Teorije zavjera, bre.... pa opletite
- Njanjavi
#10176 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ja vam ljudi kazem, svi mi imamo u sebi to sranje samo je fazon kad ga odluce aktivirat.
Mislim da je optogenetika sljedeci korak.
Msm i danas je moguce vidjet kako konzumacija sranja preko plavog spektra i ekrana utice na razvoj psihe insana.
Znam masu slucajeva u kojim bumeri usljed gledanja zadruge postaju nemogući za normalnu komunikaciju, svadljivi i nenormalni u ponasanju.
Pa vise od par decenija vidimo koliko je masovna pop kultura sprzila mozgove klinaca koji su rasli na tome.
A sljedeci je korak nadrkavanje na max preko pametnih naocala poslije 2030te.
Pluribus je prediktivni programing bebe, vidicete.
To je tako očigledno za vidjet da fakat ne razumijem kako iole inteligentan insan moze tako nesto okarakterisat kao teoriju zavjere.
Msm i danas je moguce vidjet kako konzumacija sranja preko plavog spektra i ekrana utice na razvoj psihe insana.
Znam masu slucajeva u kojim bumeri usljed gledanja zadruge postaju nemogući za normalnu komunikaciju, svadljivi i nenormalni u ponasanju.
Pa vise od par decenija vidimo koliko je masovna pop kultura sprzila mozgove klinaca koji su rasli na tome.
To je tako očigledno za vidjet da fakat ne razumijem kako iole inteligentan insan moze tako nesto okarakterisat kao teoriju zavjere.
- Sanjarko
#10177 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Mene subliminalne poruke možda nekada remete u crtićima i nekom ostalom programu.
U koroni sam imao ispade i prebačaje zbog toga nekoliko puta i otišao kako moderno kažu u crveno.
Najviše puta sam hospitaliziran u koroni. 3 puta u 2 godine.
U koroni sam imao ispade i prebačaje zbog toga nekoliko puta i otišao kako moderno kažu u crveno.
Najviše puta sam hospitaliziran u koroni. 3 puta u 2 godine.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#10178 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Pripadnica izabranog naroda smije se na report o desetinama tisuca silovaih europljanki
Nadam se da je ai
https://www.facebook.com/share/v/1bgzWbLhZ4/
Nadam se da je ai
https://www.facebook.com/share/v/1bgzWbLhZ4/
- Truba
#10179 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nema 8 milijardi ljudi
Indijci lazu
- Truba
#10180 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
/milijarder-zestoko-napao-papu-radi-za-kineske-komuniste
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/1054 ... -komuniste
Il je izraelac ili se druzi s njima
I uvijek budem u pravu
https://www.avaz.ba/vijesti/globus/1054 ... -komuniste
Il je izraelac ili se druzi s njima
I uvijek budem u pravu
- Peacean
- Njanjavi
#10182 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Cim to pentagon pokazuje, to su black budget projekti.
Nadji arhivu od pokojne tracy twyman, kod nje ima brdo validnih slika al i medju njenim su vecinom black budget letjelice, al se moze nac i pravih.
Fazon je sto je narod toliko zaglupljen da ne moze pojmit da su oni tu duze od nas i da djelimo planetu sa njima.
Napredniji su od nas tehnoloski, zive u dubinama i imaju mogucnost manipulacije dimenzija.
U biti to je neka vrsta odcjepljene vrste humanoida, mi smo evoluirali na zemlji, oni su se povukli u dubine i uspomoc napredne tehnologije u neku medjudimenzionalnu sferu.
Dosta se suska da su black budgetasi ostvarili neke konkakte sa njima i da su se docepali tehnologije oko manipulacije dimenzijama.
Suska se da odredjene elite imaju pristup nekim mjestima koja je najlakse opisat na fazon diznijevog filma tomorowland.
Znaci golim okom ne mozes primjetit al pomocu nekih tehnoloskih klinaca mozes pristupit tom mjestu za "odabrane"
Nadji arhivu od pokojne tracy twyman, kod nje ima brdo validnih slika al i medju njenim su vecinom black budget letjelice, al se moze nac i pravih.
Fazon je sto je narod toliko zaglupljen da ne moze pojmit da su oni tu duze od nas i da djelimo planetu sa njima.
Napredniji su od nas tehnoloski, zive u dubinama i imaju mogucnost manipulacije dimenzija.
