TEMU u BiH - sve o tome
Moderator: anex
-
tokio25
#6226 Re: TEMU u BiH - sve o tome
da al ne svi proizvodi
- Emojti
#6227 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Evo boga mi pise on a regular vehicle paket koji je poslat prije 9 dana. Ne postoji nigdje na svim stranicama za pracenje, ocekujem u roku 1-3 dana. M-One
- BaDa
#6228 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Radi li vama tracking na milsped stranici? Kad unesem tracking broj samo vrti i nece da otvori status posiljke
-
Alfanum
#6229 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Isto i kod mene, paket narucen 30. marta.
Na m-one pise da je sinoc od oko 18h paket na linijskom vozilu, a BH Posta zadnji update da je u 11h istog dana stiglo u centar u Banja Luci i nista poslije toga. Ko sad tu laze ja pojma nemam.
- mirzic1
- Emojti
#6231 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Meni izbaci na ovom sajtu sve https://m-one-bosnia.netlify.app/
- BaDa
#6232 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Nece ni ovaj samo vrti.. na temu pise da je on regular vehicle
- Averus
#6233 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Trebale mi doći dvije narudžbe danas, a nisam na adresi
Javio mi se poštar da ima paket, kolega preuzeo
Sad vidim na temu da su oba paketa isporučena, kolega mi je samo javio za jedan
Jel ovi naši dunđeri lažu ili je kolega fulio da mi kaže?
Javio mi se poštar da ima paket, kolega preuzeo
Sad vidim na temu da su oba paketa isporučena, kolega mi je samo javio za jedan
Jel ovi naši dunđeri lažu ili je kolega fulio da mi kaže?
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#6234 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Da nisu spakovali obje u jedan paket? Provjerite jesu li isti brojevi za praćenje na oba.
Znaju jednu narudžbu podijeliti u tri paketa i obrnuto.
- Averus
-
tap3ah75
-
tokio25
#6237 Re: TEMU u BiH - sve o tome
to se vidi tek kad odes na kasu
doduse mozda ima i da se vidi prije al ja nisam to vidio jer u zadnje vrijeme slabije narucujem
i ako imas sve ok proizvode onda mozes odabrati placanje pouzecem
- semirsar
#6239 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Sta je on u biti pitao?
Pocelo s pouzecem, sad odjednom na besplatnoj dostavi?
Sto se tice pouzeca, predzadnji korak prije placanja, ima opcija dole lijevo...

-
tokio25
#6240 Re: TEMU u BiH - sve o tome
iskreno nisam ni primjetio ovo oko besplatne dostave jer sam vidio da pita za placanje pouzecemsemirsar wrote: ↑12/04/2026 16:23Sta je on u biti pitao?
Pocelo s pouzecem, sad odjednom na besplatnoj dostavi?
Sto se tice pouzeca, predzadnji korak prije placanja, ima opcija dole lijevo...
![]()
vjerovatno je zamjenio
al eto kao na slici je s tim da ako neki proizvod nije moguce pouzecem kupiti onda nema te opcije
ja koliko sam skontao ti proizvodi su uglavnom neki specificni tipa neki personalizovani itd i skuplji
-
Drug Clan
#6241 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Dosta proizvoda nije dostupno za plaćanje pouzećem, ali postoji rješenje. Kada naručite artikle koji prolaze pouzećem, imate opciju da dodate još artikala u narudžbu, nakon čega su svi artikli dostupni za plaćanje pouzećem.
- Emojti
- Emojti
#6243 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Da se nadovezem na ovo, jutros dolazim u postu na šalter podic neke pare. Kad od tamo radnik dolazi, cita mi ime s licne karte i pita "jesi li ti ono neki dan slao email" i tu krecu prepiranja. Jesam i opet cu, šaltate me tamo vamo, zadrzavate posiljke ne samo od Temu. On se izvlaci kao nemaju dovoljno kapaciteta i kaze " i drugima paketi stoje kao i tebi" govorim ko je njima kriv sto ne znaju da vas prijave.
Tako da jos jedan dokaz neprofesionalnosti nase fine BHposte.
Idem sve fino kulturno regularno, na ono sto imam pravo. Dugo sam trpio probleme i prije nego sto je Temu ikako bio na nasim prostorima. Drzavna firma pa se moze raditi kako hoce. Odsad za svaki problem, direktno email direktoru u centralu.
-
tokio25
#6244 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Ja sam tako davno imao iskustvo sa postarom kad sam isao u zgradu kod zeljeznicke gore na prvi sprat i ja govorim to jednom na vratima kad kaze evo ga taj postar
I fino mu kazem ja sam na godisnjem tu sam bio citav dan a nisi ni pozvonio na interfon da sidjem
On kaze sve uredu i od tada prvo provjeri jesam li tu pa onda dijeli postu cak sam mu dao i kljuc od sanduceta pa mi ostavi manje stvari ja njemu 2 marke i super funkcionise
I fino mu kazem ja sam na godisnjem tu sam bio citav dan a nisi ni pozvonio na interfon da sidjem
On kaze sve uredu i od tada prvo provjeri jesam li tu pa onda dijeli postu cak sam mu dao i kljuc od sanduceta pa mi ostavi manje stvari ja njemu 2 marke i super funkcionise
- Emojti
#6245 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Jutros posiljka preko M-One zavrsila u BHposti. Dosla obavijest na Viber da se pokupi u lokalnoj posti koja je 3 kilometra od mene. Nisam narucio paket u postu vec na adresu. Svasta, treba nac pravi kontakt Temu podrske i prijaviti ovo sve.
