Prekid nakon 4 godine sutnjom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sara03

#126 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by Sara03 »

SaraFina wrote: 26/05/2026 15:31
Sara03 wrote: 26/05/2026 15:22
tokio25 wrote: 26/05/2026 15:08

ma razumijem i tebe i nju
kao sto si i sama rekla ona je sada povrijedjena i prica sve i svasta
vjerovatno ce nekad i zazaliti sto se izjadala na forumu i zbog same situacije i zbog ovoga sto prica
vjerujem da vecina ovako reaguje kad se desi iako moguce nisu takvi inace
opet to je njen trenutni ventil izgleda i to je to
Da, trenutno nemam nikoga kome bi se pojadala. Izgleda mnogi ne kontaju da mi je ovo prvi raskid. I bolno je, četiri godine nije malo. Dala sam mu sve bukvalno, čuvala se za njega, voljela ga svim srcem, toliko da sam obarala pogled pred drugim muškarcima. Bacio nas je u jednom danu, radi jedne proste i lake žene, koja kao da je čekala da se ovo desi. Da je kolegica neka Olivia Wilde, ja bih iskreno rekla, okej druže, razumijem te. Vjerovatno bih isto na tvom mjestu, idite sa srećom.

Ali, ovako.

Sve mi je još bolnije i tužnije. Jedva čekam novi dan, ovaj je pretežak...
Iz tebe govori 85% sujeta/tastina. Ostalo je povrijedjenost. Ti o sebi Imas vrlo visoko misljenje na svim poljima. Od obrazovanja i pravnog faxa do poznavanja stranih jezika. Plus toga drugo ime ti je „čudoredje“. I najvise te U biti boli sto je Haro „zavrsio sa koleginicom“. Koja je „ispod“ tebe u svemu. Pazi molim te s kim se poredis. S Olivijom. 😂Preboli to i bices ok. I prestani pisati ruzne stvari. Nije lijepo citati. Plus odvjetnika si postoji nesto sto se zove zastita osobnih podataka. Pa da ti Haro i Ajla ne bi procitali i tuzili te za ovo sto pises.
Dobro, femi.

Ali Haretov tip je više žena i djevojka kao ja, a ne neko poput njegove kolegice. Zato se i poredimo, kontaš?

Znam ja da vama sve treba crtati, zato ste i otjerali onog giganta što vam je držao predavanja i usput vas gazao nogama...

Nisam nikome otkrila pune podatke, tako da ne brini.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#127 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by Bobi »

Sara03 wrote: 26/05/2026 15:44 zato ste i otjerali onog giganta
Kojeg giganta, sarafina je otjerala pola foruma :lol: , sad sam najebao :D ?
tokio25

#128 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by tokio25 »

Sara03 wrote: 26/05/2026 15:44
Da, trenutno nemam nikoga kome bi se pojadala. Izgleda mnogi ne kontaju da mi je ovo prvi raskid. I bolno je, četiri godine nije malo. Dala sam mu sve bukvalno, čuvala se za njega, voljela ga svim srcem, toliko da sam obarala pogled pred drugim muškarcima. Bacio nas je u jednom danu, radi jedne proste i lake žene, koja kao da je čekala da se ovo desi. Da je kolegica neka Olivia Wilde, ja bih iskreno rekla, okej druže, razumijem te. Vjerovatno bih isto na tvom mjestu, idite sa srećom.

Ali, ovako.

Iz tebe govori 85% sujeta/tastina. Ostalo je povrijedjenost. Ti o sebi Imas vrlo visoko misljenje na svim poljima. Od obrazovanja i pravnog faxa do poznavanja stranih jezika. Plus toga drugo ime ti je „čudoredje“. I najvise te U biti boli sto je Haro „zavrsio sa koleginicom“. Koja je „ispod“ tebe u svemu. Pazi molim te s kim se poredis. S Olivijom. 😂Preboli to i bices ok. I prestani pisati ruzne stvari. Nije lijepo citati. Plus odvjetnika si postoji nesto sto se zove zastita osobnih podataka. Pa da ti Haro i Ajla ne bi procitali i tuzili te za ovo sto pises.
Dobro, femi.

