pa jes' puno, moze to i jeftinije, ali to je samo jedna ponuda, nije pod moranje...
nego, slucajno kod svog upravitelja navratih na stranicu i vidjeh da ima nova stavka "korisnicki portal"
prije nekoliko godina ja bio kod njih da vidim kakav to zaostali racun imam, pa kad su skontali da je zajeb kod njih, godinama placam preko m.ba app pa sam im pokazao i dokazao. I tako usput ih pitam, ima vodovod, ima epbih sto i oni ne naprave neki portal gdje se moze vidjeti koliko je ko duzan i tako to... joj stari, jbgti nijesu svi napredni ko ti evo pogledaj ko nam dolazi i pokaza mi na neku nanu u dimijama sto ulazi. e mojti, dok je takvog razmisljanja necete vi daleko.
uglavnom, sad se moze vidjeti koliko si ili nisi platio za odredjeni mjesec, takodje moze se vidjeti koliko je ulaz kompletan duzan, a ako znas broj racuna, mos saznati i koliko ti je komsija u + ili -
Iznenadio sam se da kompletan ulaz sa 28 stanova duguje 2700KM a sjecam se price od PEV sto upravitelj nece da odrzava zgradu, navodno je 5-tocifrena brojka dugovanja bilo samo za nas ulaz. ocito se prodajom, samo nas je 5 prijeratnih stanara, rijesilo i dugovanje.