1/8 finala: SAD - Belgija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Hakiz
#351 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Izabran sudija, Jordanac sa jakim porodičnim vezama sa BiH, ima i naš pasoš.
Ako SAD ne prođe, bit će da se sudija svetio zbog BiH.
FIFA već planira kako da SAD prođe Belgiju po svaku cijenu
Ako SAD ne prođe, bit će da se sudija svetio zbog BiH.
FIFA već planira kako da SAD prođe Belgiju po svaku cijenu
- Edin H.
- geralt
#353 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Evo i Sepp Blatter se javio, kaze ovolika korupcija je nevjerovatna.
- armin071
#354 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Čitav svijet će navijati za Belgiju osim IzraHela ali oni i ne pripadaju svijetu….
-
hipija
#355 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ja ne znam otkud sada izvlačenje iz rukava da nije bilo namjere? Start je brutalan i težak vizualno za gledati i šta da je kojim slučajem teško povrijedio Muharemovića da li bi onda bilo važno je li bilo namjere ili ne?
Crveni karton je crveni karton bez obzira na namjeru, hoćemo li sada tzv. grube nepažljive startove tolerisati a sav bijes iskaliti na one koji cimnu za dres protivnika najbližeg našem golu?
Ja ne znam šta gledaju ljudi koji osporavaju ovaj start i dovode u pitanje da li je dovoljan za crveni karton? Ovo postaje veća lakrdija od Eurosonga.
Crveni karton je crveni karton bez obzira na namjeru, hoćemo li sada tzv. grube nepažljive startove tolerisati a sav bijes iskaliti na one koji cimnu za dres protivnika najbližeg našem golu?
Ja ne znam šta gledaju ljudi koji osporavaju ovaj start i dovode u pitanje da li je dovoljan za crveni karton? Ovo postaje veća lakrdija od Eurosonga.
- GandalfSivi
#356 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ali bukvalno sam svaki put oci zatvorio…hipija wrote: ↑06/07/2026 18:34 Ja ne znam otkud sada izvlačenje iz rukava da nije bilo namjere? Start je brutalan i težak vizualno za gledati i šta da je kojim slučajem teško povrijedio Muharemovića da li bi onda bilo važno je li bilo namjere ili ne?
-
Crvena Tifoza
#357 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ovo je početak kraja fife kakvu je danas poznajemo.
-
Teufik
#358 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Jebo vise ovo SP.
Samo ako Francuzi dobiju, priznajem. Ako sve naravno bude fer do kraja. Ovi ostali mi svi suhveli.
Samo ako Francuzi dobiju, priznajem. Ako sve naravno bude fer do kraja. Ovi ostali mi svi suhveli.
- SmokingMan
#359 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ostajem budan definitivno, makar jeo slamu. 
- dembele
#360 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ćelava italijanska prevara ko onomad Nedžad Branković poručuje neka institucije rade svoj posao. Nema on jadničak ništa s tim, već nekakav disciplinski Odbor FIFA.
- pepeljara
#361 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Repka zapocela rakrnkavanje korupcije na najvisem nivou u FIFI
Ne mozemo kod nas da rjesavamo, al rjesavamo na svjetskom nivou.
Kakva reklama za BIH ovih dana, nema gdje nas nema i to sve u pozitivnom smislu.
Veceras
sa planetom navija za Belgiju 
Ne mozemo kod nas da rjesavamo, al rjesavamo na svjetskom nivou.
Kakva reklama za BIH ovih dana, nema gdje nas nema i to sve u pozitivnom smislu.
Veceras
- black
- GandalfSivi
#363 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ne mogu se sjetiti ko je napravio specijal o ovom celavom kriminalcu. Kako je dosao na vlast zbog obecanja da ce imati samo dva mandata, pa je to prekrsio, pa preuzeo punu kontrolu, uveo nezapamcenu korupciju, razvalio samu ideju organizacije.
Bukvalno su isti on i Trump, samo Trump vise prica.
Bukvalno su isti on i Trump, samo Trump vise prica.
- Edin H.
-
l33t
#365 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ja sam konto, gotov je Tare makar pola godine...GandalfSivi wrote: ↑06/07/2026 18:41Ali bukvalno sam svaki put oci zatvorio…hipija wrote: ↑06/07/2026 18:34 Ja ne znam otkud sada izvlačenje iz rukava da nije bilo namjere? Start je brutalan i težak vizualno za gledati i šta da je kojim slučajem teško povrijedio Muharemovića da li bi onda bilo važno je li bilo namjere ili ne?
- Edin H.
#366 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Eto Malouda nije dobio ni žuti kada je završio Mujdži karijeru u Parizu.l33t wrote: ↑06/07/2026 18:59Ja sam konto, gotov je Tare makar pola godine...GandalfSivi wrote: ↑06/07/2026 18:41Ali bukvalno sam svaki put oci zatvorio…hipija wrote: ↑06/07/2026 18:34 Ja ne znam otkud sada izvlačenje iz rukava da nije bilo namjere? Start je brutalan i težak vizualno za gledati i šta da je kojim slučajem teško povrijedio Muharemovića da li bi onda bilo važno je li bilo namjere ili ne?
