SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

DaysleepeR

#107676 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

Laplace wrote: 29/05/2026 16:15 Možda imamo averziju prema provlačenju kroz makazice.
To zvuči kao tvoj problem a ne moj.
Laplace

#107677 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:13
Laplace wrote: 29/05/2026 16:13
DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:01

Naravno da nemaš.
mogu li ja predavati u školi?
Položi pedagoško-psihološku grupu predmeta i možeš. Godinu kasnije položiš stručni ispit i to je to.
Možeš ponoviti ovu drugu rečenicu?
Kad se prvi put zaposliš, a završio si za smjer koji nije nastavnički, imaš obavezu polaganja pedagoško-psihološke grupe predmeta (možeš i ranije ako planiraš raditi u nastavi). Zatim, po zasnivanju radnog odnosa ti se određuje mentor i odradiš pripravnički staž (dužina se razlikuje po kantonima). Kad završiš pripravnički ispit, predaš dokumentaciju i odredi ti se termin za polaganje stručnog ispita. Nakon položenog stručnog ispita si stručan nastavnik.
DaysleepeR

#107678 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

Laplace wrote: 29/05/2026 16:18
Laplace wrote: 29/05/2026 16:13

Položi pedagoško-psihološku grupu predmeta i možeš. Godinu kasnije položiš stručni ispit i to je to.
Kad se prvi put zaposliš, a završio si za smjer koji nije nastavnički, imaš obavezu polaganja pedagoško-psihološke grupe predmeta (možeš i ranije ako planiraš raditi u nastavi). Zatim, po zasnivanju radnog odnosa ti se određuje mentor i odradiš pripravnički staž (dužina se razlikuje po kantonima). Kad završiš pripravnički ispit, predaš dokumentaciju i odredi ti se termin za polaganje stručnog ispita. Nakon položenog stručnog ispita si stručan nastavnik.
Ja ne kontam što moram polagati.
Dođem u školu i tražim da predajem malo djeci umjesto tebe. Imam oči.
Nema tu šta biti misterija.
adnante

#107679 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by adnante »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:16 Imaš oči, vidiš kako se to radi. Ha ja.
Nevjerovatno koliko si zadrt. Ovo nije prvi put da si gotovo 100% na strani motorista. Cim se nadje nesto sto ti ne odgovara, ides sa pacenickim komentarima "ali nece on cekati na suncu, ali on se moze provlaciti".

Evo ja ti ostaivm konkretan komentar "provlacenja"
Sada preservavas. Vecinu nas ne brine provlacanje. Brine nas kada se provlaci na punoj u suprotnoj traci, pa izleti iza veceg vozila, ili krivine. E to nas brine.
I sta da covjek uradi kada je ovo vecina?
DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:16
Laplace wrote: 29/05/2026 16:15 Možda imamo averziju prema provlačenju kroz makazice.
Sustina koja objasnjava vecinu motirista, kojoj i ti pripadas.

Da zavrsimo dalju komunikaciju na ovome.
Naslovnica

#107680 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:09
Naslovnica wrote: 29/05/2026 16:02
DaysleepeR wrote: 29/05/2026 15:58

