BiH 0.18
Isfrustrirali su ih.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

ako zabijemo go, dva dana mogu igrati, svicarci nece izjednaciti.MMM1977 wrote: ↑18/06/2026 21:53 Ovdje izgleda komentarišu djeca i fudbalske analfabete. Ovo je bilo poluvrijeme iz udžbenika, Švicarska, prvi favorit grupe, nije ništa napravila osim jalovog valjanja lopte u sredini i udaraca izvana. Samo ovako nastaviti, Arsenal je sa ovakvom igrom došao do finala LP. xG je 0.06 za Švicarsku a 0.18 za nas![]()
A zato što i Memic i Alajbegovic igraju lijevo, tamo Dedic sam. Onaj Ndoye ga stalno prolazi.MAha wrote: ↑18/06/2026 21:53Ma kakvi. Dobro je ovo do sad, malo srece smo imali doduse. Ne kontam na nasoj desnoj strani uvjek igraca viska imaju u napadu, miramo to zatvarat na vrijeme, tu nesti ne stima.Škobo Habu wrote: ↑18/06/2026 21:50 Barbarez ako ne napravi izmjene nakon poluvremena, mi ćemo se raspasti.
MMM1977 wrote: ↑18/06/2026 21:53 Ovdje izgleda komentarišu djeca i fudbalske analfabete. Ovo je bilo poluvrijeme iz udžbenika, Švicarska, prvi favorit grupe, nije ništa napravila osim jalovog valjanja lopte u sredini i udaraca izvana. Samo ovako nastaviti, Arsenal je sa ovakvom igrom došao do finala LP. xG je 0.06 za Švicarsku a 0.18 za nas![]()
To si ti šprdaš sa Sejom?
Mislim da si u pravu, tu nam je najslabija "tacka". Mislim da ce tu Brbarez nesto poradit.vicious wrote: ↑18/06/2026 21:55A zato što i Memic i Alajbegovic igraju lijevo, tamo Dedic sam. Onaj Ndoye ga stalno prolazi.MAha wrote: ↑18/06/2026 21:53Ma kakvi. Dobro je ovo do sad, malo srece smo imali doduse. Ne kontam na nasoj desnoj strani uvjek igraca viska imaju u napadu, miramo to zatvarat na vrijeme, tu nesti ne stima.Škobo Habu wrote: ↑18/06/2026 21:50 Barbarez ako ne napravi izmjene nakon poluvremena, mi ćemo se raspasti.
I on meni nema Bosne.SaraFina wrote: ↑18/06/2026 21:53 Krenite samo od toga da su nam susjedi i komsije predvidjeli sudbinu Luksemburga. Da neće imati ko igrati. Da nam je je sve katastrofa. Onaj švaler od Karlause kaže “ Bosna neće nikad nigdje otići”. A mi na SP. S mladom reprezentacijom..koju su obogatila bukvalno naša dijasporsko djeca. Devet ih ukupno igra za repku. Zar to nije super?
Prestanite crnjaciti![]()