kukač
OLX.BA - sve o tome
Moderator: anex
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7451 Re: OLX.BA - sve o tome
zato bogati kukaju
kukač

kukač
-
zippoo87
-
Mehemed
- Vozim: automobil
-
zippoo87
#7454 Re: OLX.BA - sve o tome
Evo olx ili ti ga ponovo pik.ba je uradio update android aplikacije i postavljen je novi brending,kao i boje i novi je logo aplikacije.
- Ateista
#7455 Re: OLX.BA - sve o tome
Ja sam i nakon ribrendinga nastavio da ga zovem pik. 
- Truba
#7456 Re: OLX.BA - sve o tome
i ja sam dosta dugo ali taman kad sam se navilao govoriti olx dostava oni vraćaju
valjda mi je normalno olx dostava jer prije nije bilo pik dostave
valjda mi je normalno olx dostava jer prije nije bilo pik dostave
- Peacean
#7457 Re: OLX.BA - sve o tome
@Bobi mijenjaj ime teme 
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- semirsar
#7459 Re: OLX.BA - sve o tome
Bukvalac

dje otvarac teme je l prezivio koronu ili banovinu, mozda da se refresa sve otvaranjem nove teme

dje otvarac teme je l prezivio koronu ili banovinu, mozda da se refresa sve otvaranjem nove teme
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#7460 Re: OLX.BA - sve o tome
Nije se javio od 2014e, izgleda ništa od toga.
- Ateista
- Truba
#7462 Re: OLX.BA - sve o tome
to je isto kao zagora i dilana citati na ekavici

