Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Did
#3951 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ma pobijedicemo. Moze nas zeznuti samo neki slucajni crveni karton u prvom poluvremenu.
- Jack Be Nimble
#3952 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Lokalni mediji u Seattle, nazvali utakmicu "HISTORIC match", eto i oni vele da je historijska
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#3953 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
joj Milan Djuric, nikad prezaljeniskrbavi-admin wrote: ↑23/06/2026 22:07 popusili bi i drugu utakmicu nego se veliki mag sjetio da ima i milana djurica covjeka koji je imao jacu golgetersku statistiku od od.nekih razvikanika...al eto..![]()
inace za Mikija mi je drago da jos uvijek igra i bere ljeb![]()
Srbin koji se rado odazvao pozivu reprezentacije, pratila sam njegove objave na fejsu, bio je sav u tome
ali nasi ga jednostavno zaboravise i prestase pozivati
mislim da je prema njemu bas ucinjena nepravda
-
statixx
#3954 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Prema mojoj procjeni, imamo već tri grupe gdje trećeplasirani ne može ispred nas.
- Grupa H, dovoljno da Španija uzme ili remizra s Urugvajom ili da Cape Verde remizira ili izgubi,
- Grupa I - sve riješeno,
- Grpa E - mora Ekvador dobiti Njemačku, dakle ništa.
Treba nam još jedna, odnosno da:
- Češka ne dobije Meksiko,
- Škotska ne izgubi od Brazila,
- Švedska izgubi od Japana,
- Belgija i Iran dobiju u zadnjem kolu, moraju obje ekipe pobjediti,
- Alžir remizira - ali -2 gol razlika, ako izgubi gotovo,
- Congo uzme Uzbekistan, ovo je izvjesno,
- HR remizira ili uzme Ganu, izvjesno,
- Paragvaj remizira s Australijom, ali -2 gol razlika.
Dakle, teoretski je moguće da izletimo s 4 boda, ali u praksi gotovo nemoguće.
- Grupa H, dovoljno da Španija uzme ili remizra s Urugvajom ili da Cape Verde remizira ili izgubi,
- Herr Flick
#3955 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
De da mi prvo pobjedimo Arape,pa cemo onda pravit kapkulacije
- Pandakonda
#3956 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Koliko je sigurno da nas USA ceka ako prođemo?
- skrbavi-admin
#3957 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Zbog ovog sam presto skoro pratit repku.... Znao sam nocavat u redu za karte i kad mi je iz dupeta doslo u glavu, sto mi to treba.....Kad su karte bile (mnogo) skuplje od nadnickih dnevnica prosjecnih znao sam se presabrat da idem na tekmu.... Nasa reprezentacija umjesto da bude reprezentacija u svakom smislu rijeci je bio ciganski poligon (da se ne uvrijede cigani ja licno imam par komsija s kojima se gotivim samo takoplain vanilla wrote: ↑24/06/2026 07:37joj Milan Djuric, nikad prezaljeniskrbavi-admin wrote: ↑23/06/2026 22:07 popusili bi i drugu utakmicu nego se veliki mag sjetio da ima i milana djurica covjeka koji je imao jacu golgetersku statistiku od od.nekih razvikanika...al eto..![]()
inace za Mikija mi je drago da jos uvijek igra i bere ljeb![]()
Srbin koji se rado odazvao pozivu reprezentacije, pratila sam njegove objave na fejsu, bio je sav u tome
ali nasi ga jednostavno zaboravise i prestase pozivati
mislim da je prema njemu bas ucinjena nepravda
Milan je bio patriota od A-Z i svoj put i ljeb je krvavo krcio i zaradio.... u 15 utakmica dao 7 golova. Necu nikad saznat sto se na njega nije racunalo u vise utakmica kad je imao ucinak u prosjeku 50%.... Pravi Bosnjo pravoslavac bez kalkulacija, podsjeca me na Zlatana Bajramovica npr dobri duhovi repke... Al tu su uvijek bili dezurni uhljupi koji su ove i ovakve gurali ustranu....
-
Osmi Socrates
#3958 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Konfuzno si to napisao. Evo da ja pokušam.
A grupa
Da Češka i Južna Afrika ne pobjede.