Treba ti vozačka da bi bio relevantan. Ovako, apsolutno je nebitno šta pišeš. Samo je tebi možda malo lakše.
Jesi li se ispuhao?
Nekada si bio normalan forumaš, moglo se i šta pametno od tebe pročitati.
Jbga...
Fundamentalno nerazumijevanje materije.
Tačno se vidi kad neko ima bezrazložnu averziju u startu prema motorima pa mu mrak padne na oči na pomen motora i ne može mu se ništa objasniti živo.
Apsolutno svako može sve komentarisati, to je jasno.
Davati pridike kako se motor treba voziti a kako ne treba, to je već nešto drugo.
Vidiš da bubaš bezveze.
Priča ti je niđe veze, fakat ne odakle samo izvodiš te konstrukcije u svojoj glavi?!
Imam nekoliko prijatelja koji su bajkeri, sijede ili ćela uveliko, kotiraju, vjerojatno ih i znaš, gospoda, oprema, skupi motori, glancaju ih, čitav život im se haman svodi na motore a ljudi inženjeri, uspješni ljudi, jednostavno uživaju. Svaka im čast.
Ti ne rade idiotluke, ne pretiču na duploj punoj kroz tunel, ne stavljaju maske na tablice i trkaju se i ne liječe komplekse po naselju ujutro u 0300.
Govorim o motorima i nemam nikakvih predrasuda prema normalnim i kulturnim vozačima motora.
Kao i automobila. Ili aviona. Ili kamiona. Svejedno.
Postoji tema o debilima za volanom i isto društvo koje govori o debilima za volanom ovdje govori i o debilima na 2 točka.
Jedini ti se upališ kada se priča o debilima koje spominjemo u prethodnim postovima, ko nekakve dozvole potrebne, niđe veze. Da nije žalosno bilo bi smiješno šta pišeš.
DaysleepeR

#107681 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

adnante wrote: 29/05/2026 16:19
DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:16 Imaš oči, vidiš kako se to radi. Ha ja.
Nevjerovatno koliko si zadrt. Ovo nije prvi put da si gotovo 100% na strani motorista. Cim se nadje nesto sto ti ne odgovara, ides sa pacenickim komentarima "ali nece on cekati na suncu, ali on se moze provlaciti".

Evo ja ti ostaivm konkretan komentar "provlacenja"
Sada preservavas. Vecinu nas ne brine provlacanje. Brine nas kada se provlaci na punoj u suprotnoj traci, pa izleti iza veceg vozila, ili krivine. E to nas brine.
I sta da covjek uradi kada je ovo vecina?
Ne mogu diskutovati sa tako dječijim nivoom komunikacije.
Ne doživljavam te.
dječak sa šibicama

#107682 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by dječak sa šibicama »

Klip je ekstreman da, i izoliran slucaj makar ako govorimo dokaznim klipovima na drustvenim mrezama /strah od kazne naravno/

Ono sto je bitno primjetiti, na svakom ovakvom klipu (na ovom ne, jer nema puno pratilaca) od 100 komentara, 90 je "to majstore to legendo" napisanih od strane vjerovatno drugih motorista.

Nije nikakav lov na vjestice, samo je cinjenica da motoristi uglavnom podrzavaju divljanje poput ovog. A lik je u 20 minuta pocinio sve moguce prekrsaje i nekoliko puta zamalo ubio sebe i jos nekoga. Najblize je bio u tunelu na Ivanu, najblize odlasku stvoritelju.
Last edited by dječak sa šibicama on 29/05/2026 16:23, edited 1 time in total.
DaysleepeR

#107683 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

Naslovnica wrote: 29/05/2026 16:20
Naslovnica wrote: 29/05/2026 16:02
Nekada si bio normalan forumaš, moglo se i šta pametno od tebe pročitati.
Jbga...
Tačno se vidi kad neko ima bezrazložnu averziju u startu prema motorima pa mu mrak padne na oči na pomen motora i ne može mu se ništa objasniti živo.
Davati pridike kako se motor treba voziti a kako ne treba, to je već nešto drugo.
Vidiš da bubaš bezveze.
Priča ti je niđe veze, fakat ne odakle samo izvodiš te konstrukcije u svojoj glavi?!
Imam nekoliko prijatelja koji su bajkeri, sijede ili ćela uveliko, kotiraju, vjerojatno ih i znaš, gospoda, oprema, skupi motori, glancaju ih, čitav život im se haman svodi na motore a ljudi inženjeri, uspješni ljudi, jednostavno uživaju. Svaka im čast.
Ti ne rade idiotluke, ne pretiču na duploj punoj kroz tunel, ne stavljaju maske na tablice i trkaju se i ne liječe komplekse po naselju ujutro u 0300.
Govorim o motorima i nemam nikakvih predrasuda prema normalnim i kulturnim vozačima motora.
Postoji tema o debilima za volanom i isto društvo koje govori o debilima za volanom ovdje govori i o debilima na 2 točka.
Jedini ti se upališ kada se priča o debilima koje spominjemo u prethodnim postovima, ko nekakve dozvole potrebne, niđe veze. Da nije žalosno bilo bi smiješno šta pišeš.
Kao prvo, otkud znaš da ja nisam jedan od tih.
Drugo, kad pričate o motoristima, sve nas trpate u isti koš.
Prvi put kad neko od vas na vijest o pogibiji motora napiše bilo šta sa zadrškom tipa, sačekajte da vidimo šta je uzrok nesreće, ili bilo šta normalno, ljudski, ja ću prvi to pozdraviti.
Nikad se to ovdje nije desilo. Samo generalizacije i trpanje u isti koš.
Ova diskusija nije ni krenula od nikakvih debila. Krenula je da se meni nešto rekne. Jer sam reagovao što je čovjek ničim izazvan nazvao ljude samoubicama.
DaysleepeR

