Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- avetinja
#36026 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Gotovo nikad nismo dobro igrali prijateljske. Statistika nam je 25 pobjeda, 25 remija i 39 poraza. Ali, hajde, valjda su se navijači dobro proveli danas.
-
elcaliente
#36027 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Folklorna utakmica za velike narodne mase na stadionu koji je namjerno izabram radi toga.
Ne treba uzimati za ozbiljno.
Dizalica je odnjela pobjedu veceras.
Ne treba uzimati za ozbiljno.
Dizalica je odnjela pobjedu veceras.
-
emirolini
#36028 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A da, taktika namjerno igrati lose i zbuniti protivnike. Pametno, pametno.
- GandalfSivi
#36029 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jel’ti to poredjenje sto se Zoran zove, pa ti izletilo onako spontano?Thorgerson wrote: ↑29/05/2026 22:30Suko solidno odradio posao, objektivan.![]()
Pa jebo majku, seselj bi vise emocija imao prema nama.
Uzas.
- Capajebo
#36030 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ne znam sto se ljudi ibrete kako Suko prenosi, uvijek je ovakav. I ovakav Suko mi je bolji od Bahe.
-
Osmi Socrates
#36031 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svjetsko Prvenstvo zna izroditi potpuno neočekivane utakmice. Niko tu nije previše uigran. Još minimum deset drugih faktora treba uzeti u obzir. Uključujući sreću.
Ionako će biti najdekadentnije svjetsko prvenstvo ikad. Kad krene show, expect anything. Dok se ne iskristalizira krem na vrhu. I možda jedno do dva iznenađenja.
Ionako će biti najdekadentnije svjetsko prvenstvo ikad. Kad krene show, expect anything. Dok se ne iskristalizira krem na vrhu. I možda jedno do dva iznenađenja.
Last edited by Osmi Socrates on 29/05/2026 22:40, edited 1 time in total.
- armin071
#36032 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebo majku od toliko stvari koje se trebaju komentarisati na terenu oni se bave Šukom…. Alajbegovic i Muharemovic 
- dječak sa šibicama
#36033 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dobar je Suko kakvih ima, eurofija u prijateljskoj pa bas i nije za ocekivati.
Da nije pripremna za SP, bila bi jos jedna dosadna prijateljska utakmica. Zato su i ukinute a uvedena LN.
Da vise vjerujem u Barbareza rekao bih da je nesto novo trazio neke kombinacije mahinacije nove akcije taktiku ali ja nikako ne vjerujem u strucnost tog trenera. Vise mi to lici na nabacivanje igraca "pa da vidimo sta ko moze".
Da nije pripremna za SP, bila bi jos jedna dosadna prijateljska utakmica. Zato su i ukinute a uvedena LN.
Da vise vjerujem u Barbareza rekao bih da je nesto novo trazio neke kombinacije mahinacije nove akcije taktiku ali ja nikako ne vjerujem u strucnost tog trenera. Vise mi to lici na nabacivanje igraca "pa da vidimo sta ko moze".
- dječak sa šibicama
#36034 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bice na noz kad dodje zor guzici, nesto ko Italija u barazu i Vels, makar su to prosli i moze se reci kakvo takvo iskustvo.Osmi Socrates wrote: ↑29/05/2026 22:39 Svjetsko Prvenstvo zna izroditi potpuno neočekivane utakmice. Niko tu nije previše uigran. Još minimum deset drugih faktora treba uzeti u obzir. Uključujući sreću.
Na SP idu jos teze i napetije utakmice, iskustvo krucijalno a i sreca puno znaci. Niko nikad i nije napravio rezultat bez srece, ili se stvari poklope mislim ko zna sta je sreca.
Navijaci zaboravljamo da je psiha kljucna uz kvalitet igraca. Ako je glava spremna, onda i noge slusaju, sve moguce postane.
-
elcaliente
#36035 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sta se ovo raja zali na cijene, objavljulju slike 4 kafe do pola pune 26 maraka na Kosevu.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#36036 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Danas je bio dogovor da ih se pusta do nase zadnje linije, uvjezbavanje nase zadnje linije je cilj bio vecerasdječak sa šibicama wrote: ↑29/05/2026 22:39 Dobar je Suko kakvih ima, eurofija u prijateljskoj pa bas i nije za ocekivati.
