Do maloprije je bio iskljucivo SDA.
Voli Bošnjo chetaljsko-ustaškom korpusu milion (pre)dati nego drugome bošnji 100KM, NE DAJ BOŽE POGURAT ĆE GA...KO BI TO IZDRŽAO OD MUKE?!escobar__ wrote: ↑19/05/2026 18:19 Bošnjaci su ih na to i navikli dugogodišnjim popuštanjem i "relaksacijom" odnosa koja je po pravilu uvijek išla na štetu zemlje i njenog najbrojnijeg naroda.
Sad smo u situaciji da nemamo nikakve kontrole nad bilo čim i bukvalno nikakve razlike ne bi bilo ni da sutra i preostale pozicije na kojima su Bošnjaci prepuste s-h komponenti.
Ne, dosli su u takvo stanje da nema ko da kaze nistaMaharadza wrote: ↑19/05/2026 18:40Voli Bošnjo chetaljsko-ustaškom korpusu milion (pre)dati nego drugome bošnji 100KM, NE DAJ BOŽE POGURAT ĆE GA...KO BI TO IZDRŽAO OD MUKE?!escobar__ wrote: ↑19/05/2026 18:19 Bošnjaci su ih na to i navikli dugogodišnjim popuštanjem i "relaksacijom" odnosa koja je po pravilu uvijek išla na štetu zemlje i njenog najbrojnijeg naroda.
Sad smo u situaciji da nemamo nikakve kontrole nad bilo čim i bukvalno nikakve razlike ne bi bilo ni da sutra i preostale pozicije na kojima su Bošnjaci prepuste s-h komponenti.![]()
Ja samo MVP vjerujem, cekam da ide neki lajv sad je Faćo onemogućen zahvaljujući ugrozenim veličinama kao Dinček, Dalijica, Duska i najjači ministar FUPa na planeti, Ramče naš.
Kako? Ministar ivica bosnjak (hdz) potpisao.. borjana zvala.
Pa vjerovatno da jeste ali to ne mijenja varijantu da je vjerovatno neki bosnjak aminovao svelast mohicans wrote: ↑19/05/2026 18:46 Trebo je Zike misliti hoce li izvaditi neke armature s mosta. Skinuli ga ko Mirza Idrizović u filmu Most. Garantujem da je ovo neka sabotaza..
Zar nece kod NENADA, dugo ga nije bio na FACE tv.last mohicans wrote: ↑19/05/2026 18:48Ja samo MVP vjerujem, cekam da ide neki lajv sad je Faćo onemogućen zahvaljujući ugrozenim veličinama kao Dinček, Dalijica, Duska i najjači ministar FUPa na planeti, Ramče naš.
Fino... da su radili na tome da se pitaju, pitali bi se
I vecina forumaša na ovoj temi--čitam i ne mogu da vjerujem koje ushicenje iliti svršavanjeBosanski_kralj wrote: ↑19/05/2026 18:55![]()
SDA više uživa u porazu trojke nego u povjedi države i obrnuto.
Nažalost mi kao narod smo nesposobni, pa usudio bih se reći i osudeni na nestanak i gubitak države.
Samo Allahova milost nas može spasiti.
Pravo je čudo da smo ovako nesposbni se onako i ratu uspjeli odbraniti. Ne mogu da vjerujem da se uopšte radi o istom narodu
Pa Zijad je 'drzao' ono sto je mogao. Ovo sad je klasicno gazenje i mnozenje s nulom bosnjacke reprezentacije u VM (koja danas nije podrzala otvaranje novog GP), a oni su jelte trojka?
I sad bi se odbranili ali opet u miru bi bili kukaviceBosanski_kralj wrote: ↑19/05/2026 18:55![]()
SDA više uživa u porazu trojke nego u povjedi države i obrnuto.
Nažalost mi kao narod smo nesposobni, pa usudio bih se reći i osudeni na nestanak i gubitak države.
Samo Allahova milost nas može spasiti.
Pravo je čudo da smo ovako nesposbni se onako i ratu uspjeli odbraniti. Ne mogu da vjerujem da se uopšte radi o istom narodu