Nije bilo namjere.
- armin071
#367 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Inšalah.
- Edin H.
#368 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Odbijena žalba Belgije 
- GandalfSivi
#369 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ne znas vise sta je veci cirkus. Od ovoga sto se desava, preko fakticki sest zemalj u kojima se igra za cetiri godine, ili Saudije za osam…
-
18mn97
#370 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Steta sto je ovako kasno utakmica. Vrijedilo bi pogledati. 
- kamberovica polje
- Edin H.
#372 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Nije toliko kasno, barem ne poput Engleske sinoć.
-
Crvena Tifoza
-
mishic
#374 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
I do sada je tokom velikih sportskih takmičenja bilo problema. Razumljivo jer su u igri i veliki novci.
Ali ovo što se sada dogodilo definitivno je sahranilo FIFA-u i kompletno SP. Bilo bi ljudski, pošteno i sportski da sve i jedna reprezentacija koja je učesrtvovala na SP definitivno saopšti da ne priznaje rezultate i poredak sa SP, da SAD-u otkaže učešće u svim daljim nogometnim takmičenjima i da definitivno na taj način kompletnoj svjetskoj javnosti da do znanja da se neće i ne mogu tolerisati ovako gruba kršenja propisa.
Trump je izvratio čitav svijet, uništio mnogo toga u svijetu i definitivno uspostavio poredak po kome za čitav svijet sem SAD-a vrjede jedna a za SAD potpuno druga pravila. Svijet se u ogromnoj mjeri povinovao tom idiotluku i bilo bi krajnje sportski, fer i pošteno da se baš sada i ovdje idiotu kaže - ODSTUPI !
Naravno i kompletno rukovodstvo FIFA-e treba raspustiti ili ih prisiliti da unutar sebe prokažu i kazne krivce ali se ovakav blam ne smije progutati. Bilo bi sasvim OK da Belgija večeras saopšti da ne želi igrati meć sa reprezentacijom koja igra po vlastitim a ne opštim i zajedničkim pravilima. Praviti idiotima čitav svijet zbog vlastite sujete, drskosti i bezobrazluka nije sport, nije natjecanje, nije SP, nego je čist IDIOTLUK !!!
A očekivati od idiota da to sami priznaju ili očekivati da sami odstupe je podrška.
Ali ovo što se sada dogodilo definitivno je sahranilo FIFA-u i kompletno SP. Bilo bi ljudski, pošteno i sportski da sve i jedna reprezentacija koja je učesrtvovala na SP definitivno saopšti da ne priznaje rezultate i poredak sa SP, da SAD-u otkaže učešće u svim daljim nogometnim takmičenjima i da definitivno na taj način kompletnoj svjetskoj javnosti da do znanja da se neće i ne mogu tolerisati ovako gruba kršenja propisa.
Trump je izvratio čitav svijet, uništio mnogo toga u svijetu i definitivno uspostavio poredak po kome za čitav svijet sem SAD-a vrjede jedna a za SAD potpuno druga pravila. Svijet se u ogromnoj mjeri povinovao tom idiotluku i bilo bi krajnje sportski, fer i pošteno da se baš sada i ovdje idiotu kaže - ODSTUPI !
Naravno i kompletno rukovodstvo FIFA-e treba raspustiti ili ih prisiliti da unutar sebe prokažu i kazne krivce ali se ovakav blam ne smije progutati. Bilo bi sasvim OK da Belgija večeras saopšti da ne želi igrati meć sa reprezentacijom koja igra po vlastitim a ne opštim i zajedničkim pravilima. Praviti idiotima čitav svijet zbog vlastite sujete, drskosti i bezobrazluka nije sport, nije natjecanje, nije SP, nego je čist IDIOTLUK !!!
A očekivati od idiota da to sami priznaju ili očekivati da sami odstupe je podrška.
Last edited by mishic on 06/07/2026 19:28, edited 1 time in total.
- konoplja
#375 Re: 1/8 finala: SAD - Belgija
Ovo za cetiri godine je izrezirano da bi Saudija dobila ovo za osam. Posto se rotira organizacija i ne moze nijedan kontinent dva puta zaredom, jedina opcija je Azija i Oceanija.GandalfSivi wrote: ↑06/07/2026 19:13 Ne znas vise sta je veci cirkus. Od ovoga sto se desava, preko fakticki sest zemalj u kojima se igra za cetiri godine, ili Saudije za osam…
Kina je navodno bila zainteresirana da organizira ovo za osam godina, ali nisu imali dovoljno vremena da pripreme dokumentaciju jer je FIFA sve to nekako na brzinu zavrsila i dala Saudijcima.