Ne, nego nas spasava arapski i iranski?
Ja samo znam gdje se BiH geografski nalazi
Vidim, ubrzano se krećemo ka NATO, EU, energetski smo jaki itd.
Ko kaze da trebas glavu pognuti??Hakiz wrote: ↑07/03/2026 11:59Vidim, ubrzano se krećemo ka NATO, EU, energetski smo jaki itd.
Nije problem, eto, pretplaćujemo se, samo, kada će početi stizati roba koju unaprijed plaćamo? Zapelo na granici, brza pošta preopterećena pa ne može isporučiti, đe ba zapelo?
Šuti jer će Amerikanac nešto pomisliti, šuti jer će Dodik iskoristiti, pogni glavu i šuti.
A to za šta čekaš i zbog čega pogneš glavu i šutiš ne dolazi. Fali jedan papir.
Baš nam ide ostvarivanje ciljeva.
I opet bi se zubi pokazila zbog drugih. Bosnjino poturasnje vlastitih ledja radi drugih ne prestaje.

Pa ide sada odluka o smanjenju vodozastitne zone. Plan je progurati to do izbora.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑07/03/2026 13:42 E sad meni zanimljiv dio, kaze da od ukupno cca 24 hiljade objekata njih oko 6 hiljada se neće moći legalizovati jer su ili unutar vodozastitne zone, unutar arheoloških područja te naročito zanimljivo - na trasi planiranih puteva.
Postoje desetine hiljada aktivnih predmeta od prijasnje legalizacije (cca.20 godina starih, kkoji su trebali biti odbaceni, ali nisu iz "nekih" razloga) koji leze samo zbog prostornog plana i vodozastitnih zona.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑07/03/2026 13:42
Ali u svakom slučaju neka se krenulo konačno u rješavanje ovog pitanja.
Izreka "Lakše je tražiti oprost nego dozvolu" u punom smislu.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑07/03/2026 13:42 Helem što se lokalnih tema tiče![]()
Vidim vezano za ovaj nacrt zakona o legalizaciji da će boračka populacija biti oslobođena od plaćanja naknada, ostatak će to moći u 24 rate, novac ide općinama.
E sad meni zanimljiv dio, kaze da od ukupno cca 24 hiljade objekata njih oko 6 hiljada se neće moći legalizovati jer su ili unutar vodozastitne zone, unutar arheoloških područja te naročito zanimljivo - na trasi planiranih puteva.
Mene zanima hoće li ova ili bilo koja vlast imati cojones da onda te objekte koji neće moći biti legalizovani poruši.
Zamišljam kuknjavu![]()
Vjerovatno političko samoubistvo xD
Ali koje je onda rješenje
Pustit ljude da tu žive, nit im to ko može otkupiti niti legalizovati.
Zanimljiva situacija kako god
Ali u svakom slučaju neka se krenulo konačno u rješavanje ovog pitanja.
Hare brate...
Kako je poturanje da se otvoreno kaze?drug_profi wrote: ↑07/03/2026 19:58 Hare brate...
Ne vjerujem da si tako glup.
Zasto nam poturas to kukavicije jaje?
Najgluplja stvar sto bi Bošnjaci sad mogli uraditi je da stanu uz Iran.
Jeste i ja mislim da ovaj rat nisu oni izazvali i da su na pravdi boga napadnuti, ali nasa buducnost je na ostrici noza.
@bijelaPsina
18 hours ago
Toliko o blefu šofera i kvazi stručnjaka bliskih sda, da je tramvaj naglo poletio sa semafora.
17
Reply
1 reply
@HariooH
20 hours ago
kao sto se i znalo nista nije odjednom vozac je vec ranije udario po gasu i dolazi na zeleno, a ne prica naglo u krivini ubrzao
14
Reply
@jeffboski1172
12 hours ago
isto Lejla, svjedok sa stanice, je rekla na FACE TV da je vozac 2 puta zvonio, medjutim na prvom snimku iz automobila, ima audio, ne čuje se niti jedna zvonjava. A tramvajsko zvone je jače nego od hitne. Ovo je mutno sve.
6
Reply
@cober64
19 hours ago
Pa tranvaj nije stajao na semaforu????
6
Reply
@Strijelac007-g6u
12 hours ago
Jel stao na semaforu NIJE (advokat kaze da jeste) lik je zurio da prođe kroz zeleno i tačka!
Što se i vidi na snimku zadnjih 200 metara kreće se istom brzinom znaci nije dobio ubrzanje u krivi kako su teletabisi to predstavili!
Kakve kurceve kočnice i otkazivanja....
A sda teletabisi nek objasne narodu i onim narkomanima sto protestuju da su na ovaj način probali ministra Adnana Štetu dovest u direktnu veze sa nesrećom matere im se najbem!
4
Reply
@nicknick0910
17 hours ago
Šta je sad sa izjavom da je stajao pa ubrzao. Nešto ovdje nije uredu.
Ko su mu roditelji?Truba wrote: ↑28/04/2026 11:10 lik dojavi bombu u skoli
ne bude izbacen
izgubi godinu (ne zbog toga nego zbog neucenja)
sada obnavlja godinu ali se ove godine nijednom nije pojavio u skoli
razni slucajevi psihoze anksioznosti
ne izlazi iz teretane...sljedeće godine ima 18 godinajos uvijek prvi razred
ministarstvo posalje dopis skoli da u maju mora imati online nastavu i da se poniste ti izostanci
da lik lagano sve nauci polozi i predje u drugi
nikakvih posljedica zbog dojave o bombi
nikakvih posljedica zbog izostanaka
Izrečene mjere optuženima u predmetu "Koverta": Endi Pavić Pečenković zabranjeno obavljanje funkcije ministrice u Vladi KS