Milić Vukašinović
- Thorgerson
#251 Re: Milić Vukašinović
Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Ne bih bas rekao da je budala kao Mica. Mica je totalni ludjak.
Ne moze od budale postati onakvo dijete kakvo Tifa ima. A znamo svi sta se desilo sa Micinom kcerkom nazalost.
Mislim za mene su obojica pozitivni likovi. Bili su tu kad je bilo najteze. A mi smo im dali jednu kurcinu.
Posebno Tifi.
Ne moze od budale postati onakvo dijete kakvo Tifa ima. A znamo svi sta se desilo sa Micinom kcerkom nazalost.
Mislim za mene su obojica pozitivni likovi. Bili su tu kad je bilo najteze. A mi smo im dali jednu kurcinu.
Posebno Tifi.
-
neki
#252 Re: Milić Vukašinović
Tifa je i odgovorio kurčinom...tetovažom na ramenuThorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.
- Altsa
#253 Re: Milić Vukašinović
A sta smo im to trebali dati? Inace Tifa qurac od pjevaca.Pukne mu glas nakon druge pjesme. To što je bio u ratu u SA ne znaci da je ekstra pjevac.Thorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.
- dr_Evil
#254 Re: Milić Vukašinović
Ali nije izbrisao sahovnicu i ljiljaneneki wrote: ↑06/05/2026 12:12Tifa je i odgovorio kurčinom...tetovažom na ramenuThorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#255 Re: Milić Vukašinović
Bolje biti najbolji u dvije pjesme nego biti drugi u 15 pjesamaAltsa wrote: ↑06/05/2026 12:13A sta smo im to trebali dati? Inace Tifa qurac od pjevaca.Pukne mu glas nakon druge pjesme. To što je bio u ratu u SA ne znaci da je ekstra pjevac.Thorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.
- Better Man
#256 Re: Milić Vukašinović
E pa nije. Mile Anđelić iz Bolera je daleko jaći od Tife kao vokal. Tifa je dobar studijski, ali uživo je loš, jer nikad nije savladao tehniku pjevanja. A ima još vrhunskih pjevača, koji su ispred Tife. Čist primjer Srđan Jevđević Gino Culture Shock, nekada Gino Banana. Odličan pjevač sa fantastičnim vokalom.Thorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.
- sime_cipol
#257 Re: Milić Vukašinović
Covjek samo treba pročitati sta ti napises i konststuje kontru i dodje do zakljucka. Znaci Tifa je bolji.Better Man wrote: ↑06/05/2026 14:57E pa nije. Mile Anđelić iz Bolera je daleko jaći od Tife kao vokal. Tifa je dobar studijski, ali uživo je loš, jer nikad nije savladao tehniku pjevanja. A ima još vrhunskih pjevača, koji su ispred Tife. Čist primjer Srđan Jevđević Gino Culture Shock, nekada Gino Banana. Odličan pjevač sa fantastičnim vokalom.Thorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.
- Better Man
#258 Re: Milić Vukašinović
Ni pod tačkom razno. Lik uživo je katastrofa iz razloga koji su ovdje napisani i to je činjenica koja se ne može promijeniti.sime_cipol wrote: ↑06/05/2026 15:10Covjek samo treba pročitati sta ti napises i konststuje kontru i dodje do zakljucka. Znaci Tifa je bolji.Better Man wrote: ↑06/05/2026 14:57E pa nije. Mile Anđelić iz Bolera je daleko jaći od Tife kao vokal. Tifa je dobar studijski, ali uživo je loš, jer nikad nije savladao tehniku pjevanja. A ima još vrhunskih pjevača, koji su ispred Tife. Čist primjer Srđan Jevđević Gino Culture Shock, nekada Gino Banana. Odličan pjevač sa fantastičnim vokalom.Thorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#259 Re: Milić Vukašinović
Alen Islamovic je za Tifu Zdravko Čolić. 
- Point.
#260 Re: Milić Vukašinović
Gino Banana bolji pjevač od Tife?Better Man wrote: ↑06/05/2026 14:57E pa nije. Mile Anđelić iz Bolera je daleko jaći od Tife kao vokal. Tifa je dobar studijski, ali uživo je loš, jer nikad nije savladao tehniku pjevanja. A ima još vrhunskih pjevača, koji su ispred Tife. Čist primjer Srđan Jevđević Gino Culture Shock, nekada Gino Banana. Odličan pjevač sa fantastičnim vokalom.Thorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.
Idi bolan ganjaj gramofone po Londonu, bolje ti je
- Better Man
#261 Re: Milić Vukašinović
Nije pjevanje samo u studiju, već i uživo, a Tifa uživo nije u stanju otpjevati više od dvije pjesme, a da mu nepukne glas. Danas ni dvije pjesme uživo nije ustanju otpjevati, jer je uništio svoj glas pročnim načinom života. Gino ima drugačiji glas i boju u odnosu na Tifu.Point. wrote: ↑06/05/2026 15:26Gino Banana bolji pjevač od Tife?Better Man wrote: ↑06/05/2026 14:57E pa nije. Mile Anđelić iz Bolera je daleko jaći od Tife kao vokal. Tifa je dobar studijski, ali uživo je loš, jer nikad nije savladao tehniku pjevanja. A ima još vrhunskih pjevača, koji su ispred Tife. Čist primjer Srđan Jevđević Gino Culture Shock, nekada Gino Banana. Odličan pjevač sa fantastičnim vokalom.Thorgerson wrote: ↑06/05/2026 11:34 Realno, Tifa je ubjedljivo najjaci vokal na balkanu i sire.
Posebno Tifi.![]()
Last edited by Better Man on 06/05/2026 15:31, edited 1 time in total.