Sve posiljke preko BHposte kasnile bi od 5 do 8 dana, i svaki put bi morao ici direktno u lokalnu postu da podignem pored cekanja da se to sve sortira.
Edit:
Danasnji Temu najgori dosad.
- Skalper katastrofa kvalitet, neupotrebljiv
- Sobna kamera sa ekranom za video pozive uzas iako radi preko iCsee aplikacije, crashuje se
- Mjerac vlage prikazuje nerealne vrijednosti
Ja i temu smo sa ovime zavrsili.
Sve posiljke preko BHposte kasnile bi od 5 do 8 dana, i svaki put bi morao ici direktno u lokalnu postu da podignem pored cekanja da se to sve sortira.
Edit:
Danasnji Temu najgori dosad.
- Skalper katastrofa kvalitet, neupotrebljiv
- Sobna kamera sa ekranom za video pozive uzas iako radi preko iCsee aplikacije, crashuje se
- Mjerac vlage prikazuje nerealne vrijednosti
Ja i temu smo sa ovime zavrsili.
- mirzic1
#6246 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Ne treba ti ni temu, ni posta, niko. Kontaktiraj agenciju za postanski promet i s njima rijesi.
Naravno da se prave budale, ne samo posta, vec i privatne sluzbe koje dostave u svoj "paketomat" i onda idu s pricom "dodji danas, ili cemo ti mi dostaviti za tri dana".
Sta raja uradi? Ode, jer im se ne ceka tri dana,a ta tri dana su u skladu sa pravilima temua, jer npr tebi artikal dosao 14.tog a rok isporuke 25tog. Njih ne zanima sto je u BIH 14tog, jer imaju rok koji je naznacen tebi kao kupcu.
Naravno da se prave budale, ne samo posta, vec i privatne sluzbe koje dostave u svoj "paketomat" i onda idu s pricom "dodji danas, ili cemo ti mi dostaviti za tri dana".
Sta raja uradi? Ode, jer im se ne ceka tri dana,a ta tri dana su u skladu sa pravilima temua, jer npr tebi artikal dosao 14.tog a rok isporuke 25tog. Njih ne zanima sto je u BIH 14tog, jer imaju rok koji je naznacen tebi kao kupcu.
- dječak sa šibicama
#6247 Re: TEMU u BiH - sve o tome
U sustini, Temu je dao mjesec dana okvirno roka za dostavu, da izadje u susret i sebi i kupcima i dostavljacima, da to bude lezerno i komotno... a onda dobavljaci koriste prostor i situaciju, pa te handre sa "dodji po paket ili cekaj".
Moze im biti, nikakvo pravilo ne krse, a tebi ako se zuri, idi po paket.
Moze im biti, nikakvo pravilo ne krse, a tebi ako se zuri, idi po paket.
-
made_in_sarajevo
#6248 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Znaci bolje mi se provozati do zeljeznicke stanice i sutra uzeti paket nego cekati bhpostu kad ce poslati vozaca ili kad ce prebaciti u neku drugu poslovnicu?
Inace bhposta kad mi neka nasa firma salje nesto, dodju brzo, nazovu i sve. Prosli put sa temu narudzba, napisao nije nasao nikoga, ja nazvao reko kako to kad 10 ljudi u firmi ima, primit ce neko. Eto znate guzva i za 20min zove dostavljac eto ja stigo
Inace bhposta kad mi neka nasa firma salje nesto, dodju brzo, nazovu i sve. Prosli put sa temu narudzba, napisao nije nasao nikoga, ja nazvao reko kako to kad 10 ljudi u firmi ima, primit ce neko. Eto znate guzva i za 20min zove dostavljac eto ja stigo
-
kuli1961
#6249 Re: TEMU u BiH - sve o tome
1.aprila (nije aprilili) naručio neke alate- svrdla, borere i aluminijsku stegu, ukupna težina izmedju 3-4 kg..
u petak dobijam viber poruku da odaberem mjesto isporuke, odabrao meni najbližu lokaciju paketomata...
danas obavijest da mogu podici.. odem, podignem...
bilo bi isporučeno već u petak, ali su u RS petak i ponedjeljak bili neradni dani dani.
zadovoljan sam tempom, i apsolutno nikada nisam imao problem sa dinamikom dostave i dostavljačem- nekad je to Pošte Srpske, nekad M-One, X express, kako kad.. na kraju krajeva, baš me briga ko je dostavljač, sve dok imam sa njim komunikaciju.
u petak dobijam viber poruku da odaberem mjesto isporuke, odabrao meni najbližu lokaciju paketomata...
danas obavijest da mogu podici.. odem, podignem...
bilo bi isporučeno već u petak, ali su u RS petak i ponedjeljak bili neradni dani dani.
zadovoljan sam tempom, i apsolutno nikada nisam imao problem sa dinamikom dostave i dostavljačem- nekad je to Pošte Srpske, nekad M-One, X express, kako kad.. na kraju krajeva, baš me briga ko je dostavljač, sve dok imam sa njim komunikaciju.
- bubobih
- Grijem se na: plutonij-239 (239Pu)
- Vozim: NCC-1701-D
- Horoskop: Elf
#6250 Re: TEMU u BiH - sve o tome
Ko ne zeli do paketomata nek ceka. Ja ne znam sta vise svijet hoce, hoce odmah isporuku ako moze do 5 dana od narudzbe i nece da ode po paket. Ako ti se zuri s robom, odes uzmes. Ako ti se ne zuri kada ti odlezi 2 3 dana i onda,ga dostave zamisli da nije bio na paketomatu nego na carini i eto nema problema.