Fala Bogu da dolazim zbog sebe, nije zbog tebe. I ti ideš u Vodice, Baške Vode zbog sebe, nije zbog nekog drugog._BataZiv_0809 wrote: ↑14/07/2026 23:05I sta ja imam sa tim? Dolazis zbog sebe.Point. wrote: ↑14/07/2026 23:00
Jebali te zubi, ako su ti oni argument, ti znaš ŝto neko dolazi. Nisam bio zubaru u BiH od 1991 ako ti je to bitno. I da ti posebno nabijem na mirokliz reglažu trapa, dolazim avionom i uredno imam u BiH prijavljeno vozilo za koje u BiH plaćam i servis, popravke, gume, reglaže trapa, šajbu, akumulator, lamele. Jesam nešto zaboravio?
Dolazim da djetetu pokažem odakle su joj ćaća i mater, odakle su joj korijeni, da se poveže sa istim, da zna razlog što je rođena u Skandinaviji, dolazimo prvenstveno što nam se jednostavno dolazi u svoje na svoje.
Eto.
Viva España!
A ako imas prebivaliste u RS i nalazis se na glasackom spisku, ne bi bilo zgorega ni glasati. Sramota je da u skupstini Banja Luke nema bar 1 proBiH odbornik. Ali eto valjda je prioritet Slap.
Glasam od svoje 18 godine. Registrovao sam se i sad za oktobar. Još nešto za prijaviti?