Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zaobidji, automatik, powershift problematican. Ako uzimas od nekoga koga znas i znas da je odrzavao auto onda kupovina forda sa powershiftom moze biti dobra kupovina sve ostalo nije vrijedno rizika
Hvala kolega na odgovoru.
Malo sam se zezao s posto jer mi je ovo titanijum u nazivu zapalo za oči, kao nedavno Cayenne koji je bio platinijum.
Slažem se s konstatacijom za Powershift, mada se forum i ne slaže vele da je bez problema mjenjač.
Titanium je jedno vrijeme bio kao zadnja, najbolja oprema u Forda (ako se stavi Vignale po strani, koji je propao na kraju).
Sada više nije, za nove Fordove modele je prvi "nivo" čak, poslije njega ide Titanium X, ST-Line itd.
Reglan wrote: ↑26/04/2026 11:08
Sta je najbolje uzeto novo do 50k, da ima 500+l gepek i da je automatik?
Oczavia, kad probaš sve će ti biti jasno. Selection možda s lagera ubodeš za te pare, ali essence nije nesto puno manje opremljen kad pogledaš korisnije stvari, dosta toga je doplata, navi svakako koristiš sa apple car playa. S vana se selection poznaju po chrome lajsnama, a ako budeš naručivao lijepo se protegnuti za neke stvari, volan, mjenjač, sjedišta, kamera...
Rockefeller wrote: ↑26/04/2026 21:42
joj cmoljo kralju najbolje onda kupi toyotu korolu od 10 koliko vec godina garancije i usreci se
tucson dobro auto, ja ga ne bi uzeo samo zbog glupog izgleda volana et
Volan Tucsona jeste po izgledu malo priglup. Garant je dizajner uzeo neku lošu gandžu kad ga je dizajnirao.
Imam Tucsona od 2/24, navikao sam se u medjuvremenu. Štaviše, i takav volan mi je "udoban", naročito u dužoj vožnji.
I neka priča ko šta hoće. te HTRAC ne valja, te ovo, te ono, ali jeste dobar auto.
Rockefeller wrote: ↑26/04/2026 21:42
joj cmoljo kralju najbolje onda kupi toyotu korolu od 10 koliko vec godina garancije i usreci se
tucson dobro auto, ja ga ne bi uzeo samo zbog glupog izgleda volana et
Volan Tucsona jeste po izgledu malo priglup. Garant je dizajner uzeo neku lošu gandžu kad ga je dizajnirao.
Imam Tucsona od 2/24, navikao sam se u medjuvremenu. Štaviše, i takav volan mi je "udoban", naročito u dužoj vožnji.
I neka priča ko šta hoće. te HTRAC ne valja, te ovo, te ono, ali jeste dobar auto.
kuli za taj kes je dobro auto.. meni je najvise smetao mjenjac koji je nekakav los u odnosu na sadasnji dsg
Rockefeller wrote: ↑26/04/2026 22:00
na ovaj fl volan i mislim, ljepsi mi je stari.. ma ova rucica je haos u nizoj opremi, kod mene je bio sift baj vajr
Ma volan su usrali maksimalno u odnosu na prethodni.