#107684 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

dječak sa šibicama wrote: 29/05/2026 16:23 Klip je ekstreman da, i izoliran slucaj makar ako govorimo dokaznim klipovima na drustvenim mrezama /strah od kazne naravno/

Ono sto je bitno primjetiti, na svakom ovakvom klipu (na ovom ne, jer nema puno pratilaca) od 100 komentara, 99 je "to majstore to legendo" napisanih od strane vjerovatno drugih motorista.

Nije nikakav lov na vjestice, samo je cinjenica da motoristi uglavnom podrzavaju divljanje poput ovog. A lik je u 20 minuta pocinio sve moguce prekrsaje i nekoliko puta zamalo ubio sebe i jos nekoga. Najblize je bio u tunelu na Ivanu, najblize odlasku stvoritelju.
Hajd sad dokaži da si fer pa nađi jedan klip sa automobilom (a ima ih bruka) na kojem nema 99% komentara to majstore.
Vjerovatno su i to motoristi. Tvoj klip je samo provokacija.
Laplace

#107685 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:19

Pogrešno poređenje. Ja ne kažem da mogu voziti motor nego da je vožnja kroz makazice opasna za bilo koju kategoriju vozila. Uz to, imam dovoljno staža za volanom da bih ocijenio da li će onaj iz suprotnog smjera uspjeti da pretekne ili ne. Ova dvojica ne bi uspjela (premala brzina za to rastojanje).

Treći slučaj je onaj o kom sam pisao neki dan: motorista (ne sjećam se da lio je bio motor ili skuter) mi oduzima prvenstvo prolaza (prošao pored znaka kao da isti ne postoji) lagano. Tad sam morao potpuno zaustaviti auto da ga ne udarim.
tokio25

#107686 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:12
tokio25 wrote: 29/05/2026 16:10
DaysleepeR wrote: 29/05/2026 15:38 Hajd se bavite malo stvarima oko kojih imate papir da znate o čemu pričate.

Niko se ne može nalupati gluposti više od neznalice koja misli da je najpametnija.
sta ba ne znamo o cemu pricamo?
nismo coravi
ja ne znam tehnike voznje i sl
kako se ponasa motor kako ovo kako ono i o tome necu nikad pisati i pricati
al vidim kako voze pojedinci
ne mozes me praviti budalom i reci spahovic je vozio sasvim korektno samo mu je onaj oduzeo prednost a on isao daleko iznad ogranicenja
Odmah pa radikalni primjer. Kao i ovaj klip gore.