- studeni76
#36037 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Priprema za amerikuelcaliente wrote: ↑29/05/2026 22:43 Sta se ovo raja zali na cijene, objavljulju slike 4 kafe do pola pune 26 maraka na Kosevu.
-
baxus
#36038 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Evo kaže Sergej, Esmiru dosta ove halabuke. Trazio da ga poštede vasara. Rekao da mu treba mir pa ga poštedili intervjua, autograma slikanja…
-
elcaliente
#36039 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
I onda se Barba ljutio i nervirao zasto sto nas vezni red nije propustio Makedonce do zadnje linije.izvrsni direktor wrote: ↑29/05/2026 22:43Danas je bio dogovor da ih se pusta do nase zadnje linije, uvjezbavanje nase zadnje linije je cilj bio vecerasdječak sa šibicama wrote: ↑29/05/2026 22:39 Dobar je Suko kakvih ima, eurofija u prijateljskoj pa bas i nije za ocekivati.
- dječak sa šibicama
#36040 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ima onaj snimak kad Dzeko liku kaze jarane 15ti put dolazis na slikanje 
Mogu samo zamisliti kako njih smara cirkus od navijaca, mira im ne daju.
Mogu samo zamisliti kako njih smara cirkus od navijaca, mira im ne daju.
- DaysleepeR
-
last mohicans
#36042 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ljudi moji, nekim slučajem sam dobio kartu, inače ne bih ni išao. Struktura navijača, otkad ja nisam išao, a dugo nisam, se itekako promijenila. Narod se ne zna ponašati na stadionu, svako stepenište, svaki ulaz su bili zakrčeni. Ne do Bog kakve frke, da je nekome pozlilo, ne bi se niko probio. Gico je uvalio 5-7 hiljada vise karata, glavu smijem dati. Skoro nije bilo slobodne stolice, a sva stepenista puna. Narodnjaci drmaju, počinje II poluvrijeme, Halid drma, sudija čeka da muzika utihne. Kulminacija svega je bila kad cura tinejđerka na Zapadu izvadi desetku s lukom, da prezalogaji.
Ovo je osvrt na prateći folklor, ne samo predstavu na terenu, jer sam ostao šokiran.
-
DebelinJoe
#36043 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Očekuj na SP recimo da u neka doba Trump uđe u igru, sebe ili Melaniju postavi za selektora USA, da puca penale...Ili da kidnapuje predsjednika Paragvaja i bombarduje ih, ako USA izgubi utakmicu od njih...Osmi Socrates wrote: ↑29/05/2026 22:39 Svjetsko Prvenstvo zna izroditi potpuno neočekivane utakmice. Niko tu nije previše uigran. Još minimum deset drugih faktora treba uzeti u obzir. Uključujući sreću.
- Ajs_Nigrutin
#36044 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Isti takav dojam se mogao steći i gledajući tekmu preko malih TV ekrana. Za narodnjake nemam riječi (nema veze što je Halid, kojeg svi volimo poslušati, tu mu mjesto nije).last mohicans wrote: ↑29/05/2026 23:10 Ljudi moji, nekim slučajem sam dobio kartu, inače ne bih ni išao. Struktura navijača, otkad ja nisam išao, a dugo nisam, se itekako promijenila. Narod se ne zna ponašati na stadionu, svako stepenište, svaki ulaz su bili zakrčeni. Ne do Bog kakve frke, da je nekome pozlilo, ne bi se niko probio. Gico je uvalio 5-7 hiljada vise karata, glavu smijem dati. Skoro nije bilo slobodne stolice, a sva stepenista puna. Narodnjaci drmaju, počinje II poluvrijeme, Halid drma, sudija čeka da muzika utihne. Kulminacija svega je bila kad cura tinejđerka na Zapadu izvadi desetku s lukom, da prezalogaji.Ovo je osvrt na prateći folklor, ne samo predstavu na terenu, jer sam ostao šokiran.
