odlicni
@Tito_i_Partija nista ne rece jesi li probao White Overdose
eno imas ga u grupi za 150KM
Moderator: anex
odlicni
eno imas ga u grupi za 150KM
Vidjeh maloprije...bas dobra ponuda.
Parfem k'o parfem je kvalitetan, dugo traje i lijepo miriše. Međutim, ako tražiš dobru kopiju LV Imagination-a onda nije baš najbolja opcija, jer Aqua Dubai vuče malo previše na sapun.magistar12345 wrote: ↑09/06/2026 16:55 Pozdrav svima
Da li je neko koristio al haramain aqua dubai i isplati li se uzeti? Hvala![]()
Ok miris ako ga nafatas za malu lovu, sapunast..bas sto tito rece, ali sad da je nesto posebno i originalno, nije..magistar12345 wrote: ↑09/06/2026 16:55 Pozdrav svima
O tome smo baš @black i ja par stranica unazad pričali. Znači stavljanje bilo kakve bezmirisne kreme/lotiona/ulja na kožu prije parfema sigurno poboljšava performanse.

Upratio sam da ste pricali o tome, vazelin i druge kreme. Samo sam citao da se ovo ulje ne stavlja samo s ciljem da koza ne bude suha vec da djeluje na molekularnom nivou i poboljsava perfomanse mirisa.Tito_i_Partija wrote: ↑09/06/2026 20:19O tome smo baš @black i ja par stranica unazad pričali. Znači stavljanje bilo kakve bezmirisne kreme/lotiona/ulja na kožu prije parfema sigurno poboljšava performanse.
Čak sam pronaš'o da ima i silikonska krema za liječenje ožiljaka, koja je navodno još bolja od običnih krema za poboljšanje performansa parfema. Uzeo sam, al' nisam još prob'o.![]()
![]()
Ne isplati…Ja ga uzeo…bukvalno nakon dva dana ga bacio u kantu za smećemagistar12345 wrote: ↑09/06/2026 16:55 Pozdrav svima
možeš li mi reći gdje si nabavio ovu kremu ili gdje ima nabaviti? potrebna mi je zbog medicinskih razloga. hvala ti.Tito_i_Partija wrote: ↑09/06/2026 20:19O tome smo baš @black i ja par stranica unazad pričali. Znači stavljanje bilo kakve bezmirisne kreme/lotiona/ulja na kožu prije parfema sigurno poboljšava performanse.
Čak sam pronaš'o da ima i silikonska krema za liječenje ožiljaka, koja je navodno još bolja od običnih krema za poboljšanje performansa parfema. Uzeo sam, al' nisam još prob'o.![]()
![]()
Na Amazonu u Kanadi, ne znam ima li u BiH.sheikh wrote: ↑10/06/2026 10:11možeš li mi reći gdje si nabavio ovu kremu ili gdje ima nabaviti? potrebna mi je zbog medicinskih razloga. hvala ti.Tito_i_Partija wrote: ↑09/06/2026 20:19O tome smo baš @black i ja par stranica unazad pričali. Znači stavljanje bilo kakve bezmirisne kreme/lotiona/ulja na kožu prije parfema sigurno poboljšava performanse.
![]()

Ako si prob'o i sviđa ti se miris, onda će ti se isplatit', jer meni je traj'o baš dugo. Mada ja sam uspio da uzmem raniji batch, dok hajp još nije bio na vrhuncu, tako da ne znam da li su ovi kasniji batchevi isto tako kvalitetni.
Pretpostavljam da imaš već Turathi Blue, al' nije mi jasno šta podrazumijevaš pod "sličnom". Mirisi koji su većinom sačinjeni od grejpfruta?Moze li neka preporuka ljetnog arapa slicnom Turathi Blue da ima bas dobre performanse.
a pazi, u pravu si što se tiče cijena.Emojti wrote: ↑18/06/2026 14:00 https://www.ekupi.ba/bs/parfumerija/uni ... K000842589
Ko kupi kod njih mora da je specijalac, a naci ce se naroda isto kao sto u DM-u non stop rasprodan CDNIM za 140km iako je vani 22eura
Koliko sam samo ljudi bezuspjesno pokusao nagovoriti da ne bacaju pare u DM i CM vec na crno da uzimaju parfeme. Ipak oni vise vjeruju tim radnjama.