U biti to je neka vrsta odcjepljene vrste humanoida, mi smo evoluirali na zemlji, oni su se povukli u dubine i uspomoc napredne tehnologije u neku medjudimenzionalnu sferu.
Dosta se suska da su black budgetasi ostvarili neke konkakte sa njima i da su se docepali tehnologije oko manipulacije dimenzijama.
Suska se da odredjene elite imaju pristup nekim mjestima koja je najlakse opisat na fazon diznijevog filma tomorowland.
Znaci golim okom ne mozes primjetit al pomocu nekih tehnoloskih klinaca mozes pristupit tom mjestu za "odabrane"
- Dozer
#10183 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Glavni problem s razumijevanjem stvarnih desavanja je limitirani ljudski kapacitet analize i projekcije.Njanjavi wrote: ↑18/06/2026 19:47 Ja vam ljudi kazem, svi mi imamo u sebi to sranje samo je fazon kad ga odluce aktivirat.
Kada se na to dodaju funkcionalna nepismenost, licna vjerovanja, a onda i uvjerenja, dobije se ovo sta imamo danas - "hajde ne lupaj kako TV/kompjuter/mobitel moze uticati na moje ponasanje".
Kao i ti, i ja svakodnevno vidim ljude s "cudnim" ponasanjem, i u skladu s njihovim godinama tacno mogu procijeniti sta je uzrok toga, tj. ili video igrice (po pravilu su vecinom nasilne), ili kojekakve farme/zadruge/elite (npr. kokosiji nervozni nacin komunikacije, u glas sa svakim), ili americki SF i akcioni filmovi ("ja zajeban, najpametniji" itd., uz gomilu kopiranih facijalnih ekspresija, nacina govora, hodanja, pokreta, itd.).
I niko od ovakvih nije svjestan toga sto radi, a ako im se ukaze na to, ide svadja.
Kako onda ocekujes da ljudi shvate dubinu ovoga o cemu pricas? Lakse je to podvesti pod "teoriju zavjere" jer je to postalo standardni nacin diskreditacije sagovornika. Najtuznije je sto svi oni koji koriste ovu floskulu uopste ne znaju ni kada ni zasto je nastala, i ko je najvise koristio.
-
tokio25
#10184 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
a pitanje za tebe posto mozes procjeniti ko je kakav i pod kakvim uticajemDozer wrote: ↑14/07/2026 09:57Glavni problem s razumijevanjem stvarnih desavanja je limitirani ljudski kapacitet analize i projekcije.Njanjavi wrote: ↑18/06/2026 19:47 Ja vam ljudi kazem, svi mi imamo u sebi to sranje samo je fazon kad ga odluce aktivirat.
Kada se na to dodaju funkcionalna nepismenost, licna vjerovanja, a onda i uvjerenja, dobije se ovo sta imamo danas - "hajde ne lupaj kako TV/kompjuter/mobitel moze uticati na moje ponasanje".
Kao i ti, i ja svakodnevno vidim ljude s "cudnim" ponasanjem, i u skladu s njihovim godinama tacno mogu procijeniti sta je uzrok toga, tj. ili video igrice (po pravilu su vecinom nasilne), ili kojekakve farme/zadruge/elite (npr. kokosiji nervozni nacin komunikacije, u glas sa svakim), ili americki SF i akcioni filmovi ("ja zajeban, najpametniji" itd., uz gomilu kopiranih facijalnih ekspresija, nacina govora, hodanja, pokreta, itd.).
I niko od ovakvih nije svjestan toga sto radi, a ako im se ukaze na to, ide svadja.
Kako onda ocekujes da ljudi shvate dubinu ovoga o cemu pricas? Lakse je to podvesti pod "teoriju zavjere" jer je to postalo standardni nacin diskreditacije sagovornika. Najtuznije je sto svi oni koji koriste ovu floskulu uopste ne znaju ni kada ni zasto je nastala, i ko je najvise koristio.
jesi li ti pod uticajem?
zasto se uvijek tvrdi ja sam pametniji od ostalih i vidim sto vecina ne vidi
tako i oni vide koje ti procjenis sebe kao osobe koje su jedini ispravni i sl
- Dozer
#10185 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ne vidim da sam igdje za sebe rekao bilo sta slicno.
Btw, prestar sam za navedene gluposti, plus sto sam sve navedeno gledao i zivio od samog nastanka.