- semirsar
- Truba
#7464 Re: OLX.BA - sve o tome
posla lik suprugu nakon 10 dana natezanja ne moze on danas cu sutracu
dodje djevojka mlada supruga dugokosa crvenokosa visoka mrsava ljepotica..dje je nadje svaka cast
ALI
jbt znas kad bih ja tako suprugu slao nekim manijacima da mi robu posalju
tako je jedan krelac iz konjica da ustedi 5 km slao KĆER brusosicu beton curu da se nadje sa mnom starim prdonjom za neke stripove na cvili dok je bila ona rekonstrukcija...covjece sta je ovo kakvi su to zasticnicki nastrojeni beta muzjaci
dodje djevojka mlada supruga dugokosa crvenokosa visoka mrsava ljepotica..dje je nadje svaka cast
ALI
tako je jedan krelac iz konjica da ustedi 5 km slao KĆER brusosicu beton curu da se nadje sa mnom starim prdonjom za neke stripove na cvili dok je bila ona rekonstrukcija...covjece sta je ovo kakvi su to zasticnicki nastrojeni beta muzjaci
-
zippoo87
#7466 Re: OLX.BA - sve o tome
Ja o tome toliko ne razmisljam sa kim se nalazim ali pazim gdje se nalazim . Posebno ako je neka skuplja roba,1-2 milje,da sam na javnom mjestu u civilizaciji a obicno insistiram da se sjede negdje u kafic i lagano da se pregleda sve a ne ono brzinski sa nogu,kao da se dila droga.Truba wrote: ↑11/06/2026 11:22 posla lik suprugu nakon 10 dana natezanja ne moze on danas cu sutracu
ALI
Mada sam jucer imao situaciju haman sa nekim narkicem u krizi...naime,dan prije me zove i nudi telefon i kaze telefon kao nov,top stanje,bla bla...ajde reko posalji mi koju sliku na viber,wapp,kaze nemam ni viber ni wapp,poslati cu ti smsom...ja ono kao ok,kontam budala neka,nece ni poslati i ne salju se slike smsom.
Kad kroz sat vremena ,pise neko na wapp,kaze evo slike,napravio ja maksuz wapp...aj reko...poslao par slika onako bez detalja,ja rekao cijenu,on dize nesto i nista,ja kazem necu skupo mi ...kad poslije opet se javlja,kaze ajde moze po toj cijeni. I dogovorimo se sutradan da ja dodjem u drugi grad i ja odem i nadjemo se u gradu,lik izgleda bas kao narkic i ajde reko daj telefon da pogledam,izvadi on telefon,telefon ima tragova koristenja po lajsni a jucer mi pet puta rekao da je kao nov i da nema nista i ja popizdim,kazem mu sto mi lazes,dzaba sam dosao,ne treba mi telefon u ovakvom stanju ,jer nisi mi jucer ovako govorio i ja nisam ni htio kupiti,kad on polako postaje sve nerovozniji i nerovozniji,kaze kao pa ti si mene sada prevario,ja sam morao resetovati telefon an fabricke a ti neces da kupis...ja ga gledam i smijem se,pa reko telefon se i prodaje resetovan. I on polako nerovoza ga ugvatila,vrucina...sjeli u auto a ja ugasio auto i klimu a sunce przi hahah i tam vam,ja htio da odustanem od kupovine a njemu prpa ,poce on da obara cijenu jos i vidim ja da ga dere kriza,da je nauimio pare za fix i uzmem na kraju telefon.
Ali ok je telefon,nije sumnjivog porijekla,ima kutiju,svu opremu,papire ali je lik komedija teska.
A ja najvise mrzim to kada mi neko nesto kaze ovako je a ja kada uzivo pogledam,vidim drugacije...na to bas popizdim i vecinom odustanem od kupovine zbog toga,jer ne volim lazove.
- vjeshalica
#7467 Re: OLX.BA - sve o tome
Kad ga stavis na dizalicu odozdo pojeden ko da je u kiselini bio....truljestine obicne
-
Kapetan Nemo
#7468 Re: OLX.BA - sve o tome
Nije to u pitanju, već mjesto gdje lik fotografiše automobile za prodaju.
- Emojti
#7469 Re: OLX.BA - sve o tome
Dzaba i pik kad su ga unistili.
Prodaja je tako mizerna i uzasna u zadnjih par godina. Primoran sam sve svoje artikle prodavati ispod nabavne cijene nekih 20-30%, samo da ih se rijesim i opet jako tesko idu bez obzira na izdvajanje.
Ova platforma ima hiljade artikala koje uopste prodavci nemaju na stanju, duplih artikala koliko hoces, korisnika sa 2 ili vise profila koji iste artikle prodaju na svakom. Pretrpano i nikakvo! U zadnje vrijeme koji god sam artikal prijavio za dupli/pogresnu kategoriju/pogresan opis nista nisu uklonili.
Prodaja je tako mizerna i uzasna u zadnjih par godina. Primoran sam sve svoje artikle prodavati ispod nabavne cijene nekih 20-30%, samo da ih se rijesim i opet jako tesko idu bez obzira na izdvajanje.
Ova platforma ima hiljade artikala koje uopste prodavci nemaju na stanju, duplih artikala koliko hoces, korisnika sa 2 ili vise profila koji iste artikle prodaju na svakom. Pretrpano i nikakvo! U zadnje vrijeme koji god sam artikal prijavio za dupli/pogresnu kategoriju/pogresan opis nista nisu uklonili.
-
adnante
#7470 Re: OLX.BA - sve o tome
Sta prodajes, koja je nisha?
-
sarajevosa
#7471 Re: OLX.BA - sve o tome
Pik konstantno nešto dorađuje stranicu i pravi probleme.
Odem na narudžbe filtrira mi samo "Kupovina" umjesto da bude "Sve".
Klikneš "Prati" da vidiš tracking ID, kad više ga nema samo ima "Broj Najave PHP" a nigdje tracking broja. Moraš kliknuti na ikonu ili naslov od oglasa / narudžbe da ti prikaže detalje, a mene asocira ako kliknem na naslov artikla da će mi otići na oglas a ne detalje narudžbe
Odem na narudžbe filtrira mi samo "Kupovina" umjesto da bude "Sve".
Klikneš "Prati" da vidiš tracking ID, kad više ga nema samo ima "Broj Najave PHP" a nigdje tracking broja. Moraš kliknuti na ikonu ili naslov od oglasa / narudžbe da ti prikaže detalje, a mene asocira ako kliknem na naslov artikla da će mi otići na oglas a ne detalje narudžbe
- Emojti
-
adnante
#7473 Re: OLX.BA - sve o tome
Sve zasiceno, nazalsot. Iz tehnike sam izasao odavno, kako mi se nije dalo ganjati specificne produkte. Vise laptopi ne idu, nakupovalo se u korosnu, svi ga imaju, ili gledaju da ga se rijese.
Za parfeme bas treba dobra shema da uzimas dobre ispod ruke i da napravis dobru bazu kupaca.
Za parfeme bas treba dobra shema da uzimas dobre ispod ruke i da napravis dobru bazu kupaca.
- kabal1337
#7474 Re: OLX.BA - sve o tome
vala ovaj pik pun debila
Dogovoris sve ( niti se cjenkas, koliko trazi toliko i pristanes), on proda drugome.
Dogovoris sve ( niti se cjenkas, koliko trazi toliko i pristanes), on proda drugome.
- Isner