C grupa
Da Škotska izgubi
D grupa
Da utakmica Australija - Paragvaj ne završi neriješeno
E grupa
Da Ekvador ne pobjedi. Kontam da Kurasao ne može ni pobjedom nadoknaditi katastrofalnu gol razliku.
F grupa
Da Švedska izgubi
G grupa
Da jedna od Irana i Belgije ne pobjedi. Ako Egipat ne izgubi od Irana, Belgija - Novi Zeland je nevažna utakmica za nas.
H grupa
Da Urugvaj ne pobjedi. Ili da utakmica između Cape Verde i Saudijske Arabije završi neriješeno.
I grupa
Ne zanima nas
J grupa
Da Austrija - Alžir ima pobjednika
K grupa
Da DR Kongo ne pobjedi
L grupa
Da Gana pobjedi Hrvatsku
Tri scenarija se moraju desiti ako dobijemo Katar.
A grupa
Da Češka i Južna Afrika ne pobjede.
C grupa
Da Škotska izgubi
D grupa
Da utakmica Australija - Paragvaj ne završi neriješeno
E grupa
Da Ekvador ne pobjedi. Kontam da Kurasao ne može ni pobjedom nadoknaditi katastrofalnu gol razliku.
F grupa
Da Švedska izgubi
G grupa
Da jedna od Irana i Belgije ne pobjedi. Ako Egipat ne izgubi od Irana, Belgija - Novi Zeland je nevažna utakmica za nas.
H grupa
Da Urugvaj ne pobjedi. Ili da utakmica između Cape Verde i Saudijske Arabije završi neriješeno.
I grupa
Ne zanima nas
J grupa
Da Austrija - Alžir ima pobjednika
K grupa
Da DR Kongo ne pobjedi
L grupa
Da Gana pobjedi Hrvatsku
Tri scenarija se moraju desiti ako dobijemo Katar.
Last edited by Osmi Socrates on 24/06/2026 08:32, edited 2 times in total.
-
dvajt
#3959 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
poslije usa na kog idemo u 1/8? 
- ortodont
- mayab
- plain vanilla
#3962 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ovo je bas pozitivno iznenadjenje, nikad ga niko ne spominje, mislila sam da niko nije ni primijetio kako su ga ukinuli. Ovdje su se metri postova ispisali o ljudima za koje nismo ni sigurni da cijelim srcem zele igrati za reprezentaciju, a Djurica koji je zbog svog izbora trpio jako ruzne komentare svi zaboravili.skrbavi-admin wrote: ↑24/06/2026 08:12
Zbog ovog sam presto skoro pratit repku.... Znao sam nocavat u redu za karte i kad mi je iz dupeta doslo u glavu, sto mi to treba.....Kad su karte bile (mnogo) skuplje od nadnickih dnevnica prosjecnih znao sam se presabrat da idem na tekmu.... Nasa reprezentacija umjesto da bude reprezentacija u svakom smislu rijeci je bio ciganski poligon (da se ne uvrijede cigani ja licno imam par komsija s kojima se gotivim samo tako) za petljanije, malverzacije, sitnosicarske seoske varalice, sjecikese i tako dalje..... Tragedija je da je u tom prednjacila "bosnjacka komponenta" ološa dok još četoustaški element nije pozasjeo kao sad....
Milan je bio patriota od A-Z i svoj put i ljeb je krvavo krcio i zaradio.... u 15 utakmica dao 7 golova. Necu nikad saznat sto se na njega nije racunalo u vise utakmica kad je imao ucinak u prosjeku 50%.... Pravi Bosnjo pravoslavac bez kalkulacija, podsjeca me na Zlatana Bajramovica npr dobri duhovi repke... Al tu su uvijek bili dezurni uhljupi koji su ove i ovakve gurali ustranu....
Ja sam nekad znala gledati utakmice talijanske lige koje inace ne bih gledala,ali eto kad on igra da mu pruzim podrsku
Jovo je zabio gol, pa se prica prema njemu promijenila, ali bome nije ni on s cvijecem docekan. Da ne bi onog gola, ne kazem da bi ga Barbarez otjerao, ali nasi "objektivni"navijaci bi ga razapeli x2, odmah ga povezujuci s Vicom.
- BHF_Manijak
#3963 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Brate, mi smo s omjerom 3-2 ispali sa EP u kosarci, mislim prvi u historiji, tako da nikad ne potcjenjuj nas malerluk.statixx wrote: ↑24/06/2026 07:38 Prema mojoj procjeni, imamo već tri grupe gdje trećeplasirani ne može ispred nas.