Ima ona dobra - Inteligentni ljudi prvo analiziraju sebe, pa sve oko sebe, i onda donose vlastite zakljucke. Oni manje inteligentni samo slijede i kopiraju druge.
Btw, prestar sam za navedene gluposti, plus sto sam sve navedeno gledao i zivio od samog nastanka.
Ima ona dobra - Inteligentni ljudi prvo analiziraju sebe, pa sve oko sebe, i onda donose vlastite zakljucke. Oni manje inteligentni samo slijede i kopiraju druge.
- Njanjavi
#10186 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Svi smo mi "hakovani" konzumacijom sadržaja preko plavog spektra.
Optogenetika je dokazan i funkcionalan metod kontrole zivog bica od 1960tih godina.
Tad su morali stavljat elektrode u mozak i ubrizgavat provodnik da bi djelovalo al danas svi mi imamo vec u sebi neku vrstu provodnika unesen preko aerosolnih cestica.
Svi smo hakovani doslovno samo je fazon ko je koliko cega konzumirao i koliko je ko podlozan manipulacijama.
Mislim da su najvise oštećeni ovi koji tripuju da to ne utice na mozak, pogotovo klinaca koji se tek razvijaju.
Zasad je sve to na fazon koliko toliko samovoljne kontaminacije koju sam biras za sebe, ali doci ce vakat kad ce mu dodat gas do daske i nece nuditi vise da biras sam sebi vec ce te silom iznabadat u mozak direktno i bez da se pitas ista.
Optogenetika je dokazan i funkcionalan metod kontrole zivog bica od 1960tih godina.
Tad su morali stavljat elektrode u mozak i ubrizgavat provodnik da bi djelovalo al danas svi mi imamo vec u sebi neku vrstu provodnika unesen preko aerosolnih cestica.
Svi smo hakovani doslovno samo je fazon ko je koliko cega konzumirao i koliko je ko podlozan manipulacijama.
Mislim da su najvise oštećeni ovi koji tripuju da to ne utice na mozak, pogotovo klinaca koji se tek razvijaju.
Zasad je sve to na fazon koliko toliko samovoljne kontaminacije koju sam biras za sebe, ali doci ce vakat kad ce mu dodat gas do daske i nece nuditi vise da biras sam sebi vec ce te silom iznabadat u mozak direktno i bez da se pitas ista.
- Njanjavi
- SmokingMan
#10188 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Počeo sam pred spavanje nositi alu foliju omotanu oko glave, da mi Masoni ne skeniraju um šta sanjam. Redovno pregledavam utičnice, nisam siguran da li me CIA i Mossad prate, pogotovo što u zadnje vrijeme oštro ktritikujem tzv. branioce demokratskih vrijednosti.
- dr_Evil
- Njanjavi
#10190 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Tako ste infantilizovali i podrugljivo komentarisali i epstein pricu do prosle godine.SmokingMan wrote: ↑14/07/2026 10:30 Počeo sam pred spavanje nositi alu foliju omotanu oko glave, da mi Masoni ne skeniraju um šta sanjam. Redovno pregledavam utičnice, nisam siguran da li me CIA i Mossad prate, pogotovo što u zadnje vrijeme oštro ktritikujem tzv. branioce demokratskih vrijednosti.
Znamo se intelektualac
- Njanjavi
#10191 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
A btw da mrvu znas ko sto ne znas, znao bi za genezu te priče oko alu folije i da si iole normalan insan sa tim se ne bi sprdao.
Proguglaj malo odakle je to počelo i kroz kakve stvari je taj covjek prosao i zasto je poceo nosit alu foliju na glavi pa se onda sprdaj sa tim.
Proguglaj malo odakle je to počelo i kroz kakve stvari je taj covjek prosao i zasto je poceo nosit alu foliju na glavi pa se onda sprdaj sa tim.
- SmokingMan
- Dozer
#10193 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ako mozete premotavati, premotajte Discovery preksinoc od 23.00.
Novi serijal. A Discovery nije klj kanal, mada ce od nekih ovdje vjerovatno sad biti proglasen takvim.
Ako je 50% onoga tacno, ma i 20%, onda... jbg... Ja mislim da je tacno sve.
Novi serijal. A Discovery nije klj kanal, mada ce od nekih ovdje vjerovatno sad biti proglasen takvim.