Ja godinama ovdje pokušavam ljudima objasniti da motor nije auto i da je zasebna kategorija, zato se zasebno i polaže.
I da se motor ne vozi kao automobil. Ljude najviše iritira provlačenje, a ko god je bio u zemljama gdje je motor osnovno sredstvo transporta kao što su Italija, Španija, Portugal, da ne pričam o azijskim zemljama, zna da se motor tako vozi.
Samo ljudima koji ništa ne znaju o motoru i vožnji motora su te stvari nenormalne i brkaju ih sa flagrantnim kršenjem zakona koje ja nikad na forumu nisam branio.
Opet ponavljam, ne mogu ja diskutovati sa nekim ko u startu ima mrak na očima kad se motor pomene.
Ma mene ne iritira provlacenje mene iritira sto mene dovodi u opasnost da ga oborim i da nastrada
Sto vozi kontra stranom trotoarom sto se ponasa van onoga sto je u zobsu
Haman kao biciklisti
Neki dan njih 6 motorista i zaustavlja auto tako sto je usporio ispred auta na mostarskom da bi oni mogli proci prema hadzicima
Pa ko si jebem ga
A to sto se ti provuces bujrum ako mozes
Ovi sa ciperima i sl su po mom iskustvu najbolji od motorista
I kao sto rekoh van grada nije problem motorista manje vise u gradu su problem
A zasto radikalni? Pa zato sto i "ti" nadjes najradikalnijeg vozaca i kazes kako vozaci voze
DaysleepeR

#107687 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

Laplace wrote: 29/05/2026 16:24

Pogrešno poređenje. Ja ne kažem da mogu voziti motor nego da je vožnja kroz makazice opasna za bilo koju kategoriju vozila. Uz to, imam dovoljno staža za volanom da bih ocijenio da li će onaj iz suprotnog smjera uspjeti da pretekne ili ne. Ova dvojica ne bi uspjela (premala brzina za to rastojanje).

Treći slučaj je onaj o kom sam pisao neki dan: motorista (ne sjećam se da lio je bio motor ili skuter) mi oduzima prvenstvo prolaza (prošao pored znaka kao da isti ne postoji) lagano. Tad sam morao potpuno zaustaviti auto da ga ne udarim.
Opet sebi uzimaš za pravo, tj. meni daješ za pravo da mogu dođi djeci sa naučenom lekcijom za taj dan i predavati u školi bez da sam položio.
Laplace

#107688 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

Kako god zvučalo, to je problem sa zakonom i sa zdravim razumom onoga ko se odluči na provlačenje kroz makazice, na ko0liko god točkova on vozio. Nema to veze sa kategorijom vozila, u makazice se ne ulazi ni u kojem slučaju.
DaysleepeR

#107689 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

tokio25 wrote: 29/05/2026 16:25
tokio25 wrote: 29/05/2026 16:10

sta ba ne znamo o cemu pricamo?
nismo coravi
ja ne znam tehnike voznje i sl
kako se ponasa motor kako ovo kako ono i o tome necu nikad pisati i pricati
al vidim kako voze pojedinci
ne mozes me praviti budalom i reci spahovic je vozio sasvim korektno samo mu je onaj oduzeo prednost a on isao daleko iznad ogranicenja

Ja godinama ovdje pokušavam ljudima objasniti da motor nije auto i da je zasebna kategorija, zato se zasebno i polaže.
I da se motor ne vozi kao automobil. Ljude najviše iritira provlačenje, a ko god je bio u zemljama gdje je motor osnovno sredstvo transporta kao što su Italija, Španija, Portugal, da ne pričam o azijskim zemljama, zna da se motor tako vozi.
Samo ljudima koji ništa ne znaju o motoru i vožnji motora su te stvari nenormalne i brkaju ih sa flagrantnim kršenjem zakona koje ja nikad na forumu nisam branio.
Opet ponavljam, ne mogu ja diskutovati sa nekim ko u startu ima mrak na očima kad se motor pomene.
Ma mene ne iritira provlacenje mene iritira sto mene dovodi u opasnost da ga oborim i da nastrada
Haman kao biciklisti
Neki dan njih 6 motorista i zaustavlja auto tako sto je usporio ispred auta na mostarskom da bi oni mogli proci prema hadzicima
Pa ko si jebem ga
A zasto radikalni? Pa zato sto i "ti" nadjes najradikalnijeg vozaca i kazes kako vozaci voze
Pa nemoj ga oboriti, obrati pažnju. Provlačenje je dozvoljeno po zakonu.
Zaustavljaju auta i svatovi i stranačke kolone i slavljenici dana nezavisnosti BiH i navijači.
Samo motoristi problem. Pusti ljude, svakako će te zaobići.
Laplace

