Dobro, femi.SaraFina wrote: ↑26/05/2026 15:31Iz tebe govori 85% sujeta/tastina. Ostalo je povrijedjenost. Ti o sebi Imas vrlo visoko misljenje na svim poljima. Od obrazovanja i pravnog faxa do poznavanja stranih jezika. Plus toga drugo ime ti je „čudoredje“. I najvise te U biti boli sto je Haro „zavrsio sa koleginicom“. Koja je „ispod“ tebe u svemu. Pazi molim te s kim se poredis. S Olivijom.Sara03 wrote: ↑26/05/2026 15:22Da, trenutno nemam nikoga kome bi se pojadala. Izgleda mnogi ne kontaju da mi je ovo prvi raskid. I bolno je, četiri godine nije malo. Dala sam mu sve bukvalno, čuvala se za njega, voljela ga svim srcem, toliko da sam obarala pogled pred drugim muškarcima. Bacio nas je u jednom danu, radi jedne proste i lake žene, koja kao da je čekala da se ovo desi. Da je kolegica neka Olivia Wilde, ja bih iskreno rekla, okej druže, razumijem te. Vjerovatno bih isto na tvom mjestu, idite sa srećom.tokio25 wrote: ↑26/05/2026 15:08
ma razumijem i tebe i nju
kao sto si i sama rekla ona je sada povrijedjena i prica sve i svasta
vjerovatno ce nekad i zazaliti sto se izjadala na forumu i zbog same situacije i zbog ovoga sto prica
vjerujem da vecina ovako reaguje kad se desi iako moguce nisu takvi inace
opet to je njen trenutni ventil izgleda i to je to
Ali, ovako.
Sve mi je još bolnije i tužnije. Jedva čekam novi dan, ovaj je pretežak...Preboli to i bices ok. I prestani pisati ruzne stvari. Nije lijepo citati. Plus odvjetnika si postoji nesto sto se zove zastita osobnih podataka. Pa da ti Haro i Ajla ne bi procitali i tuzili te za ovo sto pises.
Ali Haretov tip je više žena i djevojka kao ja, a ne neko poput njegove kolegice. Zato se i poredimo, kontaš?
Znam ja da vama sve treba crtati, zato ste i otjerali onog giganta što vam je držao predavanja i usput vas gazao nogama...
Nisam nikome otkrila pune podatke, tako da ne brini.