Ako je 50% onoga tacno, ma i 20%, onda... jbg... Ja mislim da je tacno sve.
- Njanjavi
#10194 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Discovery ne da je klj kanal nego zlj.
Uozbilji se pls barem bogdu.
- Dozer
#10195 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
OK.
Sta, ili koja vrsta kanala ili izvora je onda kredibilna za bilo sta?
Ko bi bili kredibilni ljudi za bilo sta?
Ili je sve princip svedskog stola, pa po licnim vjerovanjima i uvjerenjima, zavisno od teme?
Sta, ili koja vrsta kanala ili izvora je onda kredibilna za bilo sta?
Ko bi bili kredibilni ljudi za bilo sta?
Ili je sve princip svedskog stola, pa po licnim vjerovanjima i uvjerenjima, zavisno od teme?
-
zigzag
#10196 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
pa šta je tema tog strašnog diskaverija? ko će to sad tražit
- Njanjavi
#10197 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Prvo i osnovno, padas na svaki moguci psy op koji ti se stavi pred oci, al doslovno svaki i zavres u to ko slijep jbte.
Alex jones, david icke, discovery dokumentarci, steven greer, ova nova discosure ekipa, satro bivsi vojnici koji naprasno sad pjevuckaju o tome, sve to poseri.
Mozes uzet neke stvari od njih, ali za taj info dobijaju dozvolu da pricaju i to ti je psy op od starta.
Da je david icke ili alex jones iznjeo nesto za sta nema dozvolu tatica, mislis da ih ne bi ohladili davno?
Malo logike nije na odmet haveru.
Cinis medvjedju uslugu i sebi i cjeloj toj prici kad padnes tek tako na svaku patkicu koju proseru za plebs.
I treba da imas na umu da te stvari ne plasiraju glupi ljudi, to je fino uvezana mašinerija, mnogo namazana mraka.
On ce ti rec mrvu istine ali zamoturljanu u agendu koja njima odgovara.
I ja sam tako padao na raznorazne price na pocetku al vremenom razvijes psihu da nanjusi sranje kad krene smrduckat okolo.
- Sanjarko
#10198 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Oni kažu dio istine, da prikriju laž ili svu istinu.
Kao celofan i bombona ili torta i...
Kao celofan i bombona ili torta i...
- Dozer
#10199 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ne znam da li si svjestan sta si tacno napisao, ali si zapravo potvrdio da je sve to u stvari istina. Dozirana, odobrena, ali - istina.Njanjavi wrote: ↑14/07/2026 11:28
Prvo i osnovno, padas na svaki moguci psy op koji ti se stavi pred oci, al doslovno svaki i zavres u to ko slijep jbte.
Alex jones, david icke, discovery dokumentarci, steven greer, ova nova discosure ekipa, satro bivsi vojnici koji naprasno sad pjevuckaju o tome, sve to poseri.
Mozes uzet neke stvari od njih, ali za taj info dobijaju dozvolu da pricaju i to ti je psy op od starta.
Da je david icke ili alex jones iznjeo nesto za sta nema dozvolu tatica, mislis da ih ne bi ohladili davno?
Malo logike nije na odmet haveru.
Cinis medvjedju uslugu i sebi i cjeloj toj prici kad padnes tek tako na svaku patkicu koju proseru za plebs.
I treba da imas na umu da te stvari ne plasiraju glupi ljudi, to je fino uvezana mašinerija, mnogo namazana mraka.
On ce ti rec mrvu istine ali zamoturljanu u agendu koja njima odgovara.
I ja sam tako padao na raznorazne price na pocetku al vremenom razvijes psihu da nanjusi sranje kad krene smrduckat okolo.
Zar ja ne rekoh davno da se nesto valja iza brda s poplavom SF filmova i serija, raznim dokumentarcima na tu temu, a u zadnje vrijeme i deklasifikovanim dokumentima, snimcima i svjedocenjima?
I bio proglasen teoreticarem zavjera, blablabla.
Pa naravno da je sve to planski i ciljano. Zar sam nekad rekao nesto drugacije?
- Njanjavi
#10200 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Daleko od istine ljudino, jadna je to istina koju dobijas od njih na kapaljku u svrhu ostvarenja njihove agende i po njihovom tajmingu.
Ne budi naivan toliko alahati.
Ne budi naivan toliko alahati.