#107690 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:26

Opet sebi uzimaš za pravo, tj. meni daješ za pravo da mogu dođi djeci sa naučenom lekcijom za taj dan i predavati u školi bez da sam položio.
NIšta ja nikome ne dajem za pravo. Postoje zakoni, postoje pedagoški standardi i zna se ko može uči u učionicu i na koje časove.
DaysleepeR

#107691 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

Laplace wrote: 29/05/2026 16:26
Kako god zvučalo, to je problem sa zakonom i sa zdravim razumom onoga ko se odluči na provlačenje kroz makazice, na ko0liko god točkova on vozio. Nema to veze sa kategorijom vozila, u makazice se ne ulazi ni u kojem slučaju.
Pitanje je da li su to makazice ili nestručnom oku izgleda kao makazice.
DaysleepeR

#107692 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DaysleepeR »

Laplace wrote: 29/05/2026 16:27
DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:26

NIšta ja nikome ne dajem za pravo. Postoje zakoni, postoje pedagoški standardi i zna se ko može uči u učionicu i na koje časove.
Tako je. Isto tako postoji polaganje za A, B, C, i ostale kategorije.
Naslovnica

#107693 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Naslovnica »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:23
Naslovnica wrote: 29/05/2026 16:20

Vidiš da bubaš bezveze.
Kao prvo, otkud znaš da ja nisam jedan od tih.
Drugo, kad pričate o motoristima, sve nas trpate u isti koš.
Prvi put kad neko od vas na vijest o pogibiji motora napiše bilo šta sa zadrškom tipa, sačekajte da vidimo šta je uzrok nesreće, ili bilo šta normalno, ljudski, ja ću prvi to pozdraviti.
Nikad se to ovdje nije desilo. Samo generalizacije i trpanje u isti koš.
Ova diskusija nije ni krenula od nikakvih debila. Krenula je da se meni nešto rekne. Jer sam reagovao što je čovjek ničim izazvan nazvao ljude samoubicama.
Kao prvo, znam da nisi jedan od njih jer se ne družim sa takvim likovima tvog mentalnog sklopa, ne poznajemo se 100%.
Ovo sa kojima se ja družim bi klimali glavom na moje "debili kroz tunel dupla puna i slično" i ne bi ih branili. To su ozbiljni porodični ljudi koji ne dovode u opasnost svoj život i živote drugih. Nisu debili nego motoristi.
Kao drugo, ne trpam vas u isti koš što se vidi i iz prethodnog posta, ali tebi je očito džaba pisati.
Ako si se našao prozvanim zbog toga što sam spomenuo debila koji u tunelu pretiče preko duple pune i ide pravo na mene, onda je do tebe i onda sam sebe svrstavaš u tu grupu.
Laplace

#107694 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:28
Laplace wrote: 29/05/2026 16:26

Pitanje je da li su to makazice ili nestručnom oku izgleda kao makazice.
To ne bih znao. Ti si na početku diskusije spomenuo makazice.
DaysleepeR wrote: 29/05/2026 14:14
Ateista wrote: 29/05/2026 14:03
DaysleepeR wrote: 29/05/2026 13:54

Ja konstatujem da ti ne znaš o čemu pričaš.
Drži se auta i kategorije za koju imaš položeno.
Ne moram imati polozeno za motor da vidim kad neko radi opasne stvari, dovoljno je osnove fizike i biologije.
Ne znam cemu takav ton, nisam tebe licno prozvao niti sam generalizivao, samo sam taj dan vidio malo vise rizicnih situacija, ne mislim da su svi motoristi takvi.
Koristiš neprimjerene epitete za čovjeka koji voli ulijetati u makazice.
I da, da bi znao o čemu pričaš, trebaš imati položeno, da ne kažem da trebaš malo sjesti u to sjedište pa vidjeti kako to uopšte izgleda.
Shvatam kako to može izgledati nekom ko ne zna.
Koji bi bio primjeren epitet za čovjeka koji voli ulijetati u makazice?
dječak sa šibicama

#107695 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Istina, i "automobilski" idioti imaju puno podrske, samo sto na ovoj temi bar za sada niko nije stao u zastitu automobilskih idiota pod tezom "pa sta, ima toga i medju pjesacima".

