ljeto 2025, a sto se tice trajnosti cini mi se solidna, inace moja koza guta vecinu parfema
doduse i nos se navikne pa nekada je tesko procjeniti trajnost
Moderator: anex
Ista situacija, mada vidim da se zale na 08/25 koji je kod mene, vidjecu nakon sto jos malo odstoji...
Obavezno se namaži nemirisnom kremom prije nego što se namirišeš parfemom, zbog dva razloga:

moj je odstajao nekih mjesec dana al cini mi se da nema neke vece promjene...ono tu je on ali skroz pri kozi..

Nebi trebao jer ima Iris u sebi. Po meni najprihvaceniji Iris je Davidoff The Game koji se moze koristit citavu godinu kao i Prada L Hommeuse your illusion wrote: ↑13/05/2026 23:25 Jučer mi došao allure homme sport eau extreme. Ne znam što ali me jako podsjeća na Dior homme intense.

mislim da su jedini orginali na piku ali mnogo parfema nemaju na stanjuizvrsni direktor wrote: ↑09/05/2026 19:32
Je li se ovim moze vjerovati da su original parfemi? Kakva su vam iskustva?
evo ga. 140 markica

hvala. tako je.
Gdje ga preplati toliko?
uzeo na akciji u makarskoj. 70 eura.Emojti wrote: ↑14/05/2026 20:09Gdje ga preplati toliko?
Ja ti preporucujem preprodavce ParfemiZaVas orginal su 100%, ovako si mogao dobit 50ml vise za manju cijenu kod njih.
Missoni Wave 100ml M 100 ml (105 KM)
https://olx.ba/artikal/60476226
zašto lažeš?
taj dalji kick je mnogo bolji od prvobitnog. meni moćannauticamid wrote: ↑14/05/2026 21:52 Ne lazem, ako i 5 minuta.
Nakon toga nista od mirisa otvaranja. Neko citrusno blijedilo u nastavku.