Pandakonda wrote: ↑15/04/2026 14:56
Jos samo da dodam da je Gakpo dosta bolje izgledao na poziciji devetke nego na krilu gdje je previse predviljiv. Sinoc je bilo par minuta presinga gdje se pokazalo kako ova ekipa moze igrati kada zele. Bitno je samo da nastave tako.
Sezona nam je pokazala da nece nastaviti. Citava sezona je jedna ogromna oscilacija. Poslije 2-3 dobra rezultata uslijedilo bi instant hladjenje.
Kako sa ovakvom politikom i vodjenjem, nesigurnim vodstvom (ne zna se ostaje li Slot ili ne, sta ce biti sa Hughesom, Edwardsom) misle zadrzati top igrace, kako nakon ovakvog sunovrata da ocekujes da Szoboszlai ostane, Konate...
Bas me razocarala sezone generalno i njen kraj. Radovao sam se barem ljetu u nadi ce moci dovesti stvarno 2-3 bas kvalitetna igraca, ali onda kako sezona odmice vidis da ti fale ne 2-3, nego 4-5 i da ti na svim pozicijama skripi, ono ide se from bad to worse. Tacno kad pogledam tim i igre koje pruzaju, imam osjecaj da fali 8 igraca da zamijeni ove ojebine.
Jos uvijek nisam skontao procenat i odnos koliko je do trenera, koliko je do igraca.