- skrbavi-admin
#3964 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Znam ja sto ti njemu pruzas podrsku - zato sto je mrcina i sto je lijep ko lutka haj priznajplain vanilla wrote: ↑24/06/2026 08:59Ovo je bas pozitivno iznenadjenje, nikad ga niko ne spominje, mislila sam da niko nije ni primijetio kako su ga ukinuli. Ovdje su se metri postova ispisali o ljudima za koje nismo ni sigurni da cijelim srcem zele igrati za reprezentaciju, a Djurica koji je zbog svog izbora trpio jako ruzne komentare svi zaboravili.skrbavi-admin wrote: ↑24/06/2026 08:12
Zbog ovog sam presto skoro pratit repku.... Znao sam nocavat u redu za karte i kad mi je iz dupeta doslo u glavu, sto mi to treba.....Kad su karte bile (mnogo) skuplje od nadnickih dnevnica prosjecnih znao sam se presabrat da idem na tekmu.... Nasa reprezentacija umjesto da bude reprezentacija u svakom smislu rijeci je bio ciganski poligon (da se ne uvrijede cigani ja licno imam par komsija s kojima se gotivim samo tako) za petljanije, malverzacije, sitnosicarske seoske varalice, sjecikese i tako dalje..... Tragedija je da je u tom prednjacila "bosnjacka komponenta" ološa dok još četoustaški element nije pozasjeo kao sad....
Ja sam nekad znala gledati utakmice talijanske lige koje inace ne bih gledala,ali eto kad on igra da mu pruzim podrsku![]()
Jovo je zabio gol, pa se prica prema njemu promijenila, ali bome nije ni on s cvijecem docekan. Da ne bi onog gola, ne kazem da bi ga Barbarez otjerao, ali nasi "objektivni"navijaci bi ga razapeli x2, odmah ga povezujuci s Vicom.
- skrbavi-admin
- plain vanilla
#3966 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
A jest lijep ko lutkaskrbavi-admin wrote: ↑24/06/2026 09:02
Znam ja sto ti njemu pruzas podrsku - zato sto je mrcina i sto je lijep ko lutka haj priznaj![]()
-
splinter
#3967 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
I plus rođeni Tuzlakplain vanilla wrote: ↑24/06/2026 09:37A jest lijep ko lutkaskrbavi-admin wrote: ↑24/06/2026 09:02
Znam ja sto ti njemu pruzas podrsku - zato sto je mrcina i sto je lijep ko lutka haj priznaj![]()
ali vise mi je bio napet njegov patrioizam. I dan danas ima zastavu BiH na Insta
- plain vanilla
#3968 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
mislim da je on cajnoslu rodjen u Tuzli, a da je zapravo iz Vlasenice..mislim da je Vlasenica, mozda grijesimsplinter wrote: ↑24/06/2026 09:42I plus rođeni Tuzlakplain vanilla wrote: ↑24/06/2026 09:37
A jest lijep ko lutkaali vise mi je bio napet njegov patrioizam. I dan danas ima zastavu BiH na Insta
![]()
- Logovan
#3969 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Večeras k'o Hrvati 1:0 i eto to je to, dovoljno će biti, idemo dalje, poklopit će se dovoljno ostalih rezultata
- Bosanski_kralj
- JohnnyS
#3971 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Uno zero basta, što bi Talijani rekli.
2:0 je najopasniji rezultat
2:0 je najopasniji rezultat
- dječak sa šibicama
#3972 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ja sam uvjeren da je Katar toliko los da ne moze izdrzati.
Samo treba napasti, samo
Samo treba napasti, samo
- Bosanski_kralj
#3973 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Ma bojim se da će Barbarezi ići na neku opreznu igru.
Još ako povedemo, svi će u 11 metara se povući.
Još ako povedemo, svi će u 11 metara se povući.
-
dvajt
#3974 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
zavrsit za 20 minuta, nakantat ih 3-0 i onda do kraja lagano se odmoriti i usput zabiti jos jedan ili dva gola ... a onda se nejbat milosne majke amerima, razbit iz 3-1
- konoplja
#3975 Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Katar, Švicarska)
Pobjedit cemo 3:1. Ne odgovara nerjeseno to znaci mora se igrati za golove.