Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ElRe wrote: ↑16/03/2026 09:45
Akcija za 500 Hybrid u Italiji - 14950 eura putem Stellantis Financial.
Bolja kupovina i ponuda nego Fiat topolino u Italiji sam se vozao u njemu i njegovom burazeru amiju koji je ono ocaj i sklopocija znaci osjecaj kao da se vozis u boci tesanjskog princesa
Bolja kupovina i ponuda nego Fiat topolino u Italiji sam se vozao u njemu i njegovom burazeru amiju koji je ono ocaj i sklopocija znaci osjecaj kao da se vozis u boci tesanjskog princesa
To je onaj auto sto od 14god. Se smije vozit i za Invalide?? Ili
To je onaj auto sto od 14god. Se smije vozit i za Invalide?? Ili
Ma taj je u pitanju on izgleda slatko u marina blue boji al tu je gdje sve pocinje i zavrsava s njim jednostavno neprirodan osjećaj u autu koji je manji od smarta pofino
Pozdrav svima.
Da li je neko slucajno zna gdje ima ovo da se kupi. To je "alat" za skidanje originalnog radija na Fiat Bravo "2".
Ili da li ga je neko skidao sa necim prirucnim. Necu da pokusavam onako na silu ili da trpam kojekakve plastikice da ne bih sta zalomio ili sl.
P.s. Nema u electronic centru.
zdruzdjo wrote: ↑10/05/2026 10:37
Pozdrav svima.
Da li je neko slucajno zna gdje ima ovo da se kupi. To je "alat" za skidanje originalnog radija na Fiat Bravo "2".
Ili da li ga je neko skidao sa necim prirucnim. Necu da pokusavam onako na silu ili da trpam kojekakve plastikice da ne bih sta zalomio ili sl.
Trebaju ti dva malo pljosnatija metala ili plastike, koja odgovaraju rupama. Recimo neka turpijica za nokte. Jednostavno je, ne troši bezveze lovu na gluposti.
1.2 turbo, con cambio automatico nelle versioni ibride da 110 o 145 CV, mentre le versioni benzina da 101 CV saranno abbinate al cambio manuale. Le Fiat Grizzly elettriche avranno invece le stesse caratteristiche tecniche delle cugine Opel Frontera e Citroën C3 Aircross, con 113 CV e batterie di 44 o 52 kWh.
zdruzdjo wrote: ↑10/05/2026 10:37
Pozdrav svima.
nema.
ima komplet sa deset alatki za skidanje koji ukljucuje i ovaj. Ali ne znam da li je odgovarajuci jer nema dimenzije. Ako je samo malo kraci ili deblji, ne moze
1.2 turbo, con cambio automatico nelle versioni ibride da 110 o 145 CV, mentre le versioni benzina da 101 CV saranno abbinate al cambio manuale. Le Fiat Grizzly elettriche avranno invece le stesse caratteristiche tecniche delle cugine Opel Frontera e Citroën C3 Aircross, con 113 CV e batterie di 44 o 52 kWh.
Meni ovako na prvu, bolje od svega iz stelantisa sto se tice dizajna. Uz korektnu cijenu, garanciju mogao bi fiat i u Evropi nesto uraditi.
Od Frontere i C3 Aircrossa definitivno izgleda bolje.
Za sada će se proizvoditi u Maroku, a to kod nas znači +15% carine. Navodno od 2027. dio proizvodnje će biti prebačen i u Bursu.
ElRe wrote: ↑03/06/2026 14:54
Od Frontere i C3 Aircrossa definitivno izgleda bolje.
Za sada će se proizvoditi u Maroku, a to kod nas znači +15% carine. Navodno od 2027. dio proizvodnje će biti prebačen i u Bursu.