Sto ce reci, Barbarez se slaze sa nama i dokazuje da su nase kritike utemeljenepalermo wrote: ↑03/06/2026 12:57Zaboravljate da bi svi ti igraci bili potpuno nebitni da.nema onih koji hoce da se slikaju sa njima. To je ono sto ih cini toliko vrijednim da.im se daju pare koje vecina nas nece zaraditi za zivota A cak I da zanemarimo pare, sva ova euforija ce svim tim.igtacima vjerovatno biti najsvjetliji trenutak zivota.izvrsni direktor wrote: ↑03/06/2026 10:49Tacno jbt. Ponekad samo klimnem glavom, kofol da mu dam do znanja da sam ga prepoznao, i to je vrhunac sto ja uradim kad sretnem poznatu licnostdrug_profi wrote: ↑03/06/2026 10:44 Kad sretnem neku poznatu ličnost, pravim se da je ne prepoznajem.
Prosto jer mislim da je to osnova pristojnosti. Daj čovjeku prostor.stvarno bi mi bilo neprijatno prici kao nepoznat covjek i trazit da se slikamo
Rekao bih, ohanite sa kritikama ljudi koji samo vole ovu drzavu.
Strucni stab treba fa hendla ovo na pravi.nacin da sve svede na pravu mjeru. Uostalom, eno je Barba zatvorio trening za javnost.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#36276 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
Crvena Tifoza
#36277 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ako te bilo sramota zašto si onda išao na aerodrom?luckylaka wrote: ↑02/06/2026 23:30 Mene je bilo sramota danas biti na aerodromu.Vidi se da su igraci neraspolozeni vjerovatno i umorni od puta ali to vuce igrace za rukav,trce ko ovce za njima,saplicu se deru,vicu na kraju su poceli i kritikovati igrace kao svaki bi ivrac treba da stane da se slika sa babinim neodgojenim dripcem.Samo karantin i securiti i da se ne moze igracima prici na kilometar
Ovo u STL nema nikakve razlike od onoga što smo vidjeli kad su krenuli iz Sarajeva. Isti teferič.
-
last mohicans
#36278 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Udario nove navlake, pa da se vide, trebo mu je Esmir reci, mrs i razguli. Pa djecu rođenu ne bih grlio nakon 10 sati leta._BataZiv_0809 wrote: ↑03/06/2026 07:13Bukvalno. A glaj frajeru izraza lica, ko da je netom guzioizvrsni direktor wrote: ↑03/06/2026 06:38Meni nije jasno sta odraslom degeneriku toliko znaci imati sliku sa igracem na kojem se vidi da je prisilno slikan sa facom "odjebi od mene debilu"giovanni008 wrote: ↑02/06/2026 23:21 Evo imaju i docek
https://gale-s3-bucket.s3.eu-central-1. ... cbf8cb.mp4
Jos u Frankfurtu na aerodromu poceli Bosancherosi iskakati iz pastete tj. kao aerodromsko osoblje:
Prisilno slikanje1:
Prisilno slikanje 2:
![]()
![]()
Nadam se da ce brzo u karantin. Valjda taj neko ko je birao St. Louis za bazu zna da cinjenica da je tu najveca nasa zajednica ima i negativnih reperkusija![]()
-
palermo
#36279 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Tako je.Crvena Tifoza wrote: ↑03/06/2026 13:34Ako te bilo sramota zašto si onda išao na aerodrom?luckylaka wrote: ↑02/06/2026 23:30 Mene je bilo sramota danas biti na aerodromu.Vidi se da su igraci neraspolozeni vjerovatno i umorni od puta ali to vuce igrace za rukav,trce ko ovce za njima,saplicu se deru,vicu na kraju su poceli i kritikovati igrace kao svaki bi ivrac treba da stane da se slika sa babinim neodgojenim dripcem.Samo karantin i securiti i da se ne moze igracima prici na kilometar
Ovo u STL nema nikakve razlike od onoga što smo vidjeli kad su krenuli iz Sarajeva. Isti teferič.