- iClass
#36045 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bilo bi bolje da su i sjedista numerisana pa da se znaju pravila. Ovako vlada zakon jaceg.last mohicans wrote: ↑29/05/2026 23:10 Ljudi moji, nekim slučajem sam dobio kartu, inače ne bih ni išao. Struktura navijača, otkad ja nisam išao, a dugo nisam, se itekako promijenila. Narod se ne zna ponašati na stadionu, svako stepenište, svaki ulaz su bili zakrčeni. Ne do Bog kakve frke, da je nekome pozlilo, ne bi se niko probio. Gico je uvalio 5-7 hiljada vise karata, glavu smijem dati. Skoro nije bilo slobodne stolice, a sva stepenista puna. Narodnjaci drmaju, počinje II poluvrijeme, Halid drma, sudija čeka da muzika utihne. Kulminacija svega je bila kad cura tinejđerka na Zapadu izvadi desetku s lukom, da prezalogaji.Ovo je osvrt na prateći folklor, ne samo predstavu na terenu, jer sam ostao šokiran.
Zelim da platim kartu sa numerisanim mjestom pa de ne moram doci u 18h na utakmicu koja pocinje u 20:30. Neko ako dođem u 20:30, sjedim na mjestu sa mojim brojem.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#36046 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Misliš kao u normalnom svijetu?iClass wrote: ↑29/05/2026 23:17Bilo bi bolje da su i sjedista numerisana pa da se znaju pravila. Ovako vlada zakon jaceg.last mohicans wrote: ↑29/05/2026 23:10 Ljudi moji, nekim slučajem sam dobio kartu, inače ne bih ni išao. Struktura navijača, otkad ja nisam išao, a dugo nisam, se itekako promijenila. Narod se ne zna ponašati na stadionu, svako stepenište, svaki ulaz su bili zakrčeni. Ne do Bog kakve frke, da je nekome pozlilo, ne bi se niko probio. Gico je uvalio 5-7 hiljada vise karata, glavu smijem dati. Skoro nije bilo slobodne stolice, a sva stepenista puna. Narodnjaci drmaju, počinje II poluvrijeme, Halid drma, sudija čeka da muzika utihne. Kulminacija svega je bila kad cura tinejđerka na Zapadu izvadi desetku s lukom, da prezalogaji.Ovo je osvrt na prateći folklor, ne samo predstavu na terenu, jer sam ostao šokiran.
Zelim da platim kartu sa numerisanim mjestom pa de ne moram doci u 18h na utakmicu koja pocinje u 20:30. Neko ako dođem u 20:30, sjedim na mjestu sa mojim brojem.
-
last mohicans
#36047 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ima na svakoj karti red i broj, samo sto niko ne jebe zivu silu, niti ima oznaka na sjedistima. Strašno, kakav javasluk i krkanluk. A mogao sam unijeti bombu, lik mi samo kiseljak uzeo a koji sam mu lično pokazao.iClass wrote: ↑29/05/2026 23:17Bilo bi bolje da su i sjedista numerisana pa da se znaju pravila. Ovako vlada zakon jaceg.last mohicans wrote: ↑29/05/2026 23:10 Ljudi moji, nekim slučajem sam dobio kartu, inače ne bih ni išao. Struktura navijača, otkad ja nisam išao, a dugo nisam, se itekako promijenila. Narod se ne zna ponašati na stadionu, svako stepenište, svaki ulaz su bili zakrčeni. Ne do Bog kakve frke, da je nekome pozlilo, ne bi se niko probio. Gico je uvalio 5-7 hiljada vise karata, glavu smijem dati. Skoro nije bilo slobodne stolice, a sva stepenista puna. Narodnjaci drmaju, počinje II poluvrijeme, Halid drma, sudija čeka da muzika utihne. Kulminacija svega je bila kad cura tinejđerka na Zapadu izvadi desetku s lukom, da prezalogaji.Ovo je osvrt na prateći folklor, ne samo predstavu na terenu, jer sam ostao šokiran.