Ali Haretov tip je više žena i djevojka kao ja, a ne neko poput njegove kolegice. Zato se i poredimo, kontaš?

Znam ja da vama sve treba crtati, zato ste i otjerali onog giganta što vam je držao predavanja i usput vas gazao nogama...

haretov tip ocito nisi djevojka kao ti jer da jeste ne bi te otjerao da bi bio sa ajlom
znaci njega su uvijek privlacile ajle a ti si tu bila sigurna luka i djevojka koja je pala na njegovu pricu ili sta vec
ocito si bila previse naivna

ne pokusavam ja da pravdam sarafinu ili sl nego je to cinjenica koju ti ne mozes ili ne zelis sada da vidis jer si povrijedjena
ti jos uvijek njega volis i sl i zato ne mozes da prihvatis tu cinjenicu trenutno
SaraFina

#129 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by SaraFina »

last mohicans wrote: 26/05/2026 15:41 Jah sugestija za ovu povrijeđenu Saru, kupi kantu sladoleda i veliku kašku. Pusti Brigite Jones i udri, tako u filmovim lijece tugu. :mrgreen:
Ja prepisujem samo recepte, kako ja pregrmim te turbulenten situacije. Jeftino i ucinkovito. Fakat ima jednostavnih stvari koje mi popravljaju raspolozenje. Doduse nikad nisam bila u necemu ovako dramaticnom. Ali i da se desi, boze moj. Prezivjela bi.
Ako Imas Saro mogucnosti ptputuj negdje malo i restartaj se s prijateljicom,
skrbavi-admin

#130 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by skrbavi-admin »

ja lizem jos ko rotvajler... za svojih 5 banki nelose :mrgreen:
tokio25

#131 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by tokio25 »

SaraFina wrote: 26/05/2026 15:49
last mohicans wrote: 26/05/2026 15:41 Jah sugestija za ovu povrijeđenu Saru, kupi kantu sladoleda i veliku kašku. Pusti Brigite Jones i udri, tako u filmovim lijece tugu. :mrgreen:
Ja prepisujem samo recepte, kako ja pregrmim te turbulenten situacije. Jeftino i ucinkovito. Fakat ima jednostavnih stvari koje mi popravljaju raspolozenje. Doduse nikad nisam bila u necemu ovako dramaticnom. Ali i da se desi, boze moj. Prezivjela bi.
Ako Imas Saro mogucnosti ptputuj negdje malo i restartaj se s prijateljicom,
neka odmah nadje prijatelja :lol:
skrbavi-admin

#132 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by skrbavi-admin »

kao sto rekoh samo treba zitigu i drzat higijenu mislim dosljedno :evil:
moimoi

#133 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by moimoi »

Pa eto, i to sto mu je bitno da je djevojka nevina isto govori da je debil :D pa nije 14vijek.
Znas momentalno da se radi o nesigurnoj osobi. Zeno..bjezi momentalno od tzv cistunaca.. moralista i sl.
Kod takvih mozes ocekivati nasilje.
Ateista

#134 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by Ateista »

Da mu se osvetis, nadji kakvog "jarana" sa kojim ces snimiti intimni video i okaci ga na onlyfans, kako ce mu onda tek biti krivo sto te ostavio. :mrgreen:
Bobi
Forum administrator

#135 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by Bobi »

Jao savjetnika, ipak mislim da je moj savjet 2 kg janjetine najbolji :D. :razz:
tokio25

#136 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by tokio25 »

ma kakva osveta neka slavi danas jer se oslobodila i neka ne gleda na njega ni sekundu
samo neka zahvali alahu bogu vishni ili bilo kome kome se moli sto ju je pogledao
ovakvu priliku oslobodjenja malo koja djevojka ima
snijeg_led

