JovicSA wrote: ↑19/04/2026 19:43Ti si baš neki naivko...i da pristanu to cionistima i pedofilima neće ništa značiti, ulozi bi se samo povećavali. Nemam pojma šta Danguba tvrdi i traži ali Ukrajina i Ukrajinski narod imaju pravo odlučiti o svojoj sudbini baš kao i Iranci. I nemoj se kriti iza djece jer budućnos sve djece zavisi upravo od ovoga danas, ako se popusti pedofilima i cionistima budućnost je mrka.JohnnyS wrote: ↑19/04/2026 16:36Po ovome bih rekao da ti nemaš djecu, ja ne želim da moja djeca ispaštaju i odrastaju u neimaštini zbog Ukrajine i Irana. Samo isti kriteriji za sve nepravedne konflikte. Ne može Danguba tražiti da se Ukrajinci naguze Rusima zbog "smanjenja žrtava", a tražiti da se Iranci bore do zadnjega.JovicSA wrote: ↑19/04/2026 16:34
I da to urade cionističko-pedofilski odnos prema Iranu se ne bi izmijenio. Idući korak bi bio da predaju naftu na upravljanje i da im oni odrede vlast. Ja ne znam koje si ti godište ali pretpostavljam da nisi X generacija već mlađi i vidi se po razmišlanju. Da je ta tvoja generacija živjela 1939. pristali bi na sve što su fašisti i nacisti tražili. Po meni 100 puta je bolje grob nego rob, naši pretci su bili u pravu.
Pa on tvrdi da trebaju Ukrajinci pametni, ja rekoh nek i Iranci onda budi pametni.
Ja sam već rekao da je jedino ispravno biti na strani i Ukrajine i Irana, a biti na strani jednih, a kontra drugih, koja god kombinacija bila je ili vjerski fanatizam, ili vjerska fobija.