- iClass
#36048 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da, ovako kada sam došao na utakmicu i ušao na svoj ulaz, došao do svog reda koji mi piše na karti, red pun, okrećem se da nađem koje drugo mjesto sve puno i šta da radi onda čovjek.parappa wrote: ↑29/05/2026 23:19Misliš kao u normalnom svijetu?iClass wrote: ↑29/05/2026 23:17Bilo bi bolje da su i sjedista numerisana pa da se znaju pravila. Ovako vlada zakon jaceg.last mohicans wrote: ↑29/05/2026 23:10 Ljudi moji, nekim slučajem sam dobio kartu, inače ne bih ni išao. Struktura navijača, otkad ja nisam išao, a dugo nisam, se itekako promijenila. Narod se ne zna ponašati na stadionu, svako stepenište, svaki ulaz su bili zakrčeni. Ne do Bog kakve frke, da je nekome pozlilo, ne bi se niko probio. Gico je uvalio 5-7 hiljada vise karata, glavu smijem dati. Skoro nije bilo slobodne stolice, a sva stepenista puna. Narodnjaci drmaju, počinje II poluvrijeme, Halid drma, sudija čeka da muzika utihne. Kulminacija svega je bila kad cura tinejđerka na Zapadu izvadi desetku s lukom, da prezalogaji.Ovo je osvrt na prateći folklor, ne samo predstavu na terenu, jer sam ostao šokiran.
Nego, nisam kada bio na stranim utakmicama, dakle tamo ako imaš svoje mjesto numerisano, to mjesto te čeka prazno
- iClass
#36049 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ima, ali to niko ne gleda, morao sam dugo tražiti da nađem slobodno mjesto a kartu sam uredno platio.last mohicans wrote: ↑29/05/2026 23:20Pa ima na svakoj karti red i broj, samo sto niko ne jebe zivu silu, niti ima oznaka na sjedistima. Strašno, kakav javasluk i krkanluk. A mogao sam unijeti bombu, lik mi samo kiseljak uzeo a koji sam mu lično pokazao.iClass wrote: ↑29/05/2026 23:17Bilo bi bolje da su i sjedista numerisana pa da se znaju pravila. Ovako vlada zakon jaceg.last mohicans wrote: ↑29/05/2026 23:10 Ljudi moji, nekim slučajem sam dobio kartu, inače ne bih ni išao. Struktura navijača, otkad ja nisam išao, a dugo nisam, se itekako promijenila. Narod se ne zna ponašati na stadionu, svako stepenište, svaki ulaz su bili zakrčeni. Ne do Bog kakve frke, da je nekome pozlilo, ne bi se niko probio. Gico je uvalio 5-7 hiljada vise karata, glavu smijem dati. Skoro nije bilo slobodne stolice, a sva stepenista puna. Narodnjaci drmaju, počinje II poluvrijeme, Halid drma, sudija čeka da muzika utihne. Kulminacija svega je bila kad cura tinejđerka na Zapadu izvadi desetku s lukom, da prezalogaji.Ovo je osvrt na prateći folklor, ne samo predstavu na terenu, jer sam ostao šokiran.
btw. mene nisu ni pregledali kada sam ulazio.
-
elcaliente
#36050 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
De ti nama reco kako je dizalica izgledala uzivo?last mohicans wrote: ↑29/05/2026 23:10 Ljudi moji, nekim slučajem sam dobio kartu, inače ne bih ni išao. Struktura navijača, otkad ja nisam išao, a dugo nisam, se itekako promijenila. Narod se ne zna ponašati na stadionu, svako stepenište, svaki ulaz su bili zakrčeni. Ne do Bog kakve frke, da je nekome pozlilo, ne bi se niko probio. Gico je uvalio 5-7 hiljada vise karata, glavu smijem dati. Skoro nije bilo slobodne stolice, a sva stepenista puna. Narodnjaci drmaju, počinje II poluvrijeme, Halid drma, sudija čeka da muzika utihne. Kulminacija svega je bila kad cura tinejđerka na Zapadu izvadi desetku s lukom, da prezalogaji.Ovo je osvrt na prateći folklor, ne samo predstavu na terenu, jer sam ostao šokiran.