Ja bih samo dodao, otkud je teferic odjednom.posyao losa stvar
-
palermo
#36280 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne bih rekao. Barba samo kaze sve u svoje vrijeme. Nije li Barba uvijek potencirao znacaj euforije.izvrsni direktor wrote: ↑03/06/2026 13:12Sto ce reci, Barbarez se slaze sa nama i dokazuje da su nase kritike utemeljenepalermo wrote: ↑03/06/2026 12:57Zaboravljate da bi svi ti igraci bili potpuno nebitni da.nema onih koji hoce da se slikaju sa njima. To je ono sto ih cini toliko vrijednim da.im se daju pare koje vecina nas nece zaraditi za zivota A cak I da zanemarimo pare, sva ova euforija ce svim tim.igtacima vjerovatno biti najsvjetliji trenutak zivota.izvrsni direktor wrote: ↑03/06/2026 10:49
Tacno jbt. Ponekad samo klimnem glavom, kofol da mu dam do znanja da sam ga prepoznao, i to je vrhunac sto ja uradim kad sretnem poznatu licnoststvarno bi mi bilo neprijatno prici kao nepoznat covjek i trazit da se slikamo
Strucni stab treba fa hendla ovo na pravi.nacin da sve svede na pravu mjeru. Uostalom, eno je Barba zatvorio trening za javnost.![]()
-
last mohicans
#36281 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
O čemu ti, bolan? Kakva je ovo konstatacija i pokusaj zaključka? Navijači igraju za njih, dovode skaute, ubjeđuju trenere da ih kupe? Bolje da ništa nisi napisao, nego sto si pokusao ispasti pametan. Ovo je krkanluk i cevljanovići style i mozes misliti, ne sviđa se svima. Znači ako voli zemlju, moze jebat igrače. Volim je i ja možda više od njega, ali kod kuće vrištim, skičim na naše pobjede, skoro do suza. Trebam sad salijetati momke. Organizovalo se Kosevo za ovo, sto nisu oni klapnuli ovi preko bare 10 sati, pa salijetali ih na utakmici koja je bila za ovu namjenu.palermo wrote: ↑03/06/2026 12:57Zaboravljate da bi svi ti igraci bili potpuno nebitni da.nema onih koji hoce da se slikaju sa njima. To je ono sto ih cini toliko vrijednim da.im se daju pare koje vecina nas nece zaraditi za zivota A cak I da zanemarimo pare, sva ova euforija ce svim tim.igtacima vjerovatno biti najsvjetliji trenutak zivota.izvrsni direktor wrote: ↑03/06/2026 10:49Tacno jbt. Ponekad samo klimnem glavom, kofol da mu dam do znanja da sam ga prepoznao, i to je vrhunac sto ja uradim kad sretnem poznatu licnostdrug_profi wrote: ↑03/06/2026 10:44 Kad sretnem neku poznatu ličnost, pravim se da je ne prepoznajem.
Prosto jer mislim da je to osnova pristojnosti. Daj čovjeku prostor.stvarno bi mi bilo neprijatno prici kao nepoznat covjek i trazit da se slikamo
Strucni stab treba fa hendla ovo na pravi.nacin da sve svede na pravu mjeru. Uostalom, eno je Barba zatvorio trening za javnost.
