice to samo 11 debila ala Atletico Madrid i srecom da je tako. Divljaci pravi, pracovjeci.
Odlaskom Messia, bice to samo 11 debila ala Atletico Madrid i srecom da je tako. Divljaci pravi, pracovjeci.
- Better Man
#1372 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Teško. prošlo je njegovo. Sinoć se lijepo vidjelo da ne može kad ga dobro blokiraš.ultima_palabra wrote: ↑20/07/2026 01:58Ne bi me cudilo da Messi odigra Copu za dvije godine, da proba otici kao pobjednik. Svakako ima ugovor sa Miamijem do 2028. Da su uzeli veceras, oprostio bi se 100%.
- Better Man
#1373 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Španija je odigrala odlično, ali Argentina je bila kriminalna i samo zahvaljujući golmanu nisu izgubili sa par golova u mreži. Argentinci su uspjeli da unište utakmicu svojim anti fudbalom, ali Španci su pokazali da su armiranii beton.
- Better Man
#1374 Re: Finale: Španjolska - Argentina
Nije on nikakv mentalni patuljak, već čovjek koji je u tom trenutku branio čast svoje porodice i treba mu skinuti kapu za učinjeno.Crvena Tifoza wrote: ↑20/07/2026 04:04Zidaneov oproštaj je pokazao koliki je mentalni patuljak. Čuj branio čast.Osmi Socrates wrote: ↑20/07/2026 03:58Ne lupaj bezveze. Protiv Engleza su odigrali poštenih pola sata i Englezi imali Tuchela na klupi. Ne može pola sata dobrog fudbala gurnuti u zaborav svu poganost Argentinaca čitavo svjetsko prvenstvo.Crvena Tifoza wrote: ↑20/07/2026 03:51
Smaraš.
Nisu bili sramota kad su rastavili Engleze?
Pretjerujete ko djeca a sve stare prdonje došle da izbace svoje životne frustracije.
Najbolji svih vremena je danas želio slagati da protivnik dobije neopravdan crveni karton. Ako to nije dno dna, ne znam šta je. Ne može meni zamazati oči. Ja ne nosim suknjicu. Boli me kurac što je najbolji i što ima pare. Za mene je običan jebeni white trash.
Zidane je možda imao gori oproštaj od SP nego on, ali Zidane je štitio čast i glavirao idiota.
Ako je Messiju ovo oproštaj.
Bilo je dovoljno 35 minuta protiv Engleza da ih rastave na proste faktore.
Btw ti pojma nemaš šta znaci white trash.
- Herr Flick
#1375 Re: Finale: Španjolska - Argentina
A tek da pogledas utakmicu njihove lige,to je najgori fudbal na planetiBHF_Manijak wrote: ↑20/07/2026 09:08 rijetko odvratna reprezentacija. Kome god da samarcinu slozis - nisi pogrijesio.