- dječak sa šibicama
#262 Re: Milić Vukašinović
Zijo Valentino najjaci glas, jedino je Bajaga bolji
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
-
zigson
#264 Re: Milić Vukašinović
Nervozni postar
- muha_sa
#265 Re: Milić Vukašinović
Da je šta oko zavarivanje ukljucio bih se u diskusiju
Pošto je tema Milic Vukašinovic samo cu još jednom ponovit razumljivim rjecnikom--kurac od čovjeka.
Pošto je tema Milic Vukašinovic samo cu još jednom ponovit razumljivim rjecnikom--kurac od čovjeka.
-
Osmi Socrates
#266 Re: Milić Vukašinović
Tifa dobro zvuči na ploči. Ne znam uživo. Ima li gdje na YouTube?
Alen ne zvuči dobro ni na ploči.
Onaj iz Bolera ako je mogao onako pjevati uživo je bolji pjevač od obojice.
-
Osmi Socrates
#267 Re: Milić Vukašinović
A Bebek je realno bolji pjevač od sve trojice, plus što je jedini bio rok zvijezda u pravom smislu te riječi prije nego što je napustio Dugme.
To nema nikakve veze sa tim da li Dugme neki smatraju rok bendom ili ne, kad im je Bebek bio pjevač.
To nema nikakve veze sa tim da li Dugme neki smatraju rok bendom ili ne, kad im je Bebek bio pjevač.
-
detroit-mercy
#268 Re: Milić Vukašinović
Kemal Malovcic je za sve njih Pavarotti
.
- sime_cipol
#269 Re: Milić Vukašinović
Osmi Socrates wrote: ↑06/05/2026 17:15 Tifa dobro zvuči na ploči. Ne znam uživo. Ima li gdje na YouTube?
1. Tifa
2. Niko
3. Niko
4. Dalje redajte kako hocete.
Bolje je Tifu cuti dvije pjesme nego neke 3h
-
Osmi Socrates
#270 Re: Milić Vukašinović
Pa i nije mu to baš neka reprezentativna izvedba. Sorry. Ali, razumijem da je tebi lično Tifa najbolji.
Ali, mislio sam prije svega na čitav koncert. Da li pukne nakon dvije pjesme i slično?
Ali, mislio sam prije svega na čitav koncert. Da li pukne nakon dvije pjesme i slično?
- Point.
#271 Re: Milić Vukašinović
Kakve bolan dvije pjesme ne izmišljaj. Gino krešti kad pjeva, ovo u Kultur Shocku.Better Man wrote: ↑06/05/2026 15:30Nije pjevanje samo u studiju, već i uživo, a Tifa uživo nije u stanju otpjevati više od dvije pjesme, a da mu nepukne glas. Danas ni dvije pjesme uživo nije ustanju otpjevati, jer je uništio svoj glas pročnim načinom života. Gino ima drugačiji glas i boju u odnosu na Tifu.Point. wrote: ↑06/05/2026 15:26Gino Banana bolji pjevač od Tife?Better Man wrote: ↑06/05/2026 14:57
E pa nije. Mile Anđelić iz Bolera je daleko jaći od Tife kao vokal. Tifa je dobar studijski, ali uživo je loš, jer nikad nije savladao tehniku pjevanja. A ima još vrhunskih pjevača, koji su ispred Tife. Čist primjer Srđan Jevđević Gino Culture Shock, nekada Gino Banana. Odličan pjevač sa fantastičnim vokalom.![]()
Tifa da ne zna pjevati, pjevao bi u Kultur Shocku, to je to.
- Point.
#272 Re: Milić Vukašinović
-
Osmi Socrates
#273 Re: Milić Vukašinović
Ja mogu iznijeti lični utisak. Nemam generacijski bias, jer nisam nijedna od tih generacija. Uživo ih nisam slušao nijednog. Ali, ako više ljudi tvrdi da je Tifa uživo "pucao nakon dvije pjesme", onda to moram uzeti kao najvjerovatniju istinu.
Ne moram ni samo po tome cjeniti pjevača, pa ni muzičara. Beatles su prestali uživo svirati da bi napravili neke od najznačajnih albuma nakon toga.
Tifu "imam" na tri ploče. Dobro zvuči. Odlično na momente. Međutim, nikad nemam utisak da su to "njegove" pjesme. Pjesme su Bregovića, Lipovače i Milića Vukašinovića. Nema to nešto. Neobjašnjivo.
Međutim, kad poslušam Bebeka na Bitangi i Princezi, recimo, to su "njegove" pjesme, iako ih on nije pisao. I zvuči kao fucking rokenrol zvijezda, sa svim vrlinama i manama.
My 200 cents.
Ne moram ni samo po tome cjeniti pjevača, pa ni muzičara. Beatles su prestali uživo svirati da bi napravili neke od najznačajnih albuma nakon toga.
Tifu "imam" na tri ploče. Dobro zvuči. Odlično na momente. Međutim, nikad nemam utisak da su to "njegove" pjesme. Pjesme su Bregovića, Lipovače i Milića Vukašinovića. Nema to nešto. Neobjašnjivo.
Međutim, kad poslušam Bebeka na Bitangi i Princezi, recimo, to su "njegove" pjesme, iako ih on nije pisao. I zvuči kao fucking rokenrol zvijezda, sa svim vrlinama i manama.
My 200 cents.
- Point.
#274 Re: Milić Vukašinović
Slušao sam Tifu uživo x puta i nijednom mu nije pukao glas nakon dvije pjesme.
Jednom se u Tallinu doduše toliko uništio od alkohola da se nije ni mogao popeti na binu ali to se ne pika
Jednom se u Tallinu doduše toliko uništio od alkohola da se nije ni mogao popeti na binu ali to se ne pika
-
zigson