#137 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by snijeg_led »

Sasvim dovoljan razlog za prekid je kad mu zene, prijateljice, poznanice stavlja srce na postavljenu sliku. Stas vise
last mohicans

#138 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by last mohicans »

Bobi wrote: 26/05/2026 15:43 Pa da dobije proljev od tolikog sladoleda, koji si ti zločo :D. Neka ode do jablanice i pojede dvi kile janjetine i zalije nečim bezalkoholnim :D.
Tu umjesto da moderiraš, brišeš lične podatke, trolaš :lol: Mozda je i ovo trola, ali nije joj nick taze..Bio je onaj jedan sto nas je vako trolo, a mi se pravili ludi.
Last edited by last mohicans on 26/05/2026 16:11, edited 1 time in total.
SaraFina

#139 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by SaraFina »

Sara03 wrote: 26/05/2026 15:44

Ali, ovako.

Dobro, femi.

Ocigledno da nije. I da si u zabludi bila. Vidis da mu je tip njegova koleginica s kojom ce na kraju zavrsiti. I o razlozima mozemo raspravljati iducih pedeset godina. Ali to nece nista promjeniti. Mogu razumjeti da si izvan kolosjeka. Ali skuliraj se. To stvarno mislim najbolje kad ti kazem. Na kraju o „kakvom gigantu govoris“ i da je otjeran? 😂
Last edited by SaraFina on 26/05/2026 16:11, edited 1 time in total.
SaraFina

#140 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by SaraFina »

Bobi wrote: 26/05/2026 15:47
Fakat i mene zanima ko je u pitanju. Ako je doktor iz Mostara, on je nazalost preminuo. S njim sam imala najzesce debate.
last mohicans

#141 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by last mohicans »

Ateista wrote: 26/05/2026 16:00 Da mu se osvetis, nadji kakvog "jarana" sa kojim ces snimiti intimni video i okaci ga na onlyfans, kako ce mu onda tek biti krivo sto te ostavio. :mrgreen:
Ovo je jedan od boljih prijedloga, just be a Bitch :mrgreen:
tokio25

#142 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by tokio25 »

SaraFina wrote: 26/05/2026 16:10
Fakat i mene zanima ko je u pitanju. Ako je doktor iz Mostara, on je nazalost preminuo. S njim sam imala najzesce debate.
znaci covjeka si u grob otjerala
saro mori dusmanke
SaraFina

#143 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by SaraFina »

last mohicans wrote: 26/05/2026 16:11
Ateista wrote: 26/05/2026 16:00 Da mu se osvetis, nadji kakvog "jarana" sa kojim ces snimiti intimni video i okaci ga na onlyfans, kako ce mu onda tek biti krivo sto te ostavio. :mrgreen:
Ovo je jedan od boljih prijedloga, just be a Bitch :mrgreen:
Nemojte biti zlobni. Sara drzi do moralnih nacela to ocigledno jako.
Bobi
Forum administrator

#144 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by Bobi »

last mohicans wrote: 26/05/2026 16:05
Bobi wrote: 26/05/2026 15:43 Pa da dobije proljev od tolikog sladoleda, koji si ti zločo :D. Neka ode do jablanice i pojede dvi kile janjetine i zalije nečim bezalkoholnim :D.
Tu umjesto da moderiraš, brišeš lične podatke, trolaš :lol: Mozda je i ovo trola, ali nije joj nick taze..Bio je onaj jedan sto nas je vako trolo, a mi se pravili ludi.
napisala je da su imena izmišljena :D. Ajla iz Hrasnice, ma hajd, sad ce dobit tramvaj :D .
tokio25

