Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imas opciju da mijenjas za igrace i da mijenjas za igrace iz ekipa generalno. Tu samo stavis entire team i to je to
da i ja trazim 1 citav tim, a i ako kao sto neko rece imas neku manje poznatu reprezentaciju pa nista mijenjam za istu ili slicnu, samo da dobijem novu slicicu, necu ocekivati da dobijem Ronalda za nekog anonimusa.
A bolje trazim kad i dobijem nekog solidnog, recimo sad sam imala duplog francuza i trazila drugog francuza i skoro odmah dobila nekoga da se mijenjam
Sinoc uzeo u Tropiku jednu kutiju, bilo je solidno na stanju. Ova druga tura mi se cini losijeg kvaliteta, svaka druga slicica u paketicu drugacije okrenuta.
Da li ima još neko ovdje ko čeka album sa tvrdim koricama od Tropica?
Ja sam 8. maja dobio email od njih i rekli su sredinom maja da im dolazi nova tura, i stavili su me u rezervaciju. Još ništa ne javljaju, nadam se da neću biti izrađen.
mega_mashcine wrote: ↑15/05/2026 10:51
Ja sam 8. maja dobio email od njih i rekli su sredinom maja da im dolazi nova tura, i stavili su me u rezervaciju. Još ništa ne javljaju, nadam se da neću biti izrađen.
cekam ja jos sam dobio mail ono da potvrdim, jesam, cekam...
valjda bude..
valjda bude..
Imas opciju da mijenjas za igrace i da mijenjas za igrace iz ekipa generalno. Tu samo stavis entire team i to je to
naredas sto vise da nudis, ako imas iz nekog tima vise duplih, onda cijeli tim
a kad trazis, trazi timove gdje najmanje imas, plus pojedince iz drugih drzava, koliko moze stat
ja sam bas puno zamijenila, zavrsila nas i Hrvate, Englesku, Alzir, fali mi mozda 1 Portugal...
valjda bude..
Hajd javimo ovdje ako nekom jave da je stiglo
Meni su odgovorili na dodatni upit kao da bi trebali stici za 10ak dana.