Branis neodbranjivo. Vecina motorista su retardi, ne kazem svi, vecina.
Laplace

#107696 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Laplace »

NediM17 wrote: 29/05/2026 15:55
Laplace wrote: 29/05/2026 14:35
Edin H. wrote: 29/05/2026 14:33

U normalnoj državi bi osiguranje odbilo da snosi štetu u slučaju udesa ukoliko se utvrdi da nisi vozio u skladu sa zakonskim propisima.

Papuče osim što ružno izgledaju jednostavno ograničavaju kontrolu nad vozilom.,
Ne vozim u papučama, ali nisam mislio na papuče nego na kaput.
Kapu, rukavice i brile ne zaboravi kad krenes.
Obavezno. Ove, što reče jedna kolegica klimakterične, promjene su nepredvidive.
tokio25

#107697 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:24
dječak sa šibicama wrote: 29/05/2026 16:23 Klip je ekstreman da, i izoliran slucaj makar ako govorimo dokaznim klipovima na drustvenim mrezama /strah od kazne naravno/

Ono sto je bitno primjetiti, na svakom ovakvom klipu (na ovom ne, jer nema puno pratilaca) od 100 komentara, 99 je "to majstore to legendo" napisanih od strane vjerovatno drugih motorista.

Hajd sad dokaži da si fer pa nađi jedan klip sa automobilom (a ima ih bruka) na kojem nema 99% komentara to majstore.
Vjerovatno su i to motoristi. Tvoj klip je samo provokacija.
ako nadjes klip divljanja sa automobolim to rade vozaci automobila koji to podrzavaju?
u cemu je problem?
kao sto medju vozacima automobila ima normalnih i divlajka isti slucaj je i sa vozacima motora bicikala trotineta kamiona aviona
samo se procenti mijenjaju vjerovatno izmedju njih
insaneinthebrain

#107698 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by insaneinthebrain »

ma nije njegovo, neko mu podmetnuo. ko onu bombu na Grbavici :zzzz:

https://crna-hronika.info/u-napustenom- ... per/844427
tokio25

#107699 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by tokio25 »

DaysleepeR wrote: 29/05/2026 16:27
tokio25 wrote: 29/05/2026 16:25

Haman kao biciklisti
Pa ko si jebem ga
Pa nemoj ga oboriti, obrati pažnju. Provlačenje je dozvoljeno po zakonu.
Zaustavljaju auta i svatovi i stranačke kolone i slavljenici dana nezavisnosti BiH i navijači.
Samo motoristi problem. Pusti ljude, svakako će te zaobići.
kako nemoj ga oboriti ako se uvali tu
sta ako su mi kocnice slabe?
sta ako ovo ako ono
ode ti bogu na istinu a ja zbog tvoje gluposti u zatvor( da se razumijemo ne kazem da ti vozsi tako nego samo primjer da ne budes bukvalac)

pa ko kaze da ne jebem mater i svatovima i stranackim kolonama i sl
nisam se jednom ubacio u kolonu svatova pa otisao gdje sam trebao samo se iskljucio itd
pa neka me zaobidju na isprekidanoj
al ne mozes zaustavljati auta a iza tebe dolaze sa brze ceste
alo jesi ti svjestan sta branis?
dječak sa šibicama

#107700 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

insaneinthebrain wrote: 29/05/2026 16:41 ma nije njegovo, neko mu podmetnuo. ko onu bombu na Grbavici :zzzz:

https://crna-hronika.info/u-napustenom- ... per/844427
Eto aludira se na sumnju da je neko planirao atentat na njega.

Sad kad mu Admir Kamera dodijeli policijsku pratnju.
Post Reply