#145 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by tokio25 »

mozda i haro preseli u hrasnicu :lol:
Sara03

#146 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by Sara03 »

tokio25 wrote: 26/05/2026 15:48 haretov tip ocito nisi djevojka kao ti jer da jeste ne bi te otjerao da bi bio sa ajlom
znaci njega su uvijek privlacile ajle a ti si tu bila sigurna luka i djevojka koja je pala na njegovu pricu ili sta vec

ne pokusavam ja da pravdam sarafinu ili sl nego je to cinjenica koju ti ne mozes ili ne zelis sada da vidis jer si povrijedjena
ti jos uvijek njega volis i sl i zato ne mozes da prihvatis tu cinjenicu trenutno
Pa da, to je i poenta. Hari voli jeftine i vulgarne, kojima ona stvar viri iz očiju, da prostite. Ali bi kući jednu nevinu, pametnu i dobru ženu. Lik je malo kontradiktoran. Jednu u krevet, a drugu pred familiju, koja je inače vrlo akademski i intelektualno nastrojena, zato i ističem ove neke osobitosti.

Ima da im svane, ako se i zvanično pokupe. Ali da, ja sam "nasilnik", jer ga maltretiram neko vrijeme da joj direktno postavi granice, da joj jasno kaže kako njegova izabranica ne odobrava njihov način komunikacije.

Džaba, izabrao kolegicu naspram četiri godine ozbiljne veze. Biće bolje od sutra ako Bog da.

Hvala raja, nemojte šta zamjeriti. Srce je povrijeđeno i burno reaguje.

Da Saro, slažem se, trebala bih na neki put, imam sestru vani, pa ću vjerovatno kod nje.
SaraFina

#147 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by SaraFina »

tokio25 wrote: 26/05/2026 16:11
SaraFina wrote: 26/05/2026 16:10

znaci covjeka si u grob otjerala
saro mori dusmanke
Ma nisam ga znala privatno uopce. A imao je turbulenten zivot i bio osvajac zena u R.L.
Bobi
Forum administrator

#148 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by Bobi »

snijeg_led wrote: 26/05/2026 16:04 Sasvim dovoljan razlog za prekid je kad mu zene, prijateljice, poznanice stavlja srce na postavljenu sliku. Stas vise
:srce:
SaraFina

#149 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by SaraFina »

Sara03 wrote: 26/05/2026 16:14
tokio25 wrote: 26/05/2026 15:48 haretov tip ocito nisi djevojka kao ti jer da jeste ne bi te otjerao da bi bio sa ajlom

Pa da, to je i poenta. Hari voli jeftine i vulgarne, kojima ona stvar viri iz očiju, da prostite. Ali bi kući jednu nevinu, pametnu i dobru ženu. Lik je malo kontradiktoran. Jednu u krevet, a drugu pred familiju, koja je inače vrlo akademski i intelektualno nastrojena, zato i ističem ove neke osobitosti.

Ima da im svane, ako se i zvanično pokupe. Ali da, ja sam "nasilnik", jer ga maltretiram neko vrijeme da joj direktno postavi granice, da joj jasno kaže kako njegova izabranica ne odobrava njihov način komunikacije.

Džaba, izabrao kolegicu naspram četiri godine ozbiljne veze. Biće bolje od sutra ako Bog da.

Da Saro, slažem se, trebala bih na neki put, imam sestru vani, pa ću vjerovatno kod nje.
Samo uzivaj :thumbup:
Hodaj, fino papaj sa sekom i provedite se maksimalno. Hare je sada Ajlin problem.
tokio25

#150 Re: Prekid nakon 4 godine sutnjom

Post by tokio25 »

Sara03 wrote: 26/05/2026 16:14

ti si glupa(bez uvrede) sto si mu opste to govorila
ako vec neko vrijeme nije postavljao granicu trebala si ti sama otici iz te veze bez da imas traume da te izbaci u 2 po noci da dobijes jastuk i sta je sve bilo

ja ti zamjeram samo sto nisi stavila svoj instagram ovdje :lol:
Post Reply