-
palermo
#36282 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne pravim se.pametan, samo se, zamisli, ne slazem.sa vama.moralistima. Jel sam.dobro shvatio,.ti zamjeras nasim amerikancima sto nisu klapili u Sarajevo na utakmicu sa S. Makedonijom , a dosli na aerodrom u St. Louisulast mohicans wrote: ↑03/06/2026 14:13O čemu ti, bolan? Kakva je ovo konstatacija i pokusaj zaključka? Navijači igraju za njih, dovode skaute, ubjeđuju trenere da ih kupe? Bolje da ništa nisi napisao, nego sto si pokusao ispasti pametan. Ovo je krkanluk i cevljanovići style i mozes misliti, ne sviđa se svima. Znači ako voli zemlju, moze jebat igrače. Volim je i ja možda više od njega, ali kod kuće vrištim, skičim na naše pobjede, skoro do suza. Trebam sad salijetati momke. Organizovalo se Kosevo za ovo, sto nisu oni klapnuli ovi preko bare 10 sati, pa salijetali ih na utakmici koja je bila za ovu namjenu.palermo wrote: ↑03/06/2026 12:57Zaboravljate da bi svi ti igraci bili potpuno nebitni da.nema onih koji hoce da se slikaju sa njima. To je ono sto ih cini toliko vrijednim da.im se daju pare koje vecina nas nece zaraditi za zivota A cak I da zanemarimo pare, sva ova euforija ce svim tim.igtacima vjerovatno biti najsvjetliji trenutak zivota.izvrsni direktor wrote: ↑03/06/2026 10:49
Tacno jbt. Ponekad samo klimnem glavom, kofol da mu dam do znanja da sam ga prepoznao, i to je vrhunac sto ja uradim kad sretnem poznatu licnoststvarno bi mi bilo neprijatno prici kao nepoznat covjek i trazit da se slikamo
New level naseg osjeca inferiornosti I kompleksa.
-
giovanni008
#36283 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ev sad je 08:33 ujutro u St. Louisu, sta kaze lokalna raja ko je od reprezentativaca prvi ustao, jel pocinje opsada oko naseg trening kampa?
Bojim se, bez 5-6 sekjuritija sa masinkama, tesko da ce nasi igraci imati mira....

Bojim se, bez 5-6 sekjuritija sa masinkama, tesko da ce nasi igraci imati mira....

-
last mohicans
#36284 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sve si rekao onom nebuloznom rečenicom.palermo wrote: ↑03/06/2026 14:29Ne pravim se.pametan, samo se, zamisli, ne slazem.sa vama.moralistima. Jel sam.dobro shvatio,.ti zamjeras nasim amerikancima sto nisu klapili u Sarajevo na utakmicu sa S. Makedonijom , a dosli na aerodrom u St. Louisulast mohicans wrote: ↑03/06/2026 14:13O čemu ti, bolan? Kakva je ovo konstatacija i pokusaj zaključka? Navijači igraju za njih, dovode skaute, ubjeđuju trenere da ih kupe? Bolje da ništa nisi napisao, nego sto si pokusao ispasti pametan. Ovo je krkanluk i cevljanovići style i mozes misliti, ne sviđa se svima. Znači ako voli zemlju, moze jebat igrače. Volim je i ja možda više od njega, ali kod kuće vrištim, skičim na naše pobjede, skoro do suza. Trebam sad salijetati momke. Organizovalo se Kosevo za ovo, sto nisu oni klapnuli ovi preko bare 10 sati, pa salijetali ih na utakmici koja je bila za ovu namjenu.palermo wrote: ↑03/06/2026 12:57
Zaboravljate da bi svi ti igraci bili potpuno nebitni da.nema onih koji hoce da se slikaju sa njima. To je ono sto ih cini toliko vrijednim da.im se daju pare koje vecina nas nece zaraditi za zivota A cak I da zanemarimo pare, sva ova euforija ce svim tim.igtacima vjerovatno biti najsvjetliji trenutak zivota.
Strucni stab treba fa hendla ovo na pravi.nacin da sve svede na pravu mjeru. Uostalom, eno je Barba zatvorio trening za javnost..
-
last mohicans
#36285 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dovoljno je Edin pokazao kako im je, gestikulira marvi da se maknu da mogu proći.giovanni008 wrote: ↑03/06/2026 15:34 Ev sad je 08:33 ujutro u St. Louisu, sta kaze lokalna raja ko je od reprezentativaca prvi ustao, jel pocinje opsada oko naseg trening kampa?
![]()
- DaysleepeR
#36286 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Istina je negdje na sredini.
Ne treba biti svoj neprijatelj, ali isto tako ovo je možda jedina prilika da ovi momci dožive da ih se ovako nosi na rukama.
Tako da ne treba biti previše ni tamo ni vamo.
Jednom će im biti žao što nema ovakve pažnje.
Ne treba biti svoj neprijatelj, ali isto tako ovo je možda jedina prilika da ovi momci dožive da ih se ovako nosi na rukama.
Tako da ne treba biti previše ni tamo ni vamo.
Jednom će im biti žao što nema ovakve pažnje.
-
palermo
#36287 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
last mohicans wrote: ↑03/06/2026 15:56Sve si rekao onom nebuloznom rečenicom.palermo wrote: ↑03/06/2026 14:29Ne pravim se.pametan, samo se, zamisli, ne slazem.sa vama.moralistima. Jel sam.dobro shvatio,.ti zamjeras nasim amerikancima sto nisu klapili u Sarajevo na utakmicu sa S. Makedonijom , a dosli na aerodrom u St. Louisulast mohicans wrote: ↑03/06/2026 14:13
O čemu ti, bolan? Kakva je ovo konstatacija i pokusaj zaključka? Navijači igraju za njih, dovode skaute, ubjeđuju trenere da ih kupe? Bolje da ništa nisi napisao, nego sto si pokusao ispasti pametan. Ovo je krkanluk i cevljanovići style i mozes misliti, ne sviđa se svima. Znači ako voli zemlju, moze jebat igrače. Volim je i ja možda više od njega, ali kod kuće vrištim, skičim na naše pobjede, skoro do suza. Trebam sad salijetati momke. Organizovalo se Kosevo za ovo, sto nisu oni klapnuli ovi preko bare 10 sati, pa salijetali ih na utakmici koja je bila za ovu namjenu..
- BHF_Manijak
#36288 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne mogu da vjerujem oko cega polemika nastaje i sta se sve zamjeri navijacima, Boga mi. Prvo i osnovno - jedan od tereta posla ovim momcima je da se nose sa svim tim, a to su autogrami, slikanje, reklame, navijaci i slicno...Ovo je i ovo ce vjerovatno 90% njih jednom u zivotu dozivjeti, ovakvu navalu i popularnost, jer ruku na srce osim Dzeke - nisu te klase, da ih se za rukav vuce svake sedmice.
Dakle sastavni dio posla ti je ovo sa navijacima, isto kao sto je sastavni dio da ti mjesecno kapne par desetina hiljada eura.
Druga stvar - ovo je jedinstven dogadjaj, da ne kazem generacijski, kada je reprezentacija u pitanju. Nije da smo mi na svakom velikom takmicenju prisutni. Dakle jednom u 10-15 godina se plasiramo negdje i sta sad, problem je par desetina autograma, slikanja i slicnog? Pa je li im draza ona atmosfera "na noz", kad je u Zenici bilo 1-2 hiljada ljudi na utakmicama prije Barbareza? Seru ba i oni malo! Ovi ljudi u Americi imaju priliku par puta u zivotu vidjeti reprezentaciju na okupu, nije bas da su svaku utakmicu tu, a kamo li uoci Svjetskog prvenstva.
Trece, pa sta bi ba da im je popularnost svjetskog nivoa, da igraju za Barcelonu, Real, Liverpool, United, gdje su ovakve scene svake sedmice. Pa pogledajte americke ili azijske turneje evropskih, posebno engleskih klubova. Bi li tad kukali? Bi kurku, jer jebi ga ipak te klub placa 3-4 miliona godisnje.
Bezveze prica Boga mi, isto da ih je neko lincovao. OK, umorni od puta, ha hu, ali isto da ih se na giljotinu poslali. Pretjerujete, ali bas.
Dakle sastavni dio posla ti je ovo sa navijacima, isto kao sto je sastavni dio da ti mjesecno kapne par desetina hiljada eura.
Druga stvar - ovo je jedinstven dogadjaj, da ne kazem generacijski, kada je reprezentacija u pitanju. Nije da smo mi na svakom velikom takmicenju prisutni. Dakle jednom u 10-15 godina se plasiramo negdje i sta sad, problem je par desetina autograma, slikanja i slicnog? Pa je li im draza ona atmosfera "na noz", kad je u Zenici bilo 1-2 hiljada ljudi na utakmicama prije Barbareza? Seru ba i oni malo! Ovi ljudi u Americi imaju priliku par puta u zivotu vidjeti reprezentaciju na okupu, nije bas da su svaku utakmicu tu, a kamo li uoci Svjetskog prvenstva.
Trece, pa sta bi ba da im je popularnost svjetskog nivoa, da igraju za Barcelonu, Real, Liverpool, United, gdje su ovakve scene svake sedmice. Pa pogledajte americke ili azijske turneje evropskih, posebno engleskih klubova. Bi li tad kukali? Bi kurku, jer jebi ga ipak te klub placa 3-4 miliona godisnje.
Bezveze prica Boga mi, isto da ih je neko lincovao. OK, umorni od puta, ha hu, ali isto da ih se na giljotinu poslali. Pretjerujete, ali bas.
-
last mohicans
#36289 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa i jeste problem sto nisu navikli na to, sam selektor je govorio za Esmira. Eto ne zna ni on, kao ni mi. Samo im moze odmoći, a ne pomoći da glava bude pribrana. Nego potrese me info za Edina Avdića

-
Rob_Atl
#36290 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma kakav umor, ljudi lete prvom klasom, odspavaju 4-5 sati, zamisli da su skvrceni 10 sati nazad sa sirotinjom u ekonomiji
. Elem nisam bas upratio za sve reprezentacije, ali gledam u Meksiku svaka reprezentacija docekana od strane domacina, i par ovdje u Americi, nama nista, ne znam jel' nas i autobus cekao ispred aerodroma

-
Dead Man Walking
#36291 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
3000 ljudi prati yebeni let aviona, i onda dodju ovdje i seru raji koja jednom u zivotu ima priliku da vidi igrace uzivo 
-
Crvena Tifoza
#36292 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Šta fali ako su ih dočekali navijači?
Da nisu htjeli ovakav doček onda bi igrali prijateljsku negdje drugo.
Kao što neko reče, ovakve dočeke imaju redovno na kapijama stadiona kad dođu na treninge u klubovima.
Bezveze se raspravlja o glupostima.
Da nisu htjeli ovakav doček onda bi igrali prijateljsku negdje drugo.
Kao što neko reče, ovakve dočeke imaju redovno na kapijama stadiona kad dođu na treninge u klubovima.
Bezveze se raspravlja o glupostima.
-
RtrnOfSalisbury
#36293 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
mene ovo isto u minkenu na marijinom placu, ides, odas, ono neka drva, kipovi, i odjednom se pritvore u coeka, jos te pripanugiovanni008 wrote: ↑02/06/2026 23:21 Evo imaju i docek
https://gale-s3-bucket.s3.eu-central-1. ... cbf8cb.mp4
Jos u Frankfurtu na aerodromu poceli Bosancherosi iskakati iz pastete tj. kao aerodromsko osoblje:
Prisilno slikanje1:
Prisilno slikanje 2:
![]()
- luckylaka
#36294 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne kontasCrvena Tifoza wrote: ↑03/06/2026 13:34Ako te bilo sramota zašto si onda išao na aerodrom?luckylaka wrote: ↑02/06/2026 23:30 Mene je bilo sramota danas biti na aerodromu.Vidi se da su igraci neraspolozeni vjerovatno i umorni od puta ali to vuce igrace za rukav,trce ko ovce za njima,saplicu se deru,vicu na kraju su poceli i kritikovati igrace kao svaki bi ivrac treba da stane da se slika sa babinim neodgojenim dripcem.Samo karantin i securiti i da se ne moze igracima prici na kilometar
- insaneinthebrain
#36295 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
uredu je vidjeti ih, al zajahivati ih ko stoku za glupi selfi. to je vec previseDead Man Walking wrote: ↑03/06/2026 20:08 3000 ljudi prati yebeni let aviona, i onda dodju ovdje i seru raji koja jednom u zivotu ima priliku da vidi igrace uzivo![]()
- luckylaka
#36296 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kontaju ljudi da je normalno da desetak momcica vuce za rukav Kerima ili Esmira ili da cure od 17-18 godina guraju u ruke igracima papirice sa nekim porukama pa igraci se osjecaju neugodno.Ili stari prdonja koji od igraca zna samo Dzeku razbacuje djecu oko sebe da bi se slikao sa Dzekom,pa njemu mozes iz one mase bilo koga sa dresom poturiti da je Dedic,Mahmic ili bilo koji drugiinsaneinthebrain wrote: ↑03/06/2026 21:20uredu je vidjeti ih, al zajahivati ih ko stoku za glupi selfi. to je vec previseDead Man Walking wrote: ↑03/06/2026 20:08 3000 ljudi prati yebeni let aviona, i onda dodju ovdje i seru raji koja jednom u zivotu ima priliku da vidi igrace uzivo![]()
-
snijeg_led
#36297 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svojataju ih, ko da su rodbina. Pretjerujemo u svemu.luckylaka wrote: ↑02/06/2026 23:30 Mene je bilo sramota danas biti na aerodromu.Vidi se da su igraci neraspolozeni vjerovatno i umorni od puta ali to vuce igrace za rukav,trce ko ovce za njima,saplicu se deru,vicu na kraju su poceli i kritikovati igrace kao svaki bi ivrac treba da stane da se slika sa babinim neodgojenim dripcem.Samo karantin i securiti i da se ne moze igracima prici na kilometar
-
Mustang1
#36298 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A fino Sergej reko da je mali trazio izuzece od svega da mu je previse ovo sve oko medija. Dzaba ono opet hoce sliku.
- Edin H.
#36299 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa je li lakše da se slika sa Džekom ili da uči imena svih igrača?luckylaka wrote: ↑03/06/2026 22:19Kontaju ljudi da je normalno da desetak momcica vuce za rukav Kerima ili Esmira ili da cure od 17-18 godina guraju u ruke igracima papirice sa nekim porukama pa igraci se osjecaju neugodno.Ili stari prdonja koji od igraca zna samo Dzeku razbacuje djecu oko sebe da bi se slikao sa Dzekom,pa njemu mozes iz one mase bilo koga sa dresom poturiti da je Dedic,Mahmic ili bilo koji drugiinsaneinthebrain wrote: ↑03/06/2026 21:20uredu je vidjeti ih, al zajahivati ih ko stoku za glupi selfi. to je vec previseDead Man Walking wrote: ↑03/06/2026 20:08 3000 ljudi prati yebeni let aviona, i onda dodju ovdje i seru raji koja jednom u zivotu ima priliku da vidi igrace uzivo![]()
-
Dead Man Walking
#36300 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Poenta je da bi 90% ljudi radilo to isto, al nesto moralisu i iscudjuju se. Mislim prati se let aviona na mapi, haloooo...insaneinthebrain wrote: ↑03/06/2026 21:20uredu je vidjeti ih, al zajahivati ih ko stoku za glupi selfi. to je vec previseDead Man Walking wrote: ↑03/06/2026 20:08 3000 ljudi prati yebeni let aviona, i onda dodju ovdje i seru raji koja jednom u zivotu ima priliku